Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może cena za wysoka

Uważacie, że 700 zł za wyprawkę niemowlęcą używaną to dużo?

Polecane posty

Gość to ja się wypowiem na ten tem.
To wklej tutaj zdjęcie tego wózka za 60zł - czy sprawny, stabilny i bezpieczny dla dziecka. Sprawa estetyki to kwestia drugorzędna, ale nie uwierzę w te 60zł i funkcjonalność zarazem. Sama 2-krotnie kompletowałam wyprawkę (nówki też, ale też i lumpki i komisy) i wiem jak wyglądają wózki za 60zł. I może wklej tutaj jakiś link do fotelików w cenie do 50zł - ocenimy czy sprawny, funkcjonalny, atestowany bezpieczny dla malucha. Poszukaj ile kosztuje nowy rożek, nowy śpiworek, sudocrem... I nie chrzań, że wystarczyło na 2 wielkie walizy ciuchów w dobrym stanie. Wkurzają mnie takie znawczynie tematu i "bajkopisarki". Wrzuć fotki - popatrzymy i ocenimy.

Gość b.e.a.t.a
to ja sie wypowiem -> a moze to nie Polacy chca wszystko za darmo, tylko Ty chcesz na wszystkim zarobic? Sprawdz ceny na e-bayu na przyklad - za 100 funtow mozna skompletowac wyprawke dla dziecka na 0-6 miesiecy, wszystko w dobrym stanie, bo szmat raczej nikt na e-bayu nie sprzedaje. Na gumtree sa oferty typu worek ubran dla dziecka 100 sztuk za 30 funtow. Jeszcze a propos charity shopow - o ile mi wiadomo, ludzie oddaja tam rzeczy w workach, anonimowo, wiec nie mam pojecia skad zes tych "hinduskich brudasow" wziela :/ Hindusi naja sporo dzieci, pewnie raczej zostawiaja te ubranka dla kolejnych. No chyba, ze siedzisz rano pod sklepami i obserwujesz, kto worki znosi. A tak wracajac do tematu, to te 700 zlotych troche duzo sie wydaje, tym bardziej ze trzeba brac wszystko jak leci, wiec na pewno nie wszystkie rzeczy sie spodobaja/ trafia w gust autorki. W ogole to albo czasy tak sie zmienily, albo mam w porzadku rodzine i znajomych. Pierwsza corke urodzilam 15 lat temu, dostalam dla niej troche nowych rzeczy i bardzo duzo uzywanych - praktycznie 90% wyprawki. Nikt za te rzeczy grosza ode mnie nie chcial. Ja tez wszystkie rzeczy po dziecku oddalam za darmo, jeszcze do niedawna oddawalam czy to jakies niezniszczone buty, czy fajniejsza kurtke, z ktorej corka wyrosla. Tak bylo o wiele prosciej.

Gość do tej poprzednio piszacej
ona 60 zl zaplacila za przesylke tego wozka:O czytac nie umiesz czy zrozumienia slowa pisanego ci brak???

Gość bujaja siebie nie nas
to zalezy od tego czy autorka woli miec owzek ladny nowy czy dziada jak ktos za wszytsko dal 900 to dziady kupil. Polacy sa biednym krajem stad konflikt i tak zostanie, w angli stac ludzi na ciuchy nowe i z porzadnych sklepow w polscenie, wiec kupuja w lumpach po murzynach hindysach oraz angolach! Jedni sa brudni inni czysci zupelnie jak polacy chco tamtych bym sie bardziej brzydzila Nie zmiania to obrazu biedoty w polsce

Gość flow
za 700 stów to ja kupiłam mniej wiecej taki sam zestaw o ktorym pisze autorka plus wózek, fotelik do samochodu, przewijak, rożek i łóżeczko drewniane (ale bez materaca)

Gość to ja się wypowiem na ten tem.
b.e.a.t.a - a gdzie ja napisałam, że na ciuchach moich dzieci zarabiam?! Następna "obywatelka świata" sypiąca "pojęciami" się odezwała:O Ciuchy po swoich dzieciach też rozdaję po rodzinie i znajomych. Przynajmniej te w dobrym stanie. Napisałam tylko, że nie wierzę w dobrej jakości, porządną (niekoniecznie ładną, bo to kwestia gustu) i bezpieczną wyprawkę dla dziecka za 900zł (700zł za całą super idealnej jakości wyprawkę + 200zł za przesyłkę). Może jakieś chińskie bazarowe szmaty i graty z 3 ręki tak, ale moim zdaniem chyba nie o to chodzi.

tak kazdy wam dal za darmo za 700zl dali wam towar wart 3 tysiace:D:Dboziu jakie wy gluupoty wypisujecie chyba ze kuzynkja siostra dala to rozumie, ale nei obcy czlowiek. Ja nie mieszkam w uk a w polsce i bym za 700zl nie sprzedala wozka fotelika i wyporwaki ubraniowej plus materacy i lozeczko. Samo lozeczko sprzedalam za 120 z materacem prawie nie uzywane, wozek sprzedalaam za tysiac bo wart byl o wiele wiecej to juz masz 1120zl a nie wpsomne o ubrankach .zwrucilo mi sie powiedzmy 2 tysiace bo sprzedawalam na alllegro ubranka w kompletach iles tam sztukza np 120 .za wyprawke dalalm pokolo 3 tysiecy zlotych ale ja mialam wszytsko nowe to na poczatek ubranka dokpowane systematycznie w sumie to chyba z 4 tysiace wydalam i za polowe sprzedalam a nie za 700zl. bierz autorka i to bez zastanowienia o ile te rzeczy sa po jednym dziecku:)

do a ja sie wypowiem---- bylam ostanio na bazarze z kolezanka i chinskie ciuszki byly nawet ladne z ta roznica ze cena za komplet dla chlopca spodenki koszulka i bluzeczka kosztowalo to 45 zl anie 5zl wiec, hmm nawet chinskie maja swoja cene:):D:D:D ALe tutaj kobiety lubia wyolbrzymiac i za 700 im ludzie dalaja wozek , lozeczka ubranka i wszytsko inne taaaaaaaaaaaaaaaa na pewnooo:Paz sie usmialam w ciucholandzie wiecej wydasz:)

Gość kasjdnfanmnsd
ale tu chyba chodzi o ubranka plus posciel.Ja bym nie wziela ale nie z powodu oszczednosci ,a wlasnie dlatego ze np niekoniecznie te ciuszki musza mi sie podobac (a to ze sa firmowe tego nie gwarantuje) i ze nie trafie z nimi w pore roku czy wielkosc dziecka i tyle.sama kupowalam wiele uzywanych w sh czy na allegro i tyle nie wydalam a posciel w ikea kosztuje 50 zl wiec dla mnie to zadna super oferta naprawde.Ja chyba lubie miec wybor i dlatego a tak jestem go pozbawiona chyba ze pozwoliliby mi wybrac i ustalic inna cena to bym pomyslala:)

Gość ZAINTERESUJE CIĘ TO
tnij.org/nakx

Gość kaftanik niebieski
do autorki - czy kupilas w koncu ta wyprawke za 700 zl.?

Gość gość
A moim zdaniem za dużo bo gdzie tam jeszcze reszta wyprawki :) A co do ciuchów to na początku dużo nie trzeba bo i tak w połowie nie pochodzi nawet Ja bym wolała na Twoim miejscu zrobić listę i na spokojnie takie hurtowe kupowanie nie zawsze jest dobre Gdzieś mam swoją listę jeszcze jak robiłam jak będziesz chciała autorko to odezwij się na gg Pozdrawiam

Gość Ewelka rewelka 36
No pewnie ze duzo!!!! Dziewczyno i to jeszcze uzywane szmaty!!! Wczoraj dla checy poszperalam w necie w poszukiwaniu tanich ciuszkow i ku mojemu zdziwieniu znalazlam nowe, 100% bawełniane i zrobilam zakupy za 200zł a tyle nakupowalam!!!! Sliczne kolorki i wzory dla mojego malego skarbeczka. na prawde polecam, nie przeplacajcie mamusie!!!! www.wszystkodlamaluszka.com.pl :D