Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miyo22

wkurza mnie to, że w naszym związku nie obowiązują żadne reguły

Polecane posty

Gość Miyo22

6 lat razem, mieszkamy wspólnie. Brak zasad to po części moja wina bo zawsze jak on mnie okłamał itp. to były to jakieś drobiazgi i obracałam to w zart. Jak się kłóciliśmy - tak samo. Chwila gniewu a zaraz oboje się śmialiśmy i zapominaliśmy o sprawie. Tak jest do dzisiaj ale nie tylko kiedy chodzi o głupoty ale w ogóle. Kiedy rozmawiam z nim o czymś co dla mnie ważne on słucha, przytakuje a za 5 minut już nie pamięta co mówiłam bo uznaje, że to kolejna gadka o bzdurach i znowu się śmiejemy. nic nie traktuje poważnie, nawet kiedy mówię, ze to dla mnie istotne, że chcę coś zmienić w naszym związki - tylko ok, ok a zaraz nic nie pamięta. Ostatnio mi to coraz bardziej przeszkadza. Przeszkadza mi, że niby mnie słucha, przytakuje, coś tam gada a potem robi inaczej. Zawsze pytam go o zdanie, nie chcę o wszystkim decydować sama. On zawsze przytakuje, zgadza się na wszystko a potem ktoś mu sugeruje inne rozwiązanie i on od razu zmienia zdanie. Już moje argumenty w danej sprawie się nie liczą bo jemu ktoś powiedział, że.... Wkurza mnie to, ze nie traktuje mnie poważnie. Umawiamy się, że wróci od swoich rodziców o danej godzinie i zjemy razem kolację po czym dostaje smsa, że jednak nie zdąży bo coś tam musi w domu zrobić i będzie później ale nie wie dokładnie o której. Kiedy umawia się z innymi zawsze pilnuje żeby się nie spóźnić bo to nieładnie. Kiedy mu o tym mówię uważa, że robię problemy o głupoty. Moze to i głupoty ale dla mnie ważne. Chciałabym, żeby mnie traktował poważnie i szanował to co razem uzgadniamy. Jak mam z nim rozmawiać żeby mnie zrozumiał? zawsze tylko mówi, że przesadzam..

Gość kiedyś też tak miałam...
ale zaczęłam się inaczej zachowywać. Jeśli coś mi nie pasowało t zaczęłam naprawdę pokazywać focha, nie odzywałam się i zobaczył, że to co mówię jest ważne i że tak łatwo nie odpuszcza. Tylko czy w Twoim związku nie będzie już za późno na "wychowywanie" faceta...

Gość Czyński
Robi prawidłowo jak każdy facet