Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisie.

Śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość boisie.
no tak, ale ja nie mam pewności ze ona sie tam nie dostala. chlopak na pewno nie mial jej na palcu, to fakt. ale np. dotykal penisem mojego brzucha;/

no to brzucha tylko dotykał, nawet jakby Cie po za przeproszeniem cipce posmyrał to przecież nie wkładał go do środka, plemniki to nie są komandosy, żeby sie przedrzeć tak same z siebie, uwierz mi z brzucha do pochwy i macicy jest dla nich za daleko ;) na bank w ciąży nie jesteś wiec sie nie masz co bac testu, i ja Ci mówie ze okres sie spóźnia od tych ciążowych wkrętów

Gość boisie.
masakra po prostu;/ moniak ile masz lat i czym sie zajmujesz?

mam 21 lat i zajmuje sie uspokajaniem dziewczyn że nie są w ciąży bo sama pamiętam jak sie stresowałam tym za młodu :P haha a tak serio to mam mamę położną która pracuje w szpitalu ginekologicznym więc jestem dobrze wyedukowana w tym temacie

Gość boisie.
kurde dzieki.. jako jedyna mi pomagasz. Naczytalam sie tyle o tym w necie ze masakra... Gdzie tylko nie wpisze : peting a ciaza to wiecznie wyskakuje ze prawdopodobiensttwo poczęcia istnieje. Czytałam nawet wypowiedzi dziewczyny ktora poprzez peting urodzila dziecko. Na poczatku rowniez panikowala tak samo jak ja, a rok pozniej przypadkowo znalazła dawne forum i napisala ze juz wychowuje syna wlasnie z petingu.....

no rożnie można sie zabawiać i jak ta sperma sie do środa dostanie to jest szansa, nie mówie ze nie, ale sama piszesz, że uważaliście, że na palcach nic nie miał, że sie ocierał tylko o brzuch - jak plemniki na "powietrzu" żyją parenaście minut raptem to przecież sie nie teleportują do tej macicy :P nawet mnie nie denerwuj z takimi domysłami mówie, Ci, już tu tyle przypadków widziałam, że po zrobieniu testu ciążowego z wynikiem negatywnym dziewczyny momentalnie dostawały okres - czyli spóźnienie było wywołane tylko i wyłącznie wielkim stresem ! a widze, że Ty sie denerwujesz, szukasz bzdur w internecie i masz już wkręty ! jeszcze taka młoda jesteś to już w ogole, ja ja mature zdawałam to tak sie martwiłam że okresu 2 miesiące nie miałam ;) wiec to jest możliwe

Gość boisie.
moze i test bylby rozwiazaniem ale boje sie tego. boje sie wejsc do apteki i poprosic, boje sie go zrobić i popatrzeć na wynik ;/

no wiem, sama pamiętam, że tak mi sie kiedyś przy teście łapy telepały, że sie obsikałam cała robiąc go XD a czekając na wynik miałam łzy w oczach, ale jak wyszło negatywnie to zeszlo ze mnie tak, że byłam zadowolona że go zrobiłam no i nie oszukujmy się - nawet jesli nastąpiło niepokalane począcie ;) i jesteś w tej ciaży to tak czy siak sie dowiesz o tym prędzej czy później więc ten test tak naprawde nic nie zmieni

rzecz jasna tylko Ci tak napisałam, żeby Cie zachęcic do testu, a nadal jestem zdania że w ciąży nie jesteś moja droga :)

Gość boisie.
ale moze poczekac jeszcze troche ? moze niedlugo dostane ten cholerny okres.. wiem ze kiedys mialam tak ze w jednym msc. nie dostalam wgl okresu.. dopiero na drugi msc. Ale to dawno dawno, poczatki to byly. i nie mialam kontaktu z facetem. a teraz? Okres spoznia mi sie tydzien. w tym czasie kiedy powinnam miec okres mialam wszystkie dolegliwosci jak zawsze podczas okresu(bol prawego jajnika, bol brzuchu, a nigdy wczesniej nie miałam BÓLU PIERSI-jak teraz), tyle ze tym razem okresu wgl nie było. Dziś(gdybym normalnie dostala okres) jakoś teraz w tym czasie by mi sie skonczyl. No i zawsze kiedy sie konczy z pochwy wydostaje sie minimalna ilość takiego, brudnego, niefajnego śluzu. I teraz też tak jest. Nie wiem juz co o tym myslec.

czyli przez brudny niefajny śluz masz na myśli, że masz plamienia? no to moze byc jak najbardziej poczatek okresu też mówie Ci - jesteś młoda, to że miałaś do tej pory regularnie, że Cie nigdy piersi nie bolały to nie znaczy że teraz nie może być inaczej, gospodarka hormonalna kobiety kształtuje sie gdzieś do 20 roku życia, a do tej pory, różne zmiany moga następować zobacz czy z tego plamienia sie coś rozwinie, jak nie to zrób test za pare dni, bo tak jak mówie, jak okres spóźni sie dłużej niz 2 tyg to trzeba z tym isc do ginekologa a on na bank spyta czy ciaża wykluczona testem

Gość boisie.
znaczy takie 'plamienia' mam zawsze po okresie. i teraz tez wszystkie dolegliwości były takie jak przed okresem i po okresie [procz bolu piersi i sluzu z krwia] no ale sam okres sie nie pojawił..

już ja to znam ten motyw- niby jakieś plamienie, niby coś w brzuchu boli, tak jakby ten okres chciał a nie mógł no nic Ci juz wiecej nie poradzę ! napocieszałam Cie jak mogłam ! i uwierz mi stres potrafi takie jajca zrobić z organizmem, że Ci sie wszystko poprzestawia wiec uwierz w moje słowa - nie ma opcji by od smyrgania po brzuchu i macania czystymi palcami była ciąża :) wiem co mówie

Gość boisie.
'już ja to znam ten motyw- niby jakieś plamienie, niby coś w brzuchu boli, tak jakby ten okres chciał a nie mógł' czyli co to takiego ?

Gość kkbbkk
idź do apteki i kup ten test zamiast panikować

no właśnie jakoś pokrętnie napisałam :P chodziło mi o to, że też jak kiedyś miałam ciażowe schizy i czekałam na okres to tak sie czułam jakby sie coś niby zaczynało ale okresu nie widać, i w końcu zawsze ten okres przychodził ;) także to był tylko wynik stresu że sie spóźniał i wtedy właśnie tak czułam jakby chciał a nie mógł

Gość boisie.
a te schizy kiedy miałaś? :) w jakich sytuacjach? tez po petingu? boje sie strasznie, ale ok..

niee mi to kiedyś gumka pękła po prostu :) po pettingu sie nie bałam bo wiem, że jak sperma sie nie znajdzie w pochwie to ciąży z tego nie bedzie ;P

Gość boisie.
ale to tez Ci sie spozniał okres? Po stosunku? Jak długo? U mnie to było tak ze to był własciwie taki 'mój pierwszy raz'. Przebil mi ta blone, znaczy tak mi sie wydaje bo polecialo wtedy troche krwi wiec chyba przebil nie? No i od tego czasu po raz pierwszy w zyciu spoznia mi sie okres.. nie wiem czy to ma jakis związek..

może mieć, generalnie nie wiem niby co to ma do rzeczy, ale w sumie często sie na forum z tym spotykam że sie pannom po pierwszym razie spóźnia okres, choc to moze mieć związek z tym że sa po prostu przejęte bardzo pierwszym stosunkiem mi jak pękła gumka to sie spóźniał potem okres bo sie bałam po prostu że ciaża z tego bedzie, i to tylko stres całą sprawe załatwił

Gość boisie.
nie wiem jak to ze mna bedzie ale jakos czuje ze jesli dostane ten okres to w kolejnym msc, jak bedzie kolej na ten następny.. No a jak wtedy nie dostane to nie wiem :(((((

nie można tyle czekać, dopuszczalne spóźnienie to 2 tygodnie, jeśli okres spóźnia sie dłużej to trzeba wykluczyć ciążę i iść do ginekologa sie przebadać

Gość boisie.
kurde masakra ;/ czuje ze do tych 2tyg on na penwo sie nie pojawi!

no, jak bedziesz sobie wmawiać niepokalane poczęcie to pewnie nie :P ! natychmiast przestań ! i na boga, zróbże ten test ciążowy, zobaczysz, że Ci wyjdzie negatywny wynik i jak sie uspokoich to okres zaraz tez dostaniesz, bo póki co to ja widze, że sie nakręcasz, czytasz jakieś bzdety w internecie o ciąży z pettingu, zamiast na zdrowy rozum sie zastanowić, że u Ciebie takiej możlwiości nie ma

Gość boisie.
ale kurde, ja nie jestem w stanie wejsc do sklepu i kupic test ciazowy ;//

no niby masz 17 lat a nie 7 a wydaje sie że pojęcia nie masz skąd sie dzieci biorą :P kurnaaaaa, tak, na pewno jesteś w ciązy, plemniki magicznie przeniknęły XD weeeź jak nie chcesz to nie, bój sie dalej, odchodź od zmysłow i się nakręcaj :p na własne życzenie

Gość boisie.
dobra jutro kupie test.. a jak nie jutro to pojutrze..

Gość Perw w przelocie
Szybciej miesiączka przyjdzie niż Ty się zbierzesz na odwagę. 😴

Gość boisie.
'perw w przelocie' a co tym sadzisz? W mojej sytuacji jest szansa na ciaze?