Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisie.

Śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość boisie.
dobrze. jutro kupie. ale powiesz, jak oceniasz te sytuacje? Moge byc w ciazy?

XD weź już przestań, jeśli Ci ktoś powie, że przez ocieranie penisem o brzuch zajdziesz w ciążę to chyba sie z rozumem rozminął :D

Gość boisie.
dobra. czyli mowicie ze kupic jutro test? wiec tak zrobie. a powiedzcie mi jeszcze jak bliski musialby być ten stosunek by ta mozliwosc zajscia w ciaze byla? Załóżmy że jego plec był czysty i wszystko ok. ale np gdyby sperma dostala sie gdzies miedzy nogi ale nie w pochwe, albo np jakos przez moja rękę w okolice intymne. (nie wciskałam sobie palucha do pochwy, to oczywiste, ale np przy zakładaniu majtek lub spodni. Jak daleko trzeba bylo sie posunac by podczas petingu zajsc w ciazE?

sperma musi sie dostać do środka do pochwy, plemniki są w stanie zyć tylko w przyjaznym środowisku, w śluzie w pochwie, więc nawet gdzieś w okolicy czy na wargach sromowych to długo nie pożyją, a na pewno nie dadzą rady się przedrzeć taki kawał drogi do macicy, po to jest wytrysk, żeby wtłoczyć te plemniki daaaaleeeko, a tak jak jakieś kropelki polecą między nogi to to w ogole nie ma opcji

Gość boisie.
dziewczyno dzieki, jestes wielka...

Gość boisie.
jutro kupie na pewno. juz nawet wybrałam apteke zeby nikogo znajomego nie spotkac ;] jak tak piszesz ze nie ma szans na te ciaze to naprawde mi pomaga i pocieszasz mnie w ten sposób cholernie mocno. ale z drugiej strony niepokoi mnie ten brak okresu wiec musze zrobic ten glupi test.

ah, jeszcze Ci powiem - aptekarka może zapytac czy chcesz test strumieniowy czy płytkowy strumieniowy to taki że sie sika bezpośrednio na test, zamyka jak długopis i czeka na wynik, a płytkowy to taki że sikasz do kubeczka takiego i dopiero w tym moczysz pasek testu, to sie zastanów od razu, żebyś sie nie zestrachała jak Cie aptekarka zaskoczy takim pytaniem :) ja robiłam zawsze testy strumieniowe bo jakoś szybciej mi się wydaje, nie trzeba trzymać tego paska w kubeczku jeszcze, tylko sika sie, zamyka zatyczke i koniec. no, a gdy już test wyjdzie Ci negatywny to pamiętaj - jeśli nie bedziesz miała tego okresu przez długi czas (ponad 2 tygodnie) to musisz iść do ginekologa, bo to może byc też objaw jakichś problemów, typu własnie torbiel jajnika czy coś

jeszcze ewentualnie test płytkowy może mieć jakby pipetkę, żeby nabrać moczu z kubeczka i zakroplić na test, to w ogole dużo roboty :D

Gość boisie.
wiem o tym. i powiem szczerze, nie sadze bym ten okres dostała.. dlatego najpierw musze miec pewnosc co do ciazy bo nie powiem mamie ze chyba jestem chora, a potem nagle cyrki ze ciaza..

Gość boisie.
no niby tak ale i tak boje sie jak cholera. przeciez moje objawy wskazuja na ciaze... na poczatku zamiast okresu duuuuuuużo sluzu, raz pojawił sie z krwia. potem bolacy brzuch, jajnik i piersi. teraz te zolte plamienia..;/ nie wyglada mi to na spozniajacy sie okrees..

nie wypowiadam się więcej :P tak, objawy wskazują na ciążę na pewno, szkoda tylko że nie było możliwości zajścia :o oczywiście o ile faktycznie robiliście tylko to co tu piszesz

Dziewczyno jak masz wątpliwości zrób test!!! Nie trać czasu na spekulacje... Nie "wkładaj" sobie do główki objawów... bo zamiast dostać @ będziesz jeszcze dłużej czekać.

Gość boisie.
na poczatku przez spodnie dotykalismy sie tam. potem nago tyle ze on mi tam wkladal palec i calowal. lezal na mnie i dostal wytrysku, porzadnego. tyle.

Gość kkbbkk
hej Autorko, zrobiłaś ten test?

Gość boisie.
Witam! Miałam kłopoty z komputerem. Na test sie nie odważyłam ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy i już sie nie martwie :) Dzieki za odpowiedzi! Pzdr.

Gość czarnaa1234
hej pomózcie. ostatnio z chłopakiem troszke nie uwazalismy było to w wrześniu i wziełam escapelle, później było wszystko ok ale dwa tygodznie temu ocieraliśmy się narządami i teraz mam uczucie jakbym miała okres, bolący kręgosłup, brzuch, uczucie że zaraz sie ten okres dostanie itp a zamiast tego biały śluz... czy mogę być w ciązy???