Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tow.gen.Filip

Bezdzietny, ale stały związek. v3.0

Polecane posty

Gość weqweweqwe
to juz wiemy jak wyglada k u r w i a r z, zawsze mnie to zastanawialo... koles niski i strasznie brzydki o fizjonomii ktorej bym sie przestraszyla jakbym zobaczyla gdzies na ulicy wieczorem :O serio

Gość hej hej..
weqweweqwe - 6 razy odbył stosunek seksualny - nie widzę ani jednego powodu żeby nazwać go "kurwiarzem" :)

Gość ale ale....
czyli mial 6 dziwek tak?

Gość tow.gen.Filip
Hej hej, ależ ja zakładam i taką możliwość. Ale nawet gdybym kiedyś upadł na głowę i zachciało mi się potomstwa to na pewno nie byłoby to moje własne, wolałbym już pobrać nasienie z banku od jakiegoś geniusza, uważam że każdy nowy obywatel zasługuje na najlepszy dostępny materiał genetyczny.

Gość tow.gen.Filip
Owszem, było ich 6, chciałem chodzić do jednej, ale wyjechała, a pozostałe oferowały usługi niezgodne z umową. Jak znajdę odpowiednią dla mnie panią to będę chodził tylko do niej.

Gość pytanie.....
i co z nimi robiles, w jakiej pozycji? ile placiles?

Gość tow.gen.Filip
Wypróbowałem kilka różnych pozycji, po czym stwierdziłem, że najlepszy jest klasyk i jeździec. Zawsze też poświęcałem sporo czasu na grę wstępną (masaż, mineta, dużo pocałunków) żeby jaknajwięcej nauczyć się o zaspokajaniu kobiet. Zwykle kosztowało mnie to 150 PLN za godzinę.

Chłopie, czy nie wystarczą Ci wypowiedzi tych pseudo kobiet, które w główkach mają siano, a ich jedynym priorytetem w życiu to kariera zawodowa? Co niby miałbyś robić z takimi pustakami po pracy? Słuchać "pierdzenia" o tym, jak to było w pracy i tak dzień za dniem? Te pseudo kobietki nie mają żadnych zainteresowań i hobby, a ich jedynym ulubionym zajęciem jest pierd... głupot 24/h. Co jak już uzbierasz trochę pieniędzy na dom lub mieszkanie... i co wtedy? Poznasz taką, która albo mieszka w wynajętym mieszkaniu albo z mamusią i tylko czeka na faceta, który jej zapewni dach nad głową? Nie oszukujmy się, większość dzieci, które tu piszą, mieszkają w wynajętych mieszkaniach, a więc tak samo niczego się nie dorobiły, baaa nawet więcej, są dymani przez wynajmujących. Reszta dostała mieszkanie w spadku po babci lub dziadku. Tylko niewielki procent mógł sobie pozwolić na zakup mieszkania za własne zarobione pieniądze. Tak więc zamiast tracić czas na takie gimgówna, jak choćby Anielica, bo szczerze wątpię, by na tym portalu były prawdziwe kobiety, weź się chłopie za siebie i zacznij żyć. Odłóż trochę pieniędzy i jedź w świat, może Ci się tam spodoba i poznasz kogoś normalnego, ale nie próbuj szukać baby na siłę... a już na pewno nie wśród tych odpadów na kafe. Pzdr.

Gość ddssdfdfsdfssd
jednak mysle ze ten temat to prowokacja ;)

Gość tow.gen.Filip
Oczywiście, kasę na przyszłość to ja zbieram od kiedy zacząłem pracować, tym niemniej nie zaszkodzi jeżeli w międzyczasie będę szukał partnerki w necie, także tutaj, w końcu zawsze jakaś szansa jest. Ten wątek jest chyba ciut rozbudowany jak na prowokację nie uważasz?

Gość tow.gen.Filip
--

Gość veby5y
Witaj. Chcialam sie z Toba podzielic moimi przemysleniami po przeczytaniu Twego tematu... Zaczne od tego, ze mnie zaciekawiles, poniewaz sama nie pragne ani brac slubu, ani tez posiadac dzieci. Jestem troszke nizsza niz Ty i dosc mam juz czytania na roznych portalach wymogow odnosnie parnerki - ma byc mianowicie duzo mlodsza i podobna do supermodelki. Strach sie zestarzec i zjesc czekolade ;) Czytam wiec dalej, nie pojawiaja sie zadne ciekawe zainteresowania (a sama takich troche posiadam i chcialabym mezczyzne, ktory choc troche mnie zrozumie). Wazektomia... w Polsce jest nielegalna, o ile wiem, za granica sporo platna - Twe plany chyba sa nierealne? A skoro sa nierealne, zas antykoncepcja moze zawiesc, rozumiem, ze w razie czego zostawilbys mnie sama z dzieckiem? Poza tym niechec do posiadania dzieci z powodow finansowych wydaje mi sie dziwna. Patrze na Twoje zdjecie. Wydajesz sie na nim ,mimo usmiechu, smutny i raczej nieprzyjazny, twarz masz "duza", "nalana", opuchnieta. Wrazenie srednio pozytywne. Jestes w stanie napisac cos by bardziej mnie zaciekawic?

Gość zajebiscieeeee
veby5y -> no a to, że chodził na prostytutki być akceptowala?

Gość tow.gen.Filip
Ależ Vazektomia w Polsce jest jaknajbardziej do załatwienia, wystarczy trochę poszukać w necie, oferuje ją klinika w Wilanowie za 1700 PLN, a jeżeli już to jest ona ścigana wyłącznie NA WNIOSEK POSZKODOWANEGO, i to raczej lekarza ścigają a nie pacjenta... Co do zainteresowań, zdaje sobię sprawę, że nie każda panna lubi grać na kompie tak samo jak ja toteż planuję dzielić zainteresowania swojej partnerki żebyśmy się razem niezanudzili. Co do fotki, była robiona komórką i zapewne nie wyszła zbyt profesjonalnie. Tutaj: http://badoo.com/0190696590/ są 2 inne fotki na których byćmoże wyglądam lepiej. Gdybym spróbował uśmiechnąć się szerzej to mogłoby to wyglądać sztucznie. Poza tym na wszelkie pytania mogę odpowiedzieć również na gg (3257528).

Gość szkoda ze sie nie chcesz zenic
mógłbyś się jakiejś graczce oświadczyć np w taki niesamowicie romantyczny sposób: http://www.youtube.com/watch?v=o8SdYz7cq04 ;)) (btw - co-op portala 2 jest rewelacyjny dla par, mnie nie trzeba było przekonywac bo sama czekałam na tę grę z wypiekami na twarzy, ale chyba nawet największym przeciwniczkom gier się spodoba) Koleżanka która tu pisze ma rację, napisz lepiej w ogłoszeniach coś o sobie, swoich zainteresowaniach, cokolwiek osobistego do tego dodaj, bo póki co to wygląda na "szukam jakiejkolwiek kobiety, ratunku". Jestem zajęta, więc odpadam, ale mnie nie odrzuciły ani gry (też uwielbiam) ani niechęć do dzieci - ta w sumie jest nawet plusem w połączeniu z chęcią stałego związku, sama nie chcę dzieci i powiem ci, że większość mężczyzn albo chce je kiedyś mieć, albo w ogóle nie chce kobiety na stałe, więc jako zainteresowany monogamiczną relacją bezdzietny z wyboru jesteś całkiem pożądanym kąskiem. Poszukaj na jakichś forach dla bezdzietnych z wyboru itp, zwykle tam jest więcej kobiet. Ale na minus - te prostytutki, szukanie kobiety wg klucza "cokolwiek w co można się spuścić" - napisz już prędzej, że oczekujesz wsparcia, ciepła, wspólnych rozmów czy czegotam, a pomiń opis wyglądu, to w sumie mówi to samo a brzmi lepiej niż "wezmę cokolwiek poniżej 120 kg". Nawet największa paszteciara chce się poczuć wyjątkową księżniczką, to jedna z głównych sił napędowych do wstępowania w związki, nie pozbawiaj kobiet złudzeń tak brutalnie ;;)) No i napisz coś pozytywnego o sobie - nawet już coś o tych grach, może rpgi lubisz, sporo jest lasek w takich klimatach, nie wiem, nawet że na głupią wycieczkę rowerową chcesz ją zabrać. A nie tylko "babę przygarnę, jakąkolwiek" powodzenia :)

Gość tow.gen.Filip
"Ale na minus - te prostytutki" - Czy naprawdę byłbym atrakcyjniejszy jako sfrustrowany 28-mio letni prawiczek? Taka bowiem była dla mnie alternatywa. "pomiń opis wyglądu" - Przecież pisałem wyraźnie, że wygląd ma znaczenie drugorzędne, podałem jedynie swój żeby nie było żadnych niespodzianek. Zauważ też, że nie było tam żadnych epitetów typu paszteciara, a bycie traktowanym wyjątkowo mogę jaknajbardziej zapewnić. "No i napisz coś pozytywnego o sobie - nawet już coś o tych grach" - Nie ma sprawy. Przede wszystkim gram w strategie (sreie: Warcraft, Starcraft, C&C, Total War, Cywilizacja), RPG też czasami wpadają (Seria HoMM, Fallout no i stary doby WoW), lubię też realistyczne FPSy.

Gość chodziło mi o to że jak nie
masz wymagań to lepiej nic nie pisz, niż pisz, ze moze byc cokolwiek ;) Ten fragment np: Obecnie szukam partnerki która tak jak ja planuje wolny i bezdzietny ale stały związek. Pozostałe cechy mają raczej znaczenie drugorzędne (po tak długiej samotności przestałem być wybredny), aczkolwiek miło byłoby gdyby nie była również dużo wyższa ani cięższa ode mnie . Jest zupełnie odrzucający i wpłynie negatywnie na samoocenę twojej ewentualnej partnerki. Lepiej napisz jakieś ogólniki, które każda kobieta sobie przypisuje (czuła, inteligentna, interesująca, sympatyczna, czy co tam chcesz). Tak na przyszłość radzę, jako tekst do jakichś portali randkowych itp. Dalej: cały czas się w tym pierwszym poście tłumaczysz. Piszesz: kasy niestety nie zarabiam, nie wiem czy jestem inteligentny ani zabawny, interesuję się niestety grami (niestety? wtf?), moim problemem jest to że nie chcę się żenić, dzieci to kasa, nie nadaję się na ojca, jestem leniwy... To są same negatywy, a przynajmniej tak to ubierasz w słowa - przepraszasz że żyjesz. BŁĄD. Żadna kobieta, poza mocno zakompleksioną, nie poleci na coś takiego. Z tej notki bije brak akceptacji samego siebie, skoro sam masz się za mało wartościowego, czemu kto inny ma cię widzieć inaczej? Nie tłumacz się tyle. Pisz lepiej krótko o swoich wymaganiach, skup się na pozytywach.

Gość tow.gen.Filip
"Ten fragment np." - No dobrze, zobaczymy, wersja 4.0 będzie bez niego. "Piszesz: kasy niestety nie zarabiam" - To konieczne wyjaśnienie zapobiegające przyszłym rozczarowaniom, "nie wiem czy jestem inteligentny ani zabawny" - nie napiszę, że jestem superinteligentny i zabawny ponieważ nie mnie to oceniać, mogę conajwyżej podeprzeć się tym co inni w moim otoczeniu o mnie mówią, co też napisałem. Ponadto mój poziom można ocenić na podstawie tutejszych wypowiedzi. "interesuję się niestety grami (niestety? wtf?)" - niestety dlatego, że niewiele jest kobiet, które tym się interesują i z którymi mógłbym sobie porządnie pograć. "moim problemem jest to że nie chcę się żenić, dzieci to kasa, nie nadaję się na ojca, jestem leniwy..." - Ok, może źle to ująłem, moim problemem jest to, że przez to ciężko mi znaleźć partnerkę.

Gość tow.gen.Filip
jak do 30 stego roku życia nie znajde kobiety to zamieszkam z moim przyjacielem tylko wszyscy będą nas uwazać wtedy za gejów. Kto wie, może nawet poczujemy coś do siebie...

Gość ddsdddddsd
no ja bym wolala 28letniego prawiczka niz 28 letniego goscia, ktory chodzil na dziwki i uważa to za normę i jeszcze może zarazić jakimś syfem... wspolczuje twojej przyszlej kobiecie...

Gość veby5y
Hm, o prostytutkach doczytalam pozniej i masz racje - dyskwalifikuja. Tak. Wole sfrustrowanych prawiczkow. Wole panow, ktorzy mieli jednonocne przygody. Ja tez grywam w gry, ale wirtualne zycie jest dla mnie zbyt nudne, by mialo zastapic mi cala roznorodnosc swiata. Nie wyobrazam tez sobie spedzania czasu wolnego na graniu. Zwlaszcza na komputerze. Komputera mam dosyc w pracy. A Tobie, Kolego - radzilabym odejsc czasem od kompa i skoczyc na silownie. ;-) Pozdrawiam

Gość tow.gen.Filip
Tak więc wchodzi na to, że żeby trochę zwiększyć szanse na partnerkę (gwarancji żadnej to też nie da) musiałbym poświęcić swoje zdrowie psychiczne (bowiem powstrzymywanie popędu w okresie jego największego nasilenia jest BARDZO niezdrowe). To w sumie ja już wolę zaryzykować samotnością ale pozostać przy zdrowych zmysłach uprawiając seks te 2 razy w roku, niż ryzykować tym, że kiedyś mając 50 lat obudzę się z ciężką depresją bo zdam sobie sprawę, że zmarnowałem całe życie bez seksu czekając na "miłość życia" która i tak nigdy by nie przyszła...

Gość jkghfgsd
popęd mozna zaspokajac samemu i jakos sporo samotnych facetow tak robi bez problemu. On juz ma uroda karka z silowni, ordynarną taką...

Gość nie zaslugujesz.....
ty chyba nie zaslugujesz na milosc zycia... wybacz.

Gość hghfgdfdffgfg
dsd

Gość tow.gen.Filip
Tak czy inaczej, z pewnością, jak każdy człowiek zasługuję na seks. Nie można mieć pretensji do kogoś o to, że zaspokaja swoje potrzeby tak jak umie jeżeli nikt przy tym nie cierpi.

Gość bezdzietna...
Cierpią na pewno w jakiś sposób te kobiety z którymi sypiasz za seks. A czy ty byś np. chciał, żeby twoja córka była prostytutką? Żeby ktoś za kasę ją wykorzystywał i traktował jak worek na spermę? Wątpię. No ale sorry, ty nie chcesz przecież mieć dzieci :D Więc jak to możesz rozumieć. Jesteś osobą upośledzoną pod wieloma względami, może rzeczywiście będzie lepiej jak zostaniesz sam.

Gość veby5y
Nie mam do Ciebie pretensji, ze sypiasz z prostytutkami, po prostu jakos niesamowicie BRZYDZA mnie tacy ludzie. Znalam tez paru "starych prawiczkow" i "starych dziewic" i z ich psychika bylo wszystko okay. Booyah - ja mam wlasne mieszkanie, mam tez kilka hobby, z ktorych dwa daja mi dodatkowe utrzymanie. Owszem, czasem lubie czytac glupoty (kafeteria) ;-)

Gość tow.gen.Filip
"czy ty byś np. chciał, żeby twoja córka była prostytutką?" - Gdybym nawet jakimś cudem miał córkę to nie miałbym nic przciwko, żeby została panią do towarzystwa o ile sama miała by takie powołanie. Dla mnie żadna praca nie hańbi, a prostytutki darzę szczególnym szacunkiem. "Znalam tez paru "starych prawiczkow" i "starych dziewic" i z ich psychika bylo wszystko okay" - Oczywiście ludzie aseksualni albo ze znikomym popędem też istnieją, ja natomiast do nich nie należę.

Gość sdsdasas
sdsd