Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaks324

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość zaskoczonaks324

hej spoznia mi się okres juz prawie tydzien robilam 2 testy ktore wyszly negatywnie, boli mnie brzuch piersi i plecy na dole mialyscie tak ? co to moze byc? i dodam ze w srodku mam taka jakby kulke

Gość zaskoczonaks324
podnosze

Gość brzydkie kaczątkoooo
co to znaczy "kulka w srodku"? może idź po prostu do ginekologa? bo tu raczej nikt nie wie co masz w środku za kulkę i jaka może byc przyczyna braku okresu

Gość Maykia
co za bzdury; jeśli 2 testy wyszły negatywnie to na bank nie jesteś w ciąży a kulka to nie żadne połączenie jajeczka z plemnikiem tylko prawdopodobnie albo twoje powiększone jajeczko przygotowujące się do pęknięcia (i menstruacji) albo zwykłe nerwy. Także głowa do góry, mi okres spóźniał się 2 tyg

Gość zaskoczonaks324
zawsze miałam regularnie okres raz tylko mi się też spoznił 2 dni mam nadzieje ze teraz tez dostane bo martwi mnie to

Gość UbaBuba
Idz do lekarza

Okres Ci się spóźnia, bo się zestresowałaś, niedługo pójdzie i krew :) a ta kulka to ujście szyjki macicy, jak się okres zbliża to ona jest niżej. Niech zgadnę- na przedniej ściance?

Gość zaskoczonaks324
tak bardziej na lewo jest

Gość Maykia
dokładnie miałam tak samo - regularne miesiączki a nagle 2 tygodnie spóźnienia i jakaś taka kulka po lewej. To napewno stres. Przestań się zamartwiać, rozluźnij się i czekaj na okres;)