Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na damskim forum

proszę o poradę miłych Pań

Polecane posty

Gość URZĄD BEZPIECZEŃSTWA
'Znam kilka forum gdzie jest ogromny wybor emotikonek, a///////// FOR, :o cooorva KLIKA FOR ! :o ..........

"czuję się jak najgorsza ciota, dziś nie ma już prawdziwych mężczyzn..." no teraz troche brzmisz jak ciota, ale nic straconego sam wiesz co robic wiec wykonaj w koncu ten ruch! a moze potrzebujesz kopniaka? :D dalabym ci go, gdyby to mozna bylo wirtualna rzeczywistosc ;)

Gość URZĄD BEZPIECZEŃSTWA
a może FORÓW? :o

Urzad Bezpieczenstwa daleko mi do Miodka, ale jedno wiem - nie odmieniamy slowa forum, rownize w liczbie mnogiej! a fory to mozna komus dawac ;)

Moja Droga- słowo "forum" ma liczbę mnogą z racji tego, że weszło do powszechnego użycia :) muzeum- muzea forum- fora :) Wybaczcie, musiałem się włączyć do dyskusji XD

Gość ppppppaaaaa
skoro wyjeżdzasz to po jaką cholerę zawracasz jej głowę chcesz ..zawracać głowę :o

bo za rok tu wrócę i chcę z nią ułożyć sobie życie. może dlatego? :O

Gość dla kogo tu jesteś
ciezko wam bedzie przetrwac yen rok, ale moze wymien sie mailem , gg itd,. zeby utrzymywac kontakt

Gość ppppppaaaaa
acha i myslisz , że ona jak głupia będzie czekać ? nie wypiłeś za dużo ?

:O nie będę pisał kolejny raz, że mam z Nią STAŁY KONTAKT :O

sądzę, że jeśli się kogoś kocha, to można poczekać. jeśli dla Ciebie wyznacznikiem miłości jest spędzanie całych dni razem i awersja do jakichkolwiek poświęceń- w tym wypadku wyjazdu, to serdecznie współczuję.

Gość ppppppaaaaa
skoro cię tak kocha to o co ci chodzi ? jak wrócisz z tułączki po obcych landach rzuci ci sie na szyję z okrzykiem : wreszcie do mnie wróciłeś ukochany , każda minuta bez ciebie była dla mnie jak wiecznośc , z okazji twojego powrotu kupiłam na promocji w bierdonce podudzie drobiowe za jedyne 3,99 !!!!

same kretynki tu siedzą?

Gość ppppppaaaaa
kretyn , jeśli już chodzi o ścisłość to , ze ty jesteś cipą jak pisałeś to nie znaczy , że wszyscy sa tacy :p

nie rób spacji przed postawieniem przecinka- to po pierwsze. Po drugie- zachowuję się jak cipa i wiem o tym, ale Ty nie jesteś lepszy przesiadując na damskim forum.

Gość chic...
daj jakies tabletki uspokajajace ale w tym przypadku chyba mocne i wtedy powiedz co masz do powiedzenia

Gość ppppppaaaaa
a kto mówi o przesiadywaniu ? człowiek zajrzał na chwilę i już go szufladkują !! jak się nie odważysz to do końca życia będziesz bedziesz taki

najgorsze jest to, że powszechnie jestem uznawany za babiarza. no i fakt, inne laski mogę kokietować, rzucać w ich stronę dwuznaczne teksty... no, ale kurwa! przy niej nie mogę nic zrobić. zajebiście mnie onieśmiela :O