Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na damskim forum

proszę o poradę miłych Pań

Polecane posty

wiem, facet na damskim forum- żenada :O ok, mniejsza. powiedzcie mi, jak dotrzeć do dziewczyna, która jest: straszną choleryczką, nerwusem, furiatem i wulkanem energii. W skrócie- rzuca się niemiłosiernie, ma sto pomysłów na minutę, zawsze gdzieś leci, trudno za nią nadążyć. Subtelne aluzje do niej nie trafiają, a może trafiają, tylko ona nie reaguje? sam już nie wiem. jak podejść do takiej kobiety? pomooooooocy!

Gość poszukuje1234567890
witam nie jestem panią ale mam nadzieje że pomoge, znam się na takich sprawach jak na analu z wazeliną w te i we wte jeśli wiecie co mam na myśli. Co do pytania zalecam tabletki na potencje od pani Goździkowej i codzienne smyranie pałą. mam nadzieje że pomogłem :*

...

Gość za mna zaczeli sie ogladac
ale co dokladnie chcesz osiagnac bo nie sprecyzowales?:O Co znaczy "dotrzec" ??

to chyba jasne. chcę się do niej zbliżyć, bo bardzo mi się podoba. jeśli się uda, to pragnę stworzyć z nią związek.

moze miec taka osobowosc, temeprament -nz tym sie czlowiek rodzi i ciezko to zmienic istneiej tez ryzyko, ze cierpi na depresje dwubiegunowa i wlasnie ma okres tzw. manii Ludzie wtedy sa bardzo pobudzeni, maja mnostwo enrgii, sa kreatywni, maja sto pomyslow na minute, szybko mowia i nie moga spac w nocy jak dlugo ja znasz? jak rozmawiacie mowi szybko? wiesz jak sypia? Przewodniczaca Ruchu Walczacego o Zwiekszenie Asortymentu Emotikonek na Kafe :classic_cool: http://tnij.org/m10e http://barrakuda.powiedz.to/

Gość zastanawiam się nad tym
Może to jest tak że powinienes albo jej powiedziec co czujesz albo sie odsunac wtedy ona bedzie ciekawa co jest grane, jesli tez jest zainteresowana. A powiedz jak to jest ze taka kobieta cie zaafascynowala, co sprawia ze facet chce ja bardziej poznac?

na pewno nie udawaj kogos kim nie jestes bo i tak to wczesniej czy pozniej wyjdzie

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Poprostu podejdz i zaproponuj kawę Ja tez tak mam i marze o tym aby on podszedł bo ja nie umiem a strasznie mi sie podoba :(

Słoneczko, "miłe" to przymiotnik; słowo "Panie" napisane wielką literą oznacza szacunek do płci pięknej :) nie kłóć się ze mną. Nie, dziewczyna nie ma zaburzeń emocjonalnych, po prostu taka Jej natura. Jest strasznie żywiołowa, pełna energii, a przy tym diabelnie inteligentna i ma mózg jak brzytwa. Właśnie to mnie do niej ciągnie. Poza tym ma w sobie to coś i nie da się Jej nie lubić. Nie będę Jej sprawdzał, odsuwał się i czekał na reakcję. Sam chcę zadziałać :)

czepiam sie wszystkiego jak najbardziej :D wlasnie obmyslam tresc oficjalnej petycji do szanownych redaktorow kafe :classic_cool: brak jakiej emotikonki doskwiera ci najbardziej? :classic_cool:

facet na damskim jakos tak ogolnie napisales, za malo info Jestescie na stopie kolezenskiej, "randkujecie" czy spotykasz ja jak roznosisz listy? :D

Ja jestem taką kobietą a jestes typem spokojnym czy tez cholerykiem to Ci powiem czy macie szanse sie dogadac no wiek tez jest istotny :-)

jesteśmy dobrymi kolegami- studiujemy na jednym kierunku. Mamy stały kontakt, niemniej, nie będziemy mieli okazji, aby zobaczyć się w najbliższym roku akademickim. Ja wyjeżdżam na zagraniczne stypendium, Ona zostaje w Polsce. Dlatego zależy mi na określeniu naszego "statusu relacji"

Ja chyba też jestem trochę taka jak ta dziewczyna, o której piszesz.. też mam pełno pomysłów, pasji, zajęć, też ciągle gdzieś pędzę.. i powiem tak: zacznij podzielać jej pasje. Ja już wiem, że muszę mieć faceta, z którym nie będę się nudzić. Nie musi robić wszystkiego tego, co ja, ale chciałabym, żeby mnie taką akceptował, żeby czasem robił ze mną różne szalone rzeczy, a z drugiej strony żebym ja też go za coś podziwiała. Wbrew pozorom takie dziewczyny wcale nie muszą być silne i niedostępne. Wręcz przeciwnie, może chcą zdecydowanego faceta, który będzie przy nich.. a takich wcale nie jest tak łatwo znaleźć.

Ona- 22 lata ja- 23 lata hm, jestem dość spokojny, ale czasami wybucham. Często zdarza się, że ją uspokajam, kiedy panikuje, albo tłumaczę, że wszystko będzie dobrze. Czasami się pożremy, ale ona już po godzinie o tym zapomina.

subtelne aluzje... chociażby na napomknięciu o sztuce teatralnej, na którą chciała iść. powiedziałem, że z chęcią bym się wybrał, ale nie mam z kim. Ona powiedziała to samo. No, ale ja- jak ta najgorsza pinda i ciota nic z tym nie zrobiłem. wiem, beznadziejny ze mnie facet. tylko iść i się powiesić na najbliższej gałęzi.

:-) podoba mi się graficzna strona emotek na kafe - są oryginalne i charakterystyczne - niech tak będzie! Ale brakuje paru "stanów ducha" - np. zdziwienie, zawstydzenie, jeszcze jakieś uśmieszek by się przydał - szyderczy np ;-) Ale też - jeśli już nie buźki (w sensie twarze) - to coś, co wyraża aprobatę (tak jak klaskanie) i wręcz przeciwnie. To tyle moim skromnym zdaniem. Ale temat poruszany jest w dziale redakcji już tak dawno - że nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie.....

"subtelne aluzje... chociażby na napomknięciu o sztuce teatralnej, na którą chciała iść. powiedziałem, że z chęcią bym się wybrał, ale nie mam z kim. Ona powiedziała to samo. No, ale ja- jak ta najgorsza pinda i ciota nic z tym nie zrobiłem. wiem, beznadziejny ze mnie facet. tylko iść i się powiesić na najbliższej gałęzi." do diaska! chciala isc i nie postarales sie o bilety, nie zaaranzowales wyjscia? kobiety lubia mezczyn z inicjatywa, zdecydowanych, w tym przypadku zawaliles. To jak, poszla w koncu sam na te sztuke? :D

tak, tak, temat emotikonów jest niezwykle porywający...

Gość URZĄD BEZPIECZEŃSTWA
jak ktoś nie pisze na temat to wyypierrdalać 🖐️ to jest topic tego Pana od miłych pań i tak ma zostać 🖐️

nie poszła -.- a ja też nie poszedłem, bo miałem wyjazd -.- czuję się jak najgorsza ciota, dziś nie ma już prawdziwych mężczyzn...

Gość URZĄD BEZPIECZEŃSTWA
są prawdziwi mężczyźni tylko jakoś nie moga w siebie uwierzyć ;) i to zazwyczaj ci ''prawdziwi'' mają problemy z wiarą w siebie ;)

czepiam sie wszystkiego ja tez lubie kafeteriane emotikonki, sa urocze :D wg mnie przed wszystkim brakuje zdziwienia, strachu (duze oczy) zawstydzenia. 3-4 emotki by wystarczyly, nie musi byc ich zaraz cala kupa, bo wtedy jest mniej przejrzyscie. Znam kilka forum gdzie jest ogromny wybor emotikonek, ale to tez nie jest fajne, czlowiek ma odczucie "zasmiecenia forum"

dziękuję za wszystkie, dobre rady :) wezmę je sobie do serca :) a teraz mogą Panie pisać o emotkach :)