Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła namiętność

Jak sprowokować faceta do pocałunku?

Polecane posty

Gość podła namiętność

Wiem,że ma na to ochotę,ale chyba nie jest pewny czy ja tego chcę.Nie chciałabym całować go pierwsza.Jakieś rady?

Gość nie głosujcie na PO
trzeba czekać on sam musi się na to zdobyć ja ze swoim narzeczonym zaczełam się spotykać w październiku a pocałował mnie w styczniu :) myślałam już, że coś jest nie halo i to zwykłe kumpelskie spotkania a tu taka niespodzianka

Gość Hot lady
Z mojego doswiadczenia doradziłabym Ci patrzeć mu w oczy jak on Ci cos opowiada, a takze czasem wzrok swoj skierowac na jego usta i w tym momencie takze mimowolnie oblizywac wargi (oczywiscie swoje), albo je delikatnie gryść- niby mimochodem... ale nie do konca ;) PRzypadkowe dotykanie go jak sobie cos opowiadacie. Tego typu rzeczy powinny pomoc:)

Gość Hot lady
Kurcze tozto wszystko w Twoich rękach,a raczej ustach czy bedzie to wygladalo nachalnie, czy po prostu tak, że on tylko podswiadomie sobie pomysli ze chcesz go pocalowac. Nie mowie tu zeby sie oblizywac jak piesek, ale np jak pijesz wino, zaraz potem delikatnie oblizac dolna wargę, albo ją przygryżć, upewniając sie ze on na Ciebie patrzy. Jak bys byla pod reka to bym Ci zaprezentowala jak to trzeba robic, no ale niestety nie moge, ale licze ze jestes mądrą kobietką i zrozumiesz co mam na mysli, a uwazam ze taka forma flirtu naprawde dziala. Ja tez wole zawsze zeby to facet cokolwiek zacząl, bo tak zawsze mam pewnosc ze ma ochotę. Mam juz jakies doswiadczenie, nauczylam sie co robic zeby go do tego rozpoczecia zachecic i sie z Tobą tymi radami dziele:)

Gość Hot lady
ile masz lat?

Gość Hot lady
Też jak Ci cos opowiada spoglądaj na jego usta czasem

Gość jak nic....
Umyj zęby. Wydłub resztki z obiadu. Gdy się zbliżysz na odległosc oddechu: Wsadź mu język nagłębiej do gardła aż za migdałki. Gwarantuję, doceni to. Jak będzie juz odtleniony, złap go mocno za jądra i pociągnij. To będzie niezapomniany pocałunek.

A idź na żywioł. Podbiegnij i całuj. : ]