Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chrupek

Berzdej party- kto pogada:)?

Polecane posty

Może ktoś chętny na rozmowę? Urodziny mam, to możemy obalić po piwie:classic_cool:

A u mnie cisza, jednak wiocha to wiocha:classic_cool: A przydałoby się zrzucić basami i wkoorwić sąsiadów:classic_cool:

Gość sama ja sącze browka
wszystkiego dobrego :) tez pije w samotnosci ;)

Dzięki 12skizto;) Może ktoś reflektuje na browarka, bo ja wprawdzie już lekko na bani, ale jeszcze jednego wypijem:classic_cool:

Dziękuję za miłe słowa:)🌻 Zatem wypijmy w tę sobotnią noc:) A teraz pytanie: mam 19 lat i nie piję ze znajomymi w urodziny:( Przegrałam?:(

Gość nova mariola
Sto lat, wznoszę toast carlsbergiem....

Gość nova mariola
;-)

To ja wypije od razu twoje zdrowie na urodziny, bo za miesiąc to nie wiem czy będę pamiętać czy jest internet( studenckie życie):O:D

O, nawet nie wiecie ja mi miło, że tyle osób się wpisuje:) Każdemu z góry dziękuję:) Seba dzięki za linka🌻 Powiedzta co ciekawego, póki jestem trzeźwa:) Jakieś problemy- to poszukamy sposobu an ich rozwiazanie:) Jako założycielka zgłoszę się pierwsza i zapytam czym działać na panie w dziekanacie?:O Żeby były choć odrobinę milsze:O?

Chrupek cześć chrupek :classic_cool: to tego z okazji Twoich urodzin życze Ci 100 lat :D Und chujnie :classic_cool: obdarzonej kobiety :classic_cool: 🖐️

Gość sama ja sącze browka
ale to kobieta jest :classic_cool: :D

nana-nana Faktycznie, ja kobita nie mniej ejdnak, obdarzonym mężczyzną nie pogardzę:classic_cool: A ja wczoraj też resetowałam, ale że urodziny to popijam ukrainskie piwo:O

Kwiatka to powinienem wręczyć ja. Proszę . Samopoczucie nijakie. Przepraszam Chrupek, ale na chwilę tylko zajrzałem . Nie mam siły i chciałbym się położyć spać, dlatego nie zagaduję już . Dobranoc i dobrego samopoczucia życzę.

Wiesz, generalnie nie obchodzę urodzin hucznie, ale tak sobie pomyslalam ze sie uwalę piwskiem, ostatecznie co mi zależy:D A przyjaciół nie mam, coby z nimi swiętować, pozostała mi kafeteria😭:D Zatem zapraszam, a jeśli nie odpisuję każdemu to nie oznacza, że nie czytam postu:) Tylko nie ogarniam:D

Ok, Odźwierny, dzięki raz jeszcze:) Jak będziesz kiedyś na dłużej na Kafe to daj znać:)