Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danusiadana

Jak długo po zerwaniu mieliście nowy związek?

Polecane posty

tylko z reguły Ci samodzielni z pozycja zawodowa i pieniedzmi jesli nie załozyli rodziny i w wieku po 30 sa sami to albo szukaja takich samych kobiet albo żadna nie jest ich godna....

Gość samotna na pustyni
Ja zaczęłam nowy związek i dopiero po miesiącu zerwałam stary. Miałam porównanie :) Z tym nowym nie pogadam, bo mruk, ale sex z nim jest nieziemski. Z ex mogłam przegadać całą noc, ale sex szybki jak u królika.

Gość xxxxxkali
po starym zwiazku czekam zazwyczaj pol roku by odbudowac sie wewnetrznie

Gość czerwony usta
A ja jestem sama juz 16 m-cy... I też zapomniałam, jak to jest gdy facet przytula, głaszcze... Może i dobrze, ale z drugiej strony jak długo można być samemu?

Gość babcia klozetowaz kafeterii
Nawet całe życie. Po śmierci to dopiero ma się towarzystwo :P

za długo chyba tez nie mozna byc samym zyc przeszłoscia , przyzwyczajac sie do samotnosci.. bo potem jest jeszcze trudniej wejsc w nowa relacje

Gość babcia klozetowaz kafeterii
Trudno, to jak się wdepnie w gówno i później trzeba jakoś je zeskrobać. A takie rozważania....... Dziewczyny. Wy ciągle chcecie do kogoś należeć. Być czyjąś własnością. A życie jest takie piękne. Piękne krajobrazy, wycieczki, zachód słońca, szum fal. No tak.... Ale wy chcecie to wszystko, ale przy boku...... Oj życie, życie. Jakie te dziewczynki są niedorosłe. Jak się miało już coś to się zaczęło przebierać jak w ulęgałkach. To tak jak z waszymi zakupami w sklepie z ciuchami. Jak jest fason ok, to nie z tego materiału, jak materiał ujdzie, to nie ten gatunek, jak już prima sort, to znowu odcień nie w tej tonacji. JAK SIĘ CHCE PSA UDERZYĆ TO ZAWSZE SIĘ KIJ ZNAJDZIE. Sztuką jest by z byle brzydkiego kaczątka zrobić piękną łabędzicę. Jak się ma coś normalnego, powszechnego, popróbujcie tak to przekształcić by wyszedł ósmy cud świata. Ale wy idziecie na łatwiznę. NIE MA NIC ZA DARMO. To co było warte zachodu same straciłyście

Gość a co!
ja zwykle przechodzę z jednego związku z drugiego

Gość mychaaaaaaaaaaaaa
4 miesiące po zerwaniu toksycznego związku zaczęłam spotykac się z nowa osobą jestem mega szczęśliwa ....

Gość mychaaaaaaaaaaaaa
w sumie nic na siłe ale lepiej za długo nie rozpamiętywać tego co było i juz nie wróci...

Gość a ja np ....
to zalezy od faceta okolicznosci i sile uczuc itd

Gość mychaaaa
piszcie lepiej od razu dla zapomnienia pchac się w nową znajomość czy przezyc okres tz żałoby

Gość marianna__r
Ja juz następnego dnia zaczelam spotykac sie z innym i jestem z nim do dzis :)

Kurcze...mam wrażenie że chyba jestem jakaś ułomna. Jestem już 4 lata sama (od 2007) i mam dziś okropnego doła. Owszem mam masę adoratorów, ale to takich w wieku 15 -17 lat bo młodo wyglądam lub w wieku 29-35 bez matury, bez studiów, zdarzają się panowie po podstawówce, i nie otrzymuję z nimi kontaktu, bo nie mam o czym z nimi rozmawiać. Nie chcę być tu egoistką, ale różnica w myśleniu i poglądy chodzą w parze z wykształceniem. Ja nie chcę w swoim życiu mieć faceta, za którego w swoim środowisku bym musiała się wstydzić.

Gość kefirekkkkkkkkkkkkkk
5m-cy po zerwaniu znalazłam tego jedynego :-) latem pobieramy się .... wtedy cierpiałam dzis się z tego smieje jako najszczesliwsza kobieta na swiecie :-)

Gość taka jedna karolina
Ja jestem juz 20 miesiecy sama, ponad półtora roku Nie zamknelam sie w domu, były ranki, podoba sie facetom wiem o tym Jestem adorowana i cop ztego jak zzadym nie wychodzi Z jednym sie tylko całowałam nie mówiac o czyms wiecej bo chyba od nowa stalam sie dziewica J jednak chyba nie uwolnilamsie całkowicie od mojego bbyłego, który okazał sie swinia i wiem o tym,ale to wszystko łatwo powiedziec gorzej wyonac Moze jeszcze nie trafilam na tego nastepnego

Gość kaskada24
po 5 letnim zwiazku od razu zwiazalam sie z kims innym, ale to bylo zdecydowanie za szybko i mimo duzego uczucia do nowego chlopaka pewnych rzeczy nie dalo sie przeskoczyc i zerwalismy po 4 miesiacach. Po nim kilku sie przewinelo, ale nic wiecej dla mnie nie znaczace znajomosci. Trzeba mi bylo prawie 2 lat, zeby w koncu poznac kogos, kogo chcialam. Dzis jestem mezatka z tym trzecim :)

Gość upppppppppppppppppppppppppp
up

Gość upppppppppppppppppppppppppp
podnosze

Gość gość
Ja posunąłem się do ostatecznego rozwiązania żeby odzyskac kobietę....zamowilem urok miłosny spętujący naszą miłość ze strony http://urok-milosny.pl , i było to dobre posunięcie. Po 1,5 miesiaca do mnie wróciła i jesteśmy ze sobą ogromnie szczęsliwi.

Gość gość
Moja znajoma poleciła mi wróżkę Diane, dzięki jej radom wrócił do niej chłopak. Ja na razie zrobiłam co mówiła i czekam na efekty, kontakt dó niej jest na wrozkadiana.pl