Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika453

Czy to mozliwe żebym była w ciąży?

Polecane posty

Gość mika453

Witam. Kochalismy się z chłopakiem 13.07. Używalismy prezerwatywy plemikobójczej i bez kończenia wewnątrz. Póżniej jakoś źle się poczułam jak przed okresem, ale to było za wcześnie i dodatkowo pobolewał mnie zołądek. Zrobiłam testy i po wyznaczonym czasie były negatywne. Jasne nie wyrzuciłam i paru godz pojawił się zarys drugiej kreski. Tak wiem po takim okresie testy sa juz niewiarygodne. Dostałm póżniej okresu z dwudniowym opóźnieniem ale nigdy nie miewam regularnie. Zrobiłam póżniej test był neg. W tym miesiącu dostałam normalnego okresu. wczesniej bolały mnie piersi i czułam się troche gorzej, znowu ten zołądek.Teraz okres juz się kończy i znów doskwiera mi zołądek. Czy to mozliwe żebym była w ciąży?

Gość <taka tam jedna>
Moim zdaniem nie możliwe żebyś była w ciąży.A z tym testen to miałam tak samo też wyszedł negatywny a na drugi dzień pojawił sie zarys drugiej kreskki a ózniej z dużym opóżnieniem dostałam w koncu okresu:-)Także nie martw sie:-)

Gość eeceeeccc eee
nie jestes

Gość tadamtadam
ta kreska po kilku godzinach juz sie nie liczy :) Wazne są te pierwsze minuty :) Nie jesteś w ciąży spokojnie : ) te dolegliwości możesz skonsultować z lekarzem.