Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

jaka piekna kobieta w teledysku :)

Polecane posty

Gość mental cut
takie to ja widzę codziennie w warszawskim transporcie ZTM

Gość nom,podobaja mi sie takie
kobiety,nie jestem facetem.

Gość Bumbarash544454
typowa społeczniara, jestem facetem :o tylko zakompleksione cioty w takich gustują

Gość Bumbarash544454
no własnie - społeczniara z wyglądu

Gość prawikkk
warsiawianki są puszczalskie.

Gość Bumbarash544454
czyl ijesteś zakompleksioną ciotą :o

Gość prawikkk
a ta teledysku ma krzywe nogi. Okropnie :(

Gość co teraz robicie ?
ta czarnulana?

ma ładna buzie, mały nosek, pełne usta, piekne wyraziste oczy, włosy czarne super no i figura swietna plus biuscik okej :classic_cool:

tylko teraz tak sie zastanawiając im takowa panna ładniejsza tym bardziej ma dwie lewe raczki do pracy :D wiec chyba odpuszczam :classic_cool:

Gość co teraz robicie ?
sosssss myslisz ,ze jak ladna to pusta ?

moze nie pusta ale bardziej leniwa jesli chodzi o prace : ) taka to ci obiadku nie ugotuje i nie posprzata dom :D nie wyobrazam sobie tego ze pojdzie mi na ogródek grządki poplewnąć :D hahah impossible :D

Gość co teraz robicie ?
z tym jest roznie , mozna trafic na pracowita jak i na leniwa .

tak pracowita moze byc ...miec papierkowa robote ale nigdy brudu sie nie chwyci : ) nie wiem moze jakas tam jest taka ale nigdy nie sptkałem taka i nie miałem styczności a nawet nie słyszałem : )

hah trafic na taka małe prawdopodobieństwo a co dopiero zeby poderwac :D juz mi bije na dekel ... chyba ide spac:D

Gość to się nazywa srać wyżej
niż się ma dupę każdy teraz naogląda się w teledyskach zrobionych babeczek, w magazynach, reklamach sfotoszopowanych babeczek, z profesjonalnym makijażem sztabem stylistów i marzy o takiej tak to gorycz, ale płynąca z życia

Gość co teraz robicie ?
wlasnie , im ladniejsz tym wieksze wymagania .Porazka . Co niektore mysla ,ze jak sa ladne to juz wystarcza. I to patrzenie na kase , mega porazka . Nie przejmuj sie , moze spotkasz ladan , uczciwa i pracowita .

Gość Lizard star
Mówicie o tej w czarnej sukience? Biust ma silikonowy ma,powiększane usta na 1000000 %%%%. Nos też wygląda na robiony. A włosy w tych czasach to co 2 modelka ma doczepione. :O Jak będziesz miec kasę,to z każdej dziewczyny zrobisz taką ''pięknosc''.

a potem na kafe babeczki się żalą, ze facet dogaduje z powodu wyglądu, że nei docenia bo jakaś tam 45letnia gwaizda jest zajebistą dupą był kiedyś taki filmik na yt, jak z baaardzo przeciętnej laski robią boginię, tak ja fotoszopowali, ze kompletnie inne rysy twarzy i wszystko a te operacje teraz, przecież w większych miastach prywatnych klinik jst od groma, a botoks to u każdej kosmetyczki

Gość Lizard star
Ja tam nie jestem przeciwniczką operacji plastycznych czy zabiegów. Sama mam powiększone usta i zageszczone włosy.Ale delikatnie,nawet rodzona amtka nie poznała.Z tym,że to wszystko kosztuje,niemąło. Faceci chcieliby mieć lasi,ale sobie nie zdają sprawy,że to kosztuje.Dbanie o siebie jest drogie.Od diety zaczynając,po kosmetykach i na ubraniach kończąc. Zarabiają mało,a oczekują Miss Świata. :O

Gość mental cut
łooo matko, przestańcie już, ładna z niej baba. no znaczy piękna kobieta, no

ładna pewnie a widziałaś fotę sosa(bez urazy)? pogoń za pięknem, a gdzie inne wartości?

Gość co teraz robicie ?
e no , piekne bez opreacji ta zie zdazazja

ja bardziej mówię o wymaganiach stawianych kobietom i tak jak tu napisano, mało zarabiają i chca by ich kobiety wyglądały jak laski co mają kilkadziesiat tysiecy miesiecznie na urode ze piekne naturalne sa to wiadomo, ale niewiele a kazdy chce by jego byla zajebista

Gość mental cut
jakich innych wartości oczekujecie od kobiety niż przede wszystkim urody? w dupskach się wam, powiadam, od równouprawnienia i innych nowoczesnych piardów poprzewracało :classic_cool: to już nawet jak ktoś jest brzydki to mają mu się same pasztety podobać??