Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

jaka piekna kobieta w teledysku :)

Polecane posty

Gość Lizard star
Dokładnie-panowie mają wymagania a sami urodą nie grzeszą,czesto szczerbaci,zanidbani. :O Ja na siebie wydaję dużo,nie przeczę,ale sama sobie zarabiam na to. W przeciągu roku wydałam na same zęby ponad 15 tys. zł. Na włsoy 4 tys.,na usta 2 tys. A gdzie ciuchy,kosmetyki,siłownia? Teraz jeszcze muszę mieć operację nosa,nie estetyczną ale zdrowotną,bo mam delikatne skrzywienie przegrody.Nie chcą mi tego na NFZ sfinansować. wiecie ile kosztują operacje w Warszawie?Bo ja właśnie szukam chirurga? Nawet 14 tys. zł :O :O :O Także tego panowie...chcecie miec laki jak ta z teledysku(czyli po poprawkach),to im to sfinansujcie.

Gość ja ja ja
przeciez ta z teledysku nie jeste taka achhhh i ochhhhh !!!!

Gość to się nazywa srać wyżej
na"prowincji" po 10tysi są nosy:P jak jest brzydki to niech se oko zawiesi ale do laski realnej obniży wymagania, proste

Gość Lizard star
Nie pójdę nosa robić do żadnego partacza. Już się naoglądałam świńskich,zadartych nosów po 7 czy 8 tysi. Dziękuję,nie skorzystam...

Gość ja ja ja
ta babka jest normalna, nie jakas yam mega cos tam pieknosc . \babka jak babka , pospolita . A swinskie nosy nie sa ladne .Juz ladniejsze sa rzymskie

Gość Lizard star
Mam ładny nos,ale mam skopaną przegrodę nosową,nie mogę już oddychac,stąd ta operacja.ale oczywiście nasza służba zdrowia ma to gdzieś.Trzeba sobie samemu zrobić. :O

Gość to się nazywa srać wyżej
partacz? to tylko w Wawie są porządni lekarze? a w innych polskich miastach(co pisałam myśląc o prowincji) już nie ma? szkoda gadać

Gość Lizard star
Są,ale szkoda,że nie widziąłaś jakie nosy robią-strach się bać.Jeden lekarz z Poznania robi takie zadarciuchy,że kobiety wyglądają jak prosiaki-słowo daję. We Wrocławiu też strach,ostatnio Angielka zmarła po operacji plastycznej. nos mam jeden i nie będę oszczędzać na nim.Przy prostowaniu przegrody zawsze się zmienia nos,a ja chcę mieć podobny do tego,jaki teraz mam. Zresztą-to moja kasa i decyzja. Będziesz kiedyś planowac operacje(czego nie życzę),to sama zobaczysz.

Gość Lizard star
Aha i ja jestem z Wrocka,także wiesz...ni wychwalam Warszawy dla samej zasady,ale tam sa akurat najlepsi chirurdzy plastyczni.Wolę jechac dalej i mieć dobrze zrobione.

Gość Lizard powiedz coś więcej
o tej operacji refundowanej przez NFZ bo mam ten sam problem, krzywą przegrodę oddycham tylko jedną dziurką

Gość Popierammm
Bardzo ładna kobieta, niesamowicie pociągająca i seksi. Uwielbiam brunetki. Dajcie mi ją!!!!!!!!!

Gość Lizard star
Perzcież pisałam,że nikt mi nie chce zrobic operacji na NFZ,muszę ja prywatnie wykonać. :O