Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blooom

Czy on czegoś ode mnie chce?

Polecane posty

Hej. Sebastiana poznałam, kiedy byłam w pubie ze znajomymi (jest kolegą kolegi). Od razu się polubiliśmy. Kilka dni później natknęliśmy się na siebie przypadkiem. Ja szłam z 5 koleżankami (ładniejszymi ode mnie) a on z kolegami. Wtedy właśnie usłyszałam najcudowniejsze "cześć" w moim życiu. Nigdy nikt nie wyglądał na tak zadowolonego na mój widok (chyba, że przyjaciółka i mamcia). Później sporadycznie na siebie wpadaliśmy. Np na imprezie. Zawsze się do mnie ładnie uśmiechał, zaczepiał, wpatrywał. Raz na jednej z imprez widział jak przez godzinę gadałam z kolegą (którego rok już nie widziałam). Przytuliliśmy się do siebie kilka razy, śmialiśmy się (jest dla mnie jak brat). Od tamtej pory Sebastian się trochę zmienił. Patrzył się na mnie dużo ostrożniej, ale jeszcze głębiej. Za każdym razem wpatrywał mi się w oczy z bardzo zgaszonym uśmiechem. Nie widziałam go kilka dobrych miesięcy. Wpadłam na niego dopiero tydzień temu, kiedy byłam ze znajomymi w pubie. Kiedy weszłam...był tam. Jeszcze przystojniejszy niż zawsze. Grał w coś był roześmiany. Kiedy mnie zobaczył uśmiech przygasł, ale oczy mnie po prostu pożarły. Aż poczułam się nieswojo. Jakby zajrzał we mnie :| Dziwne. Kidy szłam do baru, albo łazienki. Było to samo. Nie wiem co mam o tym myśleć. Zawraca mi w głowie.

chce Ciebie ale widział Cię z kolega w bliskiej relacji. A wystarczyło później podejść do niego, przywitać się i 'wytłumaczyć'. Ale nic straconego. Teraz, gdy 'wpadniecie' na siebie, zagadaj do niego, a reszta się potoczy.

Gość ocźnmj
Daj mu wreszcie doopy