Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

Gość jesli aktraycyjna a
GLUPIA-- TO TYLKO PLUSY bo zaopiekuje sie nia ktos ale jesli madra-- ma przekichane kazdy mysli ze sie z szefem, przespala aby awansowac spojrzmy na Angele Merkel, nie byla nigdy atrakcyjna a kazdy sie z nia liczyl .... tyeraz jest najpotezniejsza kobieta swiata nie musiala sie stroic ani pindrzyc

Gość kylebrof
Oho! dokladnie! Jeszcze atrakcyjna blondynka + wpadka to juz totalne pole do popisu :) Ahh mentalnosc ludzka. kiedy ja widze piekna kobiete staram sie nia inspirowac, ona daje mi motywacje by dbac o siebie. SPotkam taka zgrabna pieknosc i od razu mysle sobie,ze przydaloby mi sie isc na fitness. Taka motywacja dla mnie, naprawde. Podziwiam je.

Gość ..nastepna...
onyxks Nie moga tez odroznic osob ktore naprawde sa w niej zkaochane od osob ktore wala im sciemy bo leca tylko na wyglad" To prawda:(

Gość Atrakcyjna kobieta
revolver nie ma minusów bycia atrakcyjnym...." Są, jednak mimo wszystko przeważają plusy.

Gość trtrtrh
"Atrakcyjna nie ma prawa, do najmniejszej wpadki... z niczym, ani ze strojem, ani z wyglądem itd. " bzdury gadasz koleżanko. Jest dokładnie odwrotnie. Większość wpadek jest jej wybaczana, a z pewnością mężczyźni jej wybaczają.

Gość Atrakcyjna kobieta
Jem gówno Offermy...

Gość Atrakcyjna kobieta
jesli aktraycyjna a GLUPIA-- TO TYLKO PLUSY bo zaopiekuje sie nia ktos Ale jeśli chce się mieć inteligentnego partnera, to niestety trudniej.. Trzeba zdecydowanie dłużej udowadniać, że sie myśli. I w pracy i w kontaktach damsko-męskich.

Gość kylebrof
Ktos mi kiedys powiedzial,ze piekna kobieta musi sie starac zawsze dwa razy bardziej. Poza tym jest czasto ozdoba, a wielu mezczyzn wiaze sie z nia,zeby sie pochwalic przed innymi. Np pilkarze oni maja ZAWSZE jakies modelki, pieknosci a dlatego,ze zle to by wygladlo na zdjeciach, w prasie jakby mieli dziewczyne przecietna... Ehh Atrakcyjna kobieta No no poludniowy typ super :) Bardzo oryginalna uroda

Gość Atrakcyjna kobieta
Kto mnie wyrucha..jestem imbecylem..

Są, jednak mimo wszystko przeważają plusy. heh , a jakie to minusy? te, które sobie wkręci osoba atrakcyjna lub da sobie wkręcić przez innych? :P

Gość kylebrof
Dlategomysle,ze jakby piekna mobieta chciala miec partnera, ktory ceni ja rowniez za charakter to musialaby dopieor przy nim rokwitnac. Zalozmy ze ubiera sie przecietnie, nie stroi sie i spotyka na sowjej drodze kochanego mezczyzne, wtedy dopiero kwiotnie dla niego zaczyna sie elegancko ladnie ubierac, maluje sie, robi cos z wlosami, ale... DLA NIEGO. To by bylo dobre

Gość Atrakcyjna kobieta
trtrtrh "Atrakcyjna nie ma prawa, do najmniejszej wpadki... z niczym, ani ze strojem, ani z wyglądem itd. " bzdury gadasz koleżanko. Jest dokładnie odwrotnie. Większość wpadek jest jej wybaczana, a z pewnością mężczyźni jej wybaczają." Ale kobiety nigdy! I nawet jeśli trudno im coś wypatrzeć, to będą tak długo patrzeć, aż się doczekają. A facet przy kobiecie, to już też różnie bywa. Jak w filmie. Żonie mówił, że w ogóle nie w jego typie "taka zdzira" kijem by jej nie tknął, ale potem do niej wieczorem próbował się dostać.

Gość Atrakcyjna kobieta
revolver Są, jednak mimo wszystko przeważają plusy. heh , a jakie to minusy? te, które sobie wkręci osoba atrakcyjna lub da sobie wkręcić przez innych?" Widać tylko, że temat nie jest ci znany. Zapytaj atrakcyjnej koleżanki, to potwierdzi wymienione tu minusy.

Gość Atrakcyjna kobieta to ta kretn
ka co zawsze kropkuje i wymysla pojebane prowo :O

Gość to może i ja coś napisze
Podobno mam orginalny typ urody i mam sporo problemów przez to . Jak poszłam do liceum to już na wstępie usłyszałam "masz su...ko przejebane ' , na dyskotekach ciągle czepiały się mnie laski . Teraz jestem już od 10 lat mężatką i też mam problemy , bo mąż robi mi ciągle awantury o innych mężczyzn ,że sie patrzą , komentują . Dodam tylko ,że zawsze chodziłam i chodze ubrana raczej elegancko , ołówekowe spódnice do kolan , żadnych dekoltów i ostrego makijażu i mój mąż był moim pierwszym i jedynym mężczyzną .

Gość Atrakcyjna kobieta to ta kretn
ipisze pare postow pod rzad godzinami:D:D:D

Gość kylebrof
Poza tym to ciagle obserwowanie.. To krepuje. Bardzo atrakcyjna kobieta nie moze sobie w spokoju zjesc kebaba, jechac autobusem bo te spojrzenia..

Gość Atrakcyjna kobieta
Jestem tak atrakcyjna że kiszę dniami na kafe..i mam mitomanię... Na dodatek prozac się skończył...

Gość Atrakcyjna kobieta
Na tym polu lepiej trafiłam. Mój jest dumny, nawet jak się wglapiają.

Gość Atrakcyjna kobieta
kylebrof Poza tym to ciagle obserwowanie.. To krepuje. Bardzo atrakcyjna kobieta nie moze sobie w spokoju zjesc kebaba, jechac autobusem bo te spojrzenia.." Dokładnie! To jakby wszystkie światła padały na ciebie i kilka kamer cię rejestrowało. :D

Gość babcia klozetowaz kafeterii
atrakcyjna kobieta wez ty zyebie juz sie nie osmieszaj. :D:D

Widać tylko, że temat nie jest ci znany. Zapytaj atrakcyjnej koleżanki, to potwierdzi wymienione tu minusy. nie muszę pytać ...znam je...a problemy zawsze można sobie znaleźć ...bez względu na to , czy jest się atrakcyjnym , czy też nie... atrakcyjni ludzie mają ogromne ułatwienia w stosunkach międzyludzkich i tylko ich własne słabostki powodują ich problemy...:) Revolver, złośliwości koleżanek, jawna antypatia z ich strony to jest wkręcanie sobie wad? to , czy przyjmujesz zawistne i zazdrosne zdania od innych , zależy przede wszystkim od Ciebie...nie musisz zwracać na nie uwagi , bo one zawsze będą , gdy posiadasz nad nimi przewagę...:)

Gość kylebrof
No i kolezanka jest nastepnym przykladem, ze ladnym nie jest wcale latwiej "To moze i ja cos napisze' Napewno probowalas meza przekonywac o swojej wiernosci, ale on jak zwykle swoje.. Wiem jak on sie czuje poniewaz mimo, ze jestem przecietna mam przystojnego chlopaka i tez czesto bywam zazdrosna. Rozmwialiscie o tym? On wie,ze nie powienien robic Ci wyrzutow?

Gość Atrakcyjna kobieta
Tak poważnie to mam tylko kafeterię...i wpisy offermy..:D A faceta mam w snach..:O

- automatycznie wytwarza to dystans, - nikt nie bierze człowieka poważnie,

Gość kylebrof
Atrakcyjna kobieta A czym Ci obecny partner zaimponowal? I czy nie balas sie ze leci tylko na wyglad?