Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

czytając was naprawde lepiej byc przeciętniarą bo bycie atrakcyjną to same problemy :D

e tam, problemy. Samoocena za to wysoka, ale fakt faktem, więcej debili się kręci (chociaż jak się nie kręcą to też źle).

Gość xx423
(chociaż jak się nie kręcą to też źle). :D zgadxzam się

Gość jiuhiuh
niesamowite, ze na kafeterii sa same mega atrakcyjne kobiety, ktore nie moga opedzic sie od facetow, a na ulicach jakos ich nie widac:D Do tego te wszystkie "pieknosci" siedza w niedzielny dzien same przed komputerem:D

Ja się niedawno obudziłam, jeszcze raz zagram w pasjansa i wychodzę. Poza tym kto mówi o byciu mega atrakcyjnym?

Darker - bardzo serdecznie Cię pozdrawiam! Jeszcze nikt nie przeanalizował tak dokładnie i wnikliwe mojej wypowiedzi ;-) Kochany, zauważ, że po to jest forum, by wymieniać się swoimi subiektywnymi opiniami (ja też zamieściłam komentarze znajomych, bardzo ładnych kobiet, które narzekały na urodę, która ma mega dużo plusów, ale również i minusy) i nie jestem z gimnazjum ;-) Nawet liceum już dawno za mną :-( ;-) Dziś jest niedziela. (chciałam napisać cokolwiek, z czym możesz się ze mną zgodzić :-D)

wg mnie minusem są skłonności do bycia wybrednym. mniej atrakcyjna konkurencja tak nie przebiera, bo zawsze jest ryzyko, ze kolejna okazja sie nie trafi ;-)