Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

Gość Atrakcyjna kobieta
Kto mnie przeleci..mam tylko Offerme :D

Tutaj są tylko stwierdzone fakty, a to jak kto sobie radzi w życiu to jego sprawa:) Można się nie przejmować, lecz gdy w grę zaczynają wchodzić intrygi i brudne zagrania wobec Ciebie, ciężko raczej zachować spokój.

Gość kylebrof
Mam srake.

Gość Atrakcyjna kobieta
revolver - ciekawe, co zrobisz z grupą nastolatek, które chcą cię oszpecić? Będziesz walczyć?

utaj są tylko stwierdzone fakty, a to jak kto sobie radzi w życiu to jego sprawa Można się nie przejmować, lecz gdy w grę zaczynają wchodzić intrygi i brudne zagrania wobec Ciebie, ciężko raczej zachować spokój. ale co maja robić zawistne i zazdrosne baby, patrząc z boku na piękną kobietę ? chyba nie będą za bardzo zachwycone....:P

Gość Atrakcyjna kobieta
Anke - automatycznie wytwarza to dystans, - nikt nie bierze człowieka poważnie," Potwierdzam.. zdecydowanie!

revolver - ciekawe, co zrobisz z grupą nastolatek, które chcą cię oszpecić? Będziesz walczyć? nie sądzę , aby żadna normalna nastolatka chciała mnie szpecić..:classic_cool:

Gość Atrakcyjna kobieta
kylebrof Atrakcyjna kobieta A czym Ci obecny partner zaimponowal? I czy nie balas sie ze leci tylko na wyglad?" Jakoś nie. Zaimponował? Inteligencją (dla takich wygląd ma drugorzędne znaczenie w dłuższym dystansie), ale także wielkimi możliwościami rozwojowymi.

Gość belerofront..
atrakcyjna to wariatka:P poznaję ją :D

Gość belerofront..
Atrakcyjna kobieta cierpi na mitomanię

Gość Atrakcyjna kobieta
revolver revolver - ciekawe, co zrobisz z grupą nastolatek, które chcą cię oszpecić? Będziesz walczyć? nie sądzę , aby żadna normalna nastolatka chciała mnie szpecić.." Widzisz, a mnie grupa nastolatek chciała pobić i to nie raz. Były nieobliczalne.. nie było mi do śmiechu.. Może się zdziwisz ale nienormalnych nastolatek jest całkiem sporo..

Rev, a co bardziej oszpecić się już nie da? :D Znam bardzo atrakcyjne babki i nawet jak czasem z jakiegoś powodu ukłucie zazdrości przyjdzie to nie widzę powodu by im szkodzić :) Ogólnie nie widzę powodu by komukolwiek szkodzić

Gość Atrakcyjna kobieta
Zaczyna się.. szkoda mojego czasu..

Widzisz, a mnie grupa nastolatek chciała pobić i to nie raz. Były nieobliczalne.. nie było mi do śmiechu.. Może się zdziwisz ale nienormalnych nastolatek jest całkiem sporo.. wiem...to najczęściej emo itp....ale nie będziesz chyba podążała ich tokiem myślenia? staniesz się wtedy podobna do nich i nieatrakcyjna..:classic_cool:

Gość jkijdujshsyejsko
Atakcyjne kobiety maja przejb...... 1- faceci traktuja jak malpy w klatce na pokaz ale tylko z nim w obecnosci inaczej najchetniej zamkneli by w domu 2- starajac sie o prace ... jesli kobieta jest szefem patrzy sie jak bym jej matke nalesnikiem zabila... jesli szef jest facetem zawsze zberezne usmiechy 2 razy propozycja spotkan poza praca w wiadomym celu jesli tak to pracuje jesli nie dowidzenia... oraz na rozmowie kwalifikacyjnej raz pan poprosil o zdjecie bluzki 2 pan wprost zaproponowal uklad... 3- kobiety zawistne, zazdrosne. 4- wieczna krytyka typu "boze po co sie malowalas" "o matko bardziej obcislych spodni zalzyc nie moglas" " i tak cie wyru... ten facet bo leci tylko na Twoja urode" przyjaciolki gora:P JEDYNY PLUS to Panowie policjanci nie daja mandatow:P

Gość belerofront..
to szurnięta kobita :P offerma ją nieraz zdemaskował :D

Gość kylebrof
Przypadki oszpecenia moga sie zdarzyc. Wystarczy,ze chlopak takiej desperatki palnie cos w stylu "Fajna ta dziewczyna" albo "podoba mi sie". To taka juz dostaje szalu i chce"dac w ryja" rywalce

Gość Atrakcyjna kobieta
Kultura mam na drugie Rev, a co bardziej oszpecić się już nie da?" Na to wygląda.. Każdy atrakcyjny tu piszący wie, kto ewidentnie zalicza się do atrakcyjnych, a kto nie.. właśnie po tym, że problemy każda ma takie same... Ja widzę komu temat jest znany, a kto tylko żyje domysłami.

Gość babsztyl z nickiem atrakcyjna
cierpi na przerost czasu i schizofrenię:D:D

Rev, a co bardziej oszpecić się już nie da? no właśnie...mnie już się "bardziej nie da" , więc mam ten problem z bani....podobnie jak Ty...:classic_cool: Znam bardzo atrakcyjne babki i nawet jak czasem z jakiegoś powodu ukłucie zazdrości przyjdzie to nie widzę powodu by im szkodzić Ogólnie nie widzę powodu by komukolwiek szkodzić no co Ty....dowalaj im jakoś , to poczują się atrakcyjniejsze...:P

Gość Atrakcyjna kobieta
Nie mam co robić to gniję na kafe :D

Gość Atrakcyjna kobieta
revolver Widzisz, a mnie grupa nastolatek chciała pobić i to nie raz. Były nieobliczalne.. nie było mi do śmiechu.. Może się zdziwisz ale nienormalnych nastolatek jest całkiem sporo.. wiem...to najczęściej emo itp....ale nie będziesz chyba podążała ich tokiem myślenia? staniesz się wtedy podobna do nich i nieatrakcyjna.." O czym ty piszesz??? Ja mam podążać ich tokiem myślenia??? Ja piszę o kryzysowych sytuacjach, gdy jesteś w potrzasku.. Żadna w takiej sytuacji nie myśli o ich toku myślenia, bo to nie ma nic do rzeczy!

Na to wygląda.. Każdy atrakcyjny tu piszący wie, kto ewidentnie zalicza się do atrakcyjnych, a kto nie.. właśnie po tym, że problemy każda ma takie same... Ja widzę komu temat jest znany, a kto tylko żyje domysłami. no właśnie widzę to dokładnie - dorzucisz jeszcze parę wkrętów i staniesz się może kiedyś"atrakcyjna" :D

O czym ty piszesz??? Ja mam podążać ich tokiem myślenia??? Ja piszę o kryzysowych sytuacjach, gdy jesteś w potrzasku.. Żadna w takiej sytuacji nie myśli o ich toku myślenia, bo to nie ma nic do rzeczy! nie ma do rzeczy , gdy naprawdę jest się atrakcyjną , a nie podaje się za takową...:)

Gość ale czemu krytykujecie atrakcy
jną? Po prostu wypowiada sie w temacie, ktory dotyczy minusow atrakcyjnosci, ktory nawoluije do wypowiedzi atrakcyjnych kobiet. jak one sie czuja ze sowja uroda i w czym im przeszkadza, wiec to moze wy, krotykaci, nie pasujecie do tematu? Po co tu wchodzicie hejterzy?

Gość belerofront..
atrakcyjna lubi się ośmieszać i bajerować a faceta nie ma i to stara panna z chorobą psychiczną :D