Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teklia1980

insemninacja na NFZ

Polecane posty

Mam pytanie czy można zrobić inseminacje na NFZ? Jeśli tak, to czy któraś z Was robiła i gdzie? I jak długo się czeka? Próbuje znaleźć w internecie jakiekolwiek informacje, ale nie ma nic konkretnego;/ będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Gość wisienka na torcie2
chyba cie pogielo kobieto:O

Gość nie, nie mozna
to nie jest zabieg refundowany. Mozesz jedynie prywatnie :O

Gość nie no....
przegiecie pały, zapladnianie bezplodnych kretynek za publiczna kase:O

Gość paolla olla
jak ty taka ogarnieta na codzien jestes to moze lepiej zainwestuj w psa, a nie rob sobie dziecka....:O jest tu ze sto topikow o inesminacjach, wystarczyloby ruszyc łbem i znalezc:O a poza tym,skoro wiesz lepiej, wklejasz linki to do cholery jasnej sama sobie znajdz tam gdzie cie interesuje!!!!!!

widze, że zamiast życzliwośćią tryskacie jadem. mimo wszystko dzięki za odpowiedzi i życze, że w razie waszych pytań panie doskonałe otrzymacie podobne odpowiedzi. \ złota rada jak podnieść sobie ciśnienie? poprosić o pomoc na kafe.

Gość paolla olla
wiesz co to wyszukiwarka? to wpisz sobie inesminacja i pokaze ci sie mnostwo topikow!! o ja pierdole,niektorzy to maja problemy:O

zadałam konkretne pytanie i proszę o konkretna odpowiedź. gdybym znalazła nie pisałabym tu pani milusińska!

nie niema na NFZ inseminacji to kosztuje i zalezy to od danej kliniki wiem bo niedlugo bede miala ten zabieg

nie slucha tych nie normalnych tutaj osób bo szkoda słow:/ jacy ludzie potrafia być złosliwi ahhh szkoda śłow

Gość paolla olla
to znajdz i nie zawracaj dupy takimi słabiacymi topikami!!!!

dopiero dzisiaj zaczęłam orientować się w tym temacie, bo chyba niestety będę musiała spróboawć. znalazłam info o NFZ i pomyślałam, że zapytam. a w jakiej klinice będziiesz mieć robioną? bo słyszałam, że nie każda jest dobra;/

paolla olla a co ci to preszkadza ze ktos zaklada topik? jak ci przeszkadza to nie wchodz nie widze żadnego problemu kazdy ma prawo zakladac topiki jakie tylko chce i tobie nic do tego idz do ksiązek dziecko bo widze ze ci sie nudzi a jutro trzeba isc do szkoly

4lata już się staramy, a od dwóch pod nadzorem gin. od maja zmieniłam lekarza, bo tamta była miła i nic nie działała, natomiast ta wysłała mnie na hsg i udrożniono jajowody, bo były nie drożne;/ wczoraj zaczął się 4 cykl.(dwa cykle stymulowane clo i potem luteina) obiecałam sobie, że jak się nie uda do 3 cykli po hsg pójdę na inseminacje. moja gin mówiła, że postymulujemy do 6 miesięcy, ale nie wiem czy moja psychika wytrzyma;/

mąż badany. teoretycznie wszystko u nas jest ok. no jeszcze nie badaliśmy się na wroość śluzu. jutro ide do gin i chciałabym mieć już jakiś plan. bo nie chce czasu marnować, jak dotychczas;/ gdybym na hsg poszła 2 lata temu, to może z bobasem już bym biegała;)

Gość paolla ollaa
paula,do szkoły to chyba ty, w dodatku specjalnej:O ps. zaczernienie mi nicka było srednim pomysłem kretynko:O

wiembo tez nie wiem jak dlugo wytrzymam nie tlyko ty tak masz ja stara msie juz ponad 3 lata tez wiec tez spory kawałek mam wrogi sluz a terz jescze czeka mnie badania bo moga byc przeciw ciala plemnikowe we krwi a z tym juz gorzej kiedy inseminacja byla na NFZ ale od dłuzszego czasu niestety u mnie to koszty 390 zl sam zabieg bez zadnych lekow czy stymulacji dodatkowej ale w iinych klinikach jak patrzalam np w katowicach to koszt 800 zl w Mysowicach np to juz koszt 890 wiec róznica jest spora.

paolla ollaa ja ci zaczernila nick? hahahaha dobre sobie teklia1980 a ty skąd jesteś?

jak bys nie wiedziala moj nick rózni sie nieco od twojego i tyle w temacie i nie dyskutuje z tobą wiecej jak ci sie nie podoba to nie wchodz i nie wyzywaj mnie od kretynek

a czy zwykły gin może zrobić badanie na wrogość śluzu? i jednak była inseminacja na nfz tak? tylko się zmieniło? a Paula ile razy już miałaś inseminacje?

Gość //////////////////.....
Owszem dziewczyny, można zrobić inseminację na NFZ - niestety trzeba się z nimi poużerać, ale jeden zabieg jest refundowany!!!!!!

no niby sa jakies leki ale zazwyczaj tylko inseminacja zostaje u mnie w okolocy nigdzie niema inseminacji na NFZ wole zaplacic lecze sie w klinice bo slyszlam ze badzo partacza na NFZ ta inseminacje nie ja jeszcze nie mialam dopiero bede miec masz moze nr gg? to tam mozemy sobie popisac ewentualnie