Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukas13

Kto uwiedzie moją żone?

Polecane posty

Umieściłem już taki topik, ale nie moge go znależć, więc pisze jeszcze raz. Moja zazdrość, o której gdzieś już tu pisałem, po kilku latach zamieniła sie w podniecenie. Podnieca mnie świadomość że żona robi to sama, że się ukrywa i wogole. Od jakiegoś czasu czytam sporo na temat tak zwanej zdrady kontrolowanej i oczywiście żonie też coś napominam o tym. Podczas sexu czesto świntuszymy o wirtualnych partnerach, którzy mam nadzieje kiedyś staną się realni. Kiedys czytałem historie pewnego Pana który poprosił kolegę o toaby pomógł mu, a raczej jego zonie w zdradzie, tj. aby uwiiódł mu zone. Nie mam tak zaufanego kolegi, ale chętnie jeżeli ktoś jest chętny, pomogę mu uwieść moją żone. Jesteśmy z dolnegośląska, jesteśmy ok. 30, więc jak ktoś ma ochotę uwieść moją żone i zakończyc to mam nadzieje sexem to czekam na propozycje. Można tutaj pisać, albo dla naprawde zdecydowanych walentykarol@interia.pl

Gość tzw.
zdrada kontrolowana to doprawianie pewnej ideologii do skrzywienia psychicznego, to nigdy nie kończy się dobrze, a uwieść Twoją zonę to żadna sztuka.

Może to skrzywienie a może nie,psychologiem nie jestem, ale zarówno ja jak i moja żona mamy na to ochote i to pewnie samoistnie prrzyjdzie , tylko chciałbym ten proces przyspieszyć... Jednak nadal uważam że uwieść moją żone to nie lada sztuka. Troche ją znam i abo tak strasznie się mylę albo ona naprawde jest mocno niedostepna... Chętnie pomogę aby sie dowiedzieć:)

Czy ja wiem? Po co komuś zabranieć spróbowania zakazanego...? Ja jej nie przestaje kochać. Mam znajomych homoseksualistów i w ich związkach praktycznie takie zachowanie jest na miejscu, baaa.... Zacchowywanie się jak heterycy jest wyjątkowe...

Po prostu podnieca mnie to.... Tak samo moją żone podnieca wyobrażenie że uczestniczy w orgii... nic dziwnego. Każdy ma na coś ochotę, na coś z punktu społeczeństwa nieprzyzwoitego, i normalnie każdy liczy sie ze zdaniem, sumieniem społeczeństwa, my po prostu nie zwracamy na to uwagi, a jedynie spełniamy nasze strasznie podniecające zachcianki... No bo jakie mamy prawo do zabraniania czegokolwiek drugiej osobie?

Gość marzycielka...
spadaj....gratuluje meza zonie ...masakran normalnie ....!

Gość rtrtrtrt
Szkoda, że mieszkacie tak daleko. Chętnie przeprowadziłbym to na zasadzie wzajemności. Też bym pooglądał to napięcie u mojej żony.

Gość slaro
opisz jak możesz swoją żone wygląd i zainteresowania...

może szczegóły na mailu? wstępnie 30lat, lubi sex, lubi byc kobietą w 100%, adoracja to podstawa, teatr, opera i inne kulturalne doznania to jej tematy

Gość slaro
napisz cos wiecej na priv slaros@o2.pl

Gość kolega69
witam panow, tez szukam faceta okolo 40 letniego, z chcecia zonatego z Żar ,ktory uwiodlby moja zone ,

Jest tu taki jeden cwaniak, co się podaje za nie lada specjalistę. :) Ale reklamy mu nie zrobię - poszukaj sam. :-D

Gość Blondyneczka :)
Koleżka11?

Gość Blondyneczka :)
może sie czyms zajmie i nareszcie zarucha :D

Gość ffffffsss
w ciemno nikt sie nie zdeklaruje pokaż jej zdjęcie i daj mozliwość do namysłu. Jeśli się komus spodoba to kto wie... Pełno desperetów w internecie ostatnimi czasy...

Gość Wódz Beduinów
patrz na datę chłopie quuuuurwa... autor może zginął pod kołami betoniarki na budowie a ty do niego piszesz

Gość hurdy gurdy 1
wszystko cacy i fajnie ale nikt nie myśli o skutkach, które bywają nieobliczalne. Rasowych i klasowych uwodzicieli wcale nie jest tak dużo, za to masa pętaków i zwykłych ruchaczy

Gość gość1234gfs
Witam! Szukam pana, który w dyskretny sposób poderwie moją piękną narzeczona. Oczywiście postaram się ułatwić kontakt i stworzyć odpowiednią sytuację. Narzeczona wie o moich oczekiwaniach wobec niej ale nie chce się zgodzić na seks z innym mężczyzną. Docelowo seks w trójkę. Proszę o odpowiedzi z foto (przynajmniej sylwetki). Narzeczona 25 lat, piękna szczupła brunetka (foto na maila). kontakt : guardiola@onet.pl

Gość gość
Witam! Szukam pana, który w dyskretny sposób poderwie moją piękną zone. Mam na mysli poczatkowy niewinny filrt itp, ktory docelowo ma doprowadzic do sexu w trojkacie 2M+1K. Oczywiście postaram się ułatwić kontakt i stworzyć odpowiednią sytuację. Proszę o odpowiedzi z foto (przynajmniej sylwetki). Narzeczona 26 lat, piękna szczupła brunetka (foto na maila). kontakt : thinkvision@onet.pl Trojmiasto

Gość gośćda
Hej kto uwiedzie i mi żonę chętnie ją oddam ale ona nie chce oddać się innemu