Gość szymek236 Napisano Wrzesień 4, 2011 Posiadam firmę okienną i i nie wiem jak rozwinąć się w Polsce.. Czy w ogóle się da!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Sierpień 30, 2019 Da się warto wybrac dobrą agencję interaktywną, aby pomogli zbudowac wizerunek firmy oraz pomóc ja rozreklamowac. Osobiscie polecam Media Project Group! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Interes Napisano Wrzesień 1, 2019 W pl łatwo jest rozkręcić firmę, bo siła robocza jest tania. Ludzie nie mają wysokich wymagań i wystarczy im skromna pensyjka bo życie jest tanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igor Napisano Październik 2, 2019 Ja jestem zadowolony ze współpracy z Media Project Group. Profesjonalni ludzie, z głowami pełnymi pomysłów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 2, 2019 Z firmą to jest tak: przyjeżdża rodak z UE z uskładaną kasą powiedzmy 100.000 € i otwiera biznes. Po roku zostaje mu 500€+ dług do spłaty w US. Po czym czołga się w stronę granicy żeby jak najszybciej opuścić to polskie eldorado. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 3, 2019 17 godzin temu, Gość Gość napisał: Z firmą to jest tak: przyjeżdża rodak z UE z uskładaną kasą powiedzmy 100.000 € i otwiera biznes. Po roku zostaje mu 500€+ dług do spłaty w US. Po czym czołga się w stronę granicy żeby jak najszybciej opuścić to polskie eldorado. Faktycznie znam takiego - pluje sobie w brodę, że dał się omamić i otworzył firmę w PL . Jest już spowrotem w Niemczech i liże rany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirinka 32 Napisano Kwiecień 16, 2023 Szukaj współpracy z firmami które potrzebują usług które oferuje twoja firma. Jeśli masz okna i zajmujesz się instalacjami tych okien to chcesz znać wszystkich w okolicy którzy zajmują się remontami, budową nowych budynków, budowaniem kontenerów mieszkalnych i wszystkiego innego co potrzebuje okien i szklarstwa. Jak ich poznasz? Wpadaj na firmę i proś o rozmowę z szefem albo jeśli to duża firma to dzwoń i się umawiaj na spotkanie. Jeśli pracujesz bezpośrednio z konsumentami, to potrzeba trochę zainwestować w marketing bezpośredni - porządna strona internetowa, reklama w lokalnej prasie itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach