Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara 37

domy opieki

Polecane posty

Gość barbara 37

witam czy ktos z was ma bliskich w domu opieki mamy w rodzinie starsza, schorowana ciotke, ktora wymaga calodobowej opieki juz nie wstaje, lezy w pamprsach, slabo mowi jej jedyny syn wyjechal za granice robic kariere i nie interesuje sie matka, choc wie, ze jest chora ja juz nie mam sily i czasu by dogladac ciotki, ktora staje sie coraz bardziej upierdliwa i wymagajaca czy mozecie polecic jakis sprawdzony dom opieki

Gość tubka
może pomyślcie o całodobowej opiekunce. Starsi ludzie źle się czują w nieznanym miejscu. Wiem, że dom opieki to najbardziej wygodne rozwiązanie, ale również drogie.

Gość gość
Tak, ja mam swoja babcie dokladnie w tym domu www.domopiekinestor.pl i to nie jest takie zle jak ludzie opisuja, gdy nie ma już wyjscia to jest to jedyne rozwiązanie, wiadomo, ze trzeba się z tym oswoic, ale niestety

Gość gość
Tez przychodze tu z pytaniem, czy ktos może ma bliskiego w tym domu opieki www.domopiekinestor.pl ? Jest bardzo blisko mnie i zastanawiam się czy nie poprosic ich, żeby pomogli mi z mama

Gość gość
mam teściową w domu opieki. Teściowa ma 85 lat, wymaga ciągłej, stałej opieki, nie chodzi dlatego musieliśmy oddać ją do domu opieki. W domu tylko się męczyła, gdyż była sama przez prawie cały dzień, kiedy my byliśmy w pracy. Znaleźliśmy koło Warszawy dom opieki Złota Jesień http://www.prywatnydomopieki.eu/ i tam jest teściowa. A my ją odwiedzamy w miarę możliwości.

Gość agnieszka44
Ja zdecydowałam się na dom opieki U Stępniów. Ośroked jest nowy, zadbany i bardzo dobrze przystosowany do osób starszych i chorych. Cała oferta jest podana tutaj http://www.ustepniow.pl/index.html Oferują dałodobową opiekę na pobyt stały ,czasowy lub dzienny.

Gość gość
domy opieki mozesz zadzwonic do mops ,dadza adresy ,mam ciotke po 70 ,ma alzh ,przestala chodzic ,mowic dalam ja do dps z polecenia mops ,ma opieke ,jedzenie ,lek ,biora jej 70 % z emerytury ja place 1.5oo zl ,leki ,ubranie ,sr ,czyst czyli ponad 3000 zl ,ale odwiedzam ja co dzien karmie owocami ,dogladam ja .W tym dps sa osoby o roznym st ,mater ,biedne kazdego przyjmuja ,zalatwiaj dps

Gość gość
Dom opieki to chyba jedyne rozwiązanie, jeżeli nie masz czasu na zajecie się osoba 24h na dobe. Ja mam jedna osobe bliska w tym domu www.domopiekinestor.pl i jesteśmy zadowoleni z opieki tam panujacej

Gość gość
Ja mam mame tutaj www.domopiekinestor.pl naprawde swietna opieka, nie ma się czego bac, wystarczy sprawdzic