Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lennika24

JESTEM WŚCIEKŁA!!

Polecane posty

Gość Lennika24

Poszłam ze swoim facetem (związek ma 5 lat stażu) do pubu mojego kolegi. Mój facet był lekko uszczypliwy, że wybrałam (za jego zgodą ten właśnie pub), ale sam zgodził się iść. Z kolegą oczywiście nigdy mnie nic nie łączyło poza kumpelstwem z młodszych lat. Siedzę z chłopakiem przytulam go itd, i on zadaje mi pytanie "a jak się zachowasz jak twój kolega przyjdzie? przestaniesz mnie przytulać?" Ja mu na to: "Zwariowałeś? przecież wiesz jakie mam z nim realcje" i z uśmiechem dodałam "wtedy zacznę Cię jeszcze bardziej przytulać" a on na to : "rozbierz sie przy nim". Mija jakiś czas,byłam ubrana w bluzkę bez ramionczek, a mój facet nagle ściągnął mi do połowy w dół bluzkę na oczach innych ludzi.. Bo zobaczył mojego kolegę, że przyszedł do pubu. Czy to normalne że facet w taki sposób poniża swoją dziewczyne?????? Ubałam się, wstałąm i wyszłam z tego pubu.. W nocy sama wracałam do domu.. A on jak wychodziłam powiedział "na pewno tego chciałąś".. Facet ma 27 lat. Do tego dziś się w ogóle nie odzywa, nie czuje się winny. Nie daruje mu..

Gość Lennika24
K***A mać, najgorsze jest to, że jest typem uważającym się za nieomylnego i jest bezkompromisowy. Jestem pewna, że nie przeanalizuje sytuacji i nie dostrzeże grama swojej winy:////

facecik chyba chce poczuć jakieś zagrożenie od strony innych - może czuł się za pewnie i może mu odbija...

Gość JamŁasica
A wcześniej mu tak nie odbijało? Dopiero teraz po 5 latach?

to jest koorwa dziwne ze zadajesz sie z takim facetem :D no ale jak to kobieta pociagaja cie tacy faceci stawiajacym na swoim ;) powodzenia w dziecinnych zabawach z "prawdziwy według ciebie facetem"

Gość Lennika24
Odbiło mu , nie wiem co w niego wstąpiło. To facet na poziomie, wyksztalcony, mądry, ale postanowiłam już.. Nie ma nawet mowy o powrocie za ten numer.. Skur***l mnie skompromitował.. Nie ma powrotu i nawet nie zamierzam go informować o zakończeniu związku, niech się sam domyśla...

współczuje ci takiego głupiego faceta. Zawstydził cie przy ludziach .. Ja bym od razu dała mu w morde za takie coś .

tak normalnie cię rozebrał przy ludziach??? Co za debil...stanik chociaż miałaś na sobie? Nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu, bo zwyczajnie nie mieści mi sie w głowie, ze mozna tak zrobić... I to jeszcze po 5 latach.

Gość biskupowi odbiła palma
Biskup włocławski Wiesław Mering ostro zaatakował telewizję publiczną za to, że jurorem w najnowszym programie "The Voice of Poland" będzie Adam Darski, znany Polakom jako Nergal. Zdaniem duchownego Darski nie kryje "swojego zaangażowania w satanizm i pogardy dla chrześcijaństwa". "Bluźnierca, satanista, miłośnik wcielonego zła dostanie do dyspozycji ekran publicznej telewizji, by łatwiej mógł głosić swoje trucicielskie nauki" - napisał biskup w "Odezwie do Braci Prezbiterów i Wiernych Świeckich diecezji włocławskiej w sprawie sprzeciwu wobec promocji satanizmu w Telewizji Polskiej" opublikowanej na stronach Radia Maryja. Biskup Mering podkreślił, że "nie wolno udawać, że nic się nie stało" nawet jeśli pojawią się głosy sprzeciwu nazywające katolików "nietolerancyjnymi, wstecznikami i jakimiś tam beretami". Duchowny poprosił swoich wiernych o odwagę "w obronie Bożych Praw". W swojej odezwie biskup wskazał wiernym kilka sposobów w jaki mogą się sprzeciwić promowaniu Nergala w TVP. Zaapelował o pisanie listów protestacyjnych do Dyrekcji Programu Drugiego TVP, składanie podpisów na stronie Katolickiego Stowarzyszenia Dziennikarzy. Zdaniem biskupa Meringa sposobem na walkę z satanizmem w TVP może być też modlitwa. "Zwłaszcza do św. Michała Archanioła, by w Polsce Imię Boga nie było publicznie obrażane; tą modlitwą obejmijmy także wspomnianego bluźniercę, który nie wie, co czyni" - napisał duszpasterz. Biskup zwrócił się też do duchownych, aby nagłośnili sprawę w całej diecezji używając wszystkich dostępnych form komunikacji oraz pokierowali akcjami protestacyjnymi w swoich parafiach. "Nie możemy milczeć, kiedy w drastyczny sposób narusza się przywiązanie wiernych do chrześcijaństwa. Niedawno Nergal został "rozgrzeszony" przez sąd w Gdyni za publiczne poniżenie Pisma Świętego i słowa: "...żryjcie to gówno...!", a Kościół nazwał "zbrodniczą sektą". Nie możemy milczeć ani ze strachu, ani z woli przypodobania się osobistym wrogom Pana Boga, ani z motywów politycznej poprawności, czy obojętności!" - napisał biskup Mering w swojej odezwie.

Odbiło mu , nie wiem co w niego wstąpiło. To facet na poziomie, wyksztalcony, mądry, ale postanowiłam już.. Nie ma nawet mowy o powrocie za ten numer.. Skur***l mnie skompromitował.. Nie ma powrotu i nawet nie zamierzam go informować o zakończeniu związku, niech się sam domyśla... może chciał zakończyć związek...sposoby są różne...

Gość Lennika24
"stanik chociaż miałaś na sobie?" - miałam, ale co z tego??? Tak się nie powinen zachować nawet kolega! To było poniżające! Związku na pewno zakończyć nie chce i jestem tego pewna, bo zależy mu na mnie bardzo, nachlał się i mu odbiło, a teraz poniesie za to konsekwencje! Heh na dodatek zero skruchy, nawet nie zainteresował sie, czy dotarłam do domu bezpiecznie - wiedział, że nie mam na taxi. Jestem taka na niego wkurzona, że mam chęć mu to wszytsko wyrzygać i powiedzieć , że ma zniknąć mi z oczu, ale z drugiej strony nie wiem czy nie większą karą dla niego będzie totalny ignor???

Gość jak sobie odpuścisz
to następnym razem jeszcze bardziej cię poniży nie daruj chamusiowi proponuję obojętność

Gość o maj god o maj god
o ja pitole jaki pajac NIC go nie usprawiedliwia

Właściwie tu nie ma nawet czego komentować, opisana sytuacja jest wyraźnym sygnałem, że życie z takim człowiekiem nie ma najmniejszego sensu. Dziś w taki sposób okazał Ci brak szacunku, jutro w inny.. Jeśli lubisz zabawę w poniżanie toleruj to dalej, jeśli faktycznie szanujesz siebie, to wiesz co z tym zrobić sama najlepiej.

@ Lennika24 "Tak się nie powinen zachować nawet kolega!" Czyli kolega ma większe prawa od faceta? O_o Ciekawe...