Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgjh6678

PRACOWNIK WZIĄŁ ODE MNIE 1200 ZŁ ZA UKLADANIE PLYTEK W LAZIENCE?DUZO ??

Polecane posty

Gość ghgjh6678

mial do ulozenia gdzies 30 metrów plytek

Gość ort. zwabi prawdziwego
to 40zł za metr .

Gość vcxes
moim zdaniem dużo

Gość 878787
no 50 zł za metr to standard... policz sobie. Ile czasu pracował?

Gość 878787
wział normalna cenę, te usługi sa potwornie drogie. Ja najb. nienawidze hudraulików. Niedawno wzięłam goscia żeby mi połączył bojler w umywalką- trzeba było poprowadzic rurę 1,5 metra około. chciałam zeby ją wpuścił w sciane, żeby mozna było potem dac kafelki. Miał mi wziąc za to ok. 200 zł plus koszt materiałów. W końcu ustaliliśmy, że nie będziemy naruszac ściany, rurę kupi się dłuższa i skręci ją tak zebędzie szła przy ziemi. No i przyszedł, i to jeszcze z jakims kolega, zrobili, zawołał mi za robociznę podwójnie- 400 zł. Pytam czemu, a ten ze rury były droższe- tzn, dłuższe... a on liczy koszt materiałów razy dwa... Miał mniej roboty i policzył mi dwa razy tyle, rozumiecie?

Gość buahhhhhaaaa
nie wziął od ciebie tylk0o mu dałeś :-O przeciez przed robotą się ustala cene :-D :-O

Gość buahhhhhaaaa
nie wziął od ciebie tylk0o mu dałeś :-O przeciez przed robotą się ustala cene :-D :-O

Gość buahhhhhaaaa

Gość buahhhhhaaaa
następna mądra :-O umówione było 200 a ty dałaś 400 :-O no głupszym chyba nie można być :-O o takich własnie wyciągają! ja ostatnio sama przeprowadzałam remony=t 70m kw. Niejeden dupek chciał mnie wykiwać, ale ja najpierw zawsze prosiłam o cene za usługę, a jak mi nieraz sugerował pod kobiec roboty więcej to mówiłam, ze nie mam bo byłam przygotowana tylko na tyle na ile się umówiliśy! no bez przesady!!!!!!!!!!!!!! złodzieje

Gość 878787
następna mądra umówione było 200 a ty dałaś 400 n przeczytaj mój post jeszcze raz bo nic nie zrozumiałas. Na początku było tak umówione, potem zmieniliśmy koncepcję, nawet mi się nie sniło ze za mniej roboty mi podwyzszy cene...

Gość dooooooghgjh6678
ale cie wyjebal.

Gość gejonia
bardzo mało! u nas wziął 600zł za 10 m tarasu :(