Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vermendeża

jak założyć sobie konto w banku

Polecane posty

Gość vermendeża

Mam 19 lat i chciałbym założyć sobie konto w banku póki co "korzystam" z konta rodziców gdy np sprzedaję coś na allegro albo znajdę jakąś dorywczą pracę ale wkurza mnie to że muszę się prosić potem o swoje pieniądze... jaki bank wybrać ? i czy nie mając stałych zarobków mogę założyć sobie konto ? ile to kosztuje ?

Gość vermendeża
i nic nie muszę płacić ze założenie kotna ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic. zero zł. Chyba za karte jest tylko oplata ale nie wiem bo nie mam karty. :)

Gość vermendeża
ok dzięki za informacje jutro się tam wybiorę :)

bank pko sa - konto o nazwie eurokonto intro (dla studentow) tez mam 19 lat, mam tam konto od 3msc i jest ok

Gość Krysian Gralcz
Z darmowych kont polecam eKonto i ING Direct zakładane przez Internet. Ale uwaga jak we wszystkich bankach żeby były w pełni darmowe trzeba zrezygnować z karty albo wydać nią 200 zł mies. Inne sposoby, pełny opis i formularze znalazłem tutaj: http://bankowe-konto.net Ja mam w ING konto Direct bo przydaje mi się sieć oddziałów i darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce gdy jestem w podróży służbowej albo na urlopie oraz bezpłatne przelewy internetowe. Do konta można dodać lokaty. Pozdrawiam