Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorzy na raka nie maja nadzie

Rak to choroba smiertelna, prawie nikt z niej nie wychodzi

Polecane posty

Gość chorzy na raka nie maja nadzie

mnie to choróbsko zabrało ukochaną osobę :(

Gość oooooona
taki kraj - taka liczba zgonów rocznie....:( w krajach 'tych oświeconych, nadążających za nauką i postępem' mają odpowiednią profilaktykę, sprzęt, lekarzy, PRZEPISY które są dla ludzi a nie przeciwko pacjentom i nie ma takiej umieralności...u nas jest bardzo ciężko, ból, lekarze którzy ludziom po 50 zabierają szanse na leczenie ' bo młodsi czekają a ci już mają z górki przecież' ... u mnie dziadek, 2 ciocie już po tamtej stronie, przez raka....jedna miała 38 lat w chwili śmierci:(

Gość smutne smutne
zachoruje co trzeci czlowiek nie co czwarty jak sądzono

Gość Adamo...
i ludzie wierzą dalej naiwni że jakiegokolwiek raka można pokonać, wyzdrowieć, że przetrwasz 5 lat od wykrycia jesteś zdrowy. że medycyna idzie do przodu, jakieś eksperymentalne terapie i leki. ludzie. życie jest posrane, i niestety na obecnym poziomie rozwoju medycyna nie jest w stanie wyleczyć żadnego człowieka z raka. po prostu jesteśmy dalej w czarnej dupie i umierają miliony ludzi, też młodych tak jak Paula. 21wiek i jest to dalej wyrok dla każdego mój dziadek pod koniec życia (zmarł na nowotwór nerki) powiedział że wolałby umrzeć na stole operacyjnym kiedy miał mieć usuwany guz "niż żyć dalej na raty" ehhh. czy jest jakikolwiek sens walczyć? skoro wynik zawsze jest z góry znany.

Gość cbadef
anka ma rację po 1 profilaktyka, Jedzenie ma znaczenie - zobaczcie film pod tym tytułem polecam też dietę dr E. Dąbrowskiej http://www.ewadabrowska.pl/

Gość kawa zbozowa
zgadzam sięz autorką tematu, tylko lekarze bezsensownie bredzą: rak to nie wyrok...bla, bla, bla...wszyscy wiemy, ze to smiertelna choroba. rok temu zmarl na raka moj tata, 4 miesiace po wykryciu;/

Gość A ja miałam raka i zyję
- więc nie generalizujcie. Nie umiera się na raka tylko z powodu zatrucia chemią, radioterapią i wyniszczenia organizmu. Ja nie leczyłam się konwencjonalnie, tylko zdałam się a naturę - dlatego wciąż żyję.