Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyimuya

GDZIE mam zapisać córkę do przedszkola jak wszystkie nie mają miejsc ?

Polecane posty

Gość vendi85
ale nie bardzo rozumiem, jak nie ma w szkole miejsca? To w szkołach też są miejsca?? Liczba osób ograniczona??

Gość matyimuya
obiecuje, jutro wstaję rano i objadę 3 przedszkola i dwie szkoły na osiedlu i powiem żeby mi dziecko przyjęły jesli tego nie zrobi to zbesztam z govnem , pisze serio , straciłam juz cierpliwośc i hamulce, jestem zrozpaczona

Gość milicja...
tu jest źrodlo zla i zgnilizny oraz handlu narkotykami i prostytucji w tym topicu znaczy sie :-(

Gość vendi85
ale nie bardzo rozumiem, jak nie ma w szkole miejsca? To w szkołach też są miejsca?? Liczba osób ograniczona??

Gość matyimuya
dyrektorka szkoły powiedziała że ma w klasach zerówki po 26 dzieci a miało byc 25 i juz nie moze i pije kawusie na stoliku, mi sie życie wali a ta siedzi i sobie mówi ze spokojem w kremowym żakieciku

Gość wielbicielka męskich zwisow
zapisz ją do kola gospodyń wiejskich !! :-O

Gość flow
autorko ty sie lepiej ogarniaj bo dziecko ma 5 lat a teraz masz obowiazek ja posłac do przedszkola (obowiazek przedszkolny) a jest juz wrzesien zaraz dostaniesz pismo i jeszcze bedziesz musiala sie tlumaczyc czemu dziecko nie chodzi!! zgapilas sie z zapisem (o takich rzeczach trzeba myslec wczesniej) zapisz je do tego za 600 stów najwyzej pozniej przepieszesz po co masz sie pozniej gdzies tam tlumaczyc komus czemu dzieciaka nie poslalas do przedszkola. i spiesz sie bo juz pozno

Gość no to wracaj na wioche
tam są wolne miejsca, a nie byle chłopka pcha się do miasta. Na wsi podatki płaci, a w mieście by chciała wszystko za darmo mieć.

Gość matyimuya
pisze że przeprowadziłam sie i nie wiedziałam o tym wcześniej litości niedługo trzeba będzie w tym kraju przewidzieć swoją smierć i zapłacić za pogrzeb przed żałosne

Gość flow
vendi85 autorka myli pojecie szkoly i przedszkola pięciolatki i sześciolatki to jeszcze przedszkole no i w przedszkolach liczba miejsc ograniczona, u mnie w miescie dziecko trzeba zapisac do przedszkola na minimum rok przed zeby miejscowka byla

Gość matyimuya
Jeszcze w przedszkolu miały ale że córce się czasami zdarzy nasikać do majtek i powiedziały ze w życiu takiego dziecka nie przyjmą! To ich zasrany obowiązek przebrać dziecko jak sie posika!

Gość kdiodissod
:D

Gość matyimuya
wypierdaIaj jebnięta suko , myslisz że sie przejmę twoją wulgarną pisaniną mam cie w dooopie

Gość flow
matyimuya w kazdym wiekszym miescie jest tak wlasnie ze trzeba wczeniej zapisywac dziecko- czy to jest ok czy nie ok? no wiadomo ze nie ok! ale co zrobisz..... nic! musisz sie podporzadkowac powiem ci ze masz zajebisty problem bo musisz dzieciaka zapisac zrob tak jak ci pisze - zapisz je do tego za 600 stow a w ciagu roku sie dowiaduj moze gdzies sie miejscowa zwolni

Gość matyimuya
zapisze do tego za 600 zł , trudno, może damy radę a w miedzyczasie bede sie dowiadywać

Gość autorko a twoim
autorko, a twoim zasranym obowiązkiem było nauczyć dziecko sygnalizować potrzeby fizjologiczne (kto to słyszał, żeby 5 latka sikała w gacie) i zapisać je do przedszkola w okresie rekrutacji czyli lutym i marcu:)

Gość vendi85
flow - 5 i 6 latek? Co Ty gadasz, 3i 4 latki idą do przedszkola, 5 latki już do szkoły - zerówki. Wiem, że w przedszkolach jest ograniczona liczba miejsc. U nas w ogóle nie ma przedszkola i co? Wieczorami płaczę, ale też muszę siedzieć w domu, bo kto się nimi zajmie??

Gość flow
a zreszt sram na ciebie i te zasrane zlobki ide na wóde

Gość wykynyky
Przejdź się po wszystkich przedszkolach w miejscowości powiedź że się nie dawno przeprowadziliście że oboje z mężem pracujecie i nie masz z kim dziecka zostawić w Państwowych przedszkolach rodzice oboje pracujący mają pierwszeństwo ale różnie bywa.

Gość matyimuya
autorko a twoim //nie emocjonuj sie wpisami podszywa , moja córka 5 letnia wyglada fizycznie i mentalnie jak 7 latka, potrafi czytać , liczyc a samodzielnie załatwia juz od dawna

Gość flow
w rumunii 5 letnie dzieci samodzielnie utrzymuja rodziny durna cipo :-O

Gość matyimuya
tak myślę że rano sie przejdę

Gość flow
vendi85 nauczanie szkolne zaczyna sie od 1 klasy teraz rodzic ma obowiazek poslac dziecko 5 letnie na tzw. "roczny obowiazek przedszkolny" poczytaj ustawe skoro 5 latek - obowiazek przedszkolny to jak szkola???

Gość flow
dwa wyzej to podszywy

Gość fahroh chamidło
zaprowadz dzieciaka do koscioła niech te nieroby( księza się nią zajmą) Niech kosciól wreszcie pomaga ludzia a nie tylko kase sciaga za msze!

Gość fahroh chamidło
przepraszam ludziom wkurwiłem się

Gość cytrynowa lala
autorko niemasz wyboru,zapisz prywatnie.Niewiedzialas ze bedziesz gdzie indziej mkeszkac ?troche to dziwne ale moglas dziecko zapisac do szkoly w poprzednim miejscu zamieszknia.Teraz wystarczyłoby przeniesc papiery i juz :)sama jesteś sobie winna

nie rozumiem jak nie zapisałaś dziecka chyba ta przeprowadzka to nie z dnia na dzień bo tak sie nie da miałąs chyba wstępny zarys planów to trzeba była zapisać i juz

Gość matyimuya
przeprowadzka była z dnia na dzień musielismy wypierdalać z tamtego mieszkania bo własciciel chciał od nas zaległy czynsz