Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyimuya

GDZIE mam zapisać córkę do przedszkola jak wszystkie nie mają miejsc ?

Polecane posty

Gość matyimuya
zresztą powód nieważny i nie dodytyczy topicku

Gość matyimuya
dzieci rodziców pracujących przyjmują? Bo mąz pracuje na czarno a ja na 3/4 etaty wiec co mam zrobić pomóżcie

Gość cytrynowa lala
no dobrze ale moglas ja tam zapisac do szkoły jeszcze jak mieszkaliscie i przeniesc do obecnej.Jak wy tak czesto z wynajmowanego musicie ,,wypierdalac"to gdzie to biedne dzkecko do szkoly wkoncu bedzie chodzilo :O

Gość cytrynowa lala
przyjmuja,moje dziecko chodzi do niepublicznego przedszkola i papiery musialam zlozyc do konca kwietnia,place 700zł a mimo to miejsca ograniczone.Trzeba było wczesniej myslec,teraz nie oczekuj ze dla ciebie zrobia wyjatek

Gość matyimuya
zresztą dyrektorka jkz nią rozmawialam powiedziala ze dziecko ma downa a ja jej ze jes stara krowa

Gość autorko
"chciał od nas zaległy czynsz" a to skurwiel jak smiał!!!! wiec jak sprawa nagle wynikła i nie wiedzialas ze facet was wyrzuci to czemu nie myslalas o zapisaniu dziecka? gdybyscie mieszkali nadal tam gdzie wczesniej to tez bys miala taki sam problem prawdopodobnie bo kompletnie nie myslalas o przedszkolu

Gość autorko
ale czego sie mozna spodziewac po ludziach ktorzy nie wiedza ze trzeba placic czynsz ... ze beda wiedzieli ze o przedszkolu dla dziecka trzeba myslec WCZESNIEJ

Gość pytasz czy wszystko trzeba
na dwa lata wczesniej planowac sorry, ale jak sie ma dziecko to juz nie ma spontanu z dnia na dzień, nie w takich sprawach wykazałaś sie nieodpowiedzialnością i tyle a 600 za prywatne to smiesznie malo

Gość sdfdfdfdf
tepa babo tys sie dopiero teraz obudzila?

Gość matyimuya
sdf won od mojego topika i wypieprzaj z tymi spwimi glupimi mdroscimi

Gość sdfdfdfdf
ludzie teraz musza przyjac dziecko zerowkowe !!!!! tepa locho marsz do rpzedszkola lub szkoly i dzieciaka zapisuj

Gość autorko
rusz dupe bo przyjda i ci zabiora dzieciaka za nie dopelnienie obowiazku szkolnego. to sie nazywa zaniedbanie

Gość cytrynowa lala
maja obowiazek przyjac 6 latki a 5 moga ale nie musza,dla tychy sa przedszkola tylko trzeba myslec

Gość adibi
ludzie. przeciez to jest prowo. jest obowiazek przujecia dziecka 5 letniego przez szkole rejonowa, odpowiednia dla miejsca zamieszkania, jesli w przedszkolach i innych szkolach nie ma miejsc. przeciez w tym roku 2 roczniki maja obowiazek zerowki 20005 i 2006, sama jestem matka dziecka 5 letniego i juz jak zanosialm podanie do szkoly to mi mowili ze nie musze sie martwic o przyjecie bo rejonowka ma obowiazek przyjac jedyne na co rodzic moze miec wplyw to wybor czy przedszkole i w nim zerowka czy szkola. przedszkola moga odmowic, szkola rejonowa nie moze.

Gość matyimuya
locha to jestes ty glupia krowo nie chcesz pomoc to won