Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluuulu

pyt. do facetów!

Polecane posty

Gość bluuulu

jak zareagujecie na dziewczynę, która ma bardziej owłosione ciało niż przeciętna laska, a jest to dziewczyna ładna, zgrabna, w waszym typie, inteligenta, pociaga was i bardzo dobrze czujecie się w jej towarzystwie czy to stanowi dla was barierę i zniechęca was? czy nie zwracacie uwagi skoro ona jest warta waszej uwagi?

Gość camerun
gdy tylko przeczytałem temat mój penis stał się duży, sztywny i gorący... siedzę teraz nago przed kompem i czekam, jak ten temat się rozwinie :classic_cool:

Gość lopae
mnie to nie przeszkadza. ważne, żeby zakisić :)

Gość fajna żydówa
jak goli pizdę, dupsko, nogi i pachy, to przeżyłbym.

Gość Fajthh Hope Gl0ryyy
jak nie masz włosów na języku to możesz robić loda po mistrzowsku

Gość ja jestem kobietą i
przeciez może się wydepilować

Gość 19-latek ;-)
Pewnie, że tak. Włosy można depilować. Widzę, że jesteś inteligentna a wielu mężczyznom zależy także na tym, żeby mieć z kim porozmawiać, a nie tylko pomacać. Włosy to nie żaden problem, można je usunąć, bierz się że nie jesteś niepełnosprawna, nie masz poparznonej twarzy albo nie masz AIDS. "Wszyscy jesteśmy aniołami w jednym skrzydłem, możemy latać wtedy gdy obejmujemy drugiego człowieka" Bruno Ferrero

Gość bluuulu
jeżeli wszędzie ma włoski to chyba męcząca jest taka depilacja ;/ zaczęłam nowa pracę i tam poznałam super dzieczynę, bardzo uśmiechnięta i miła a przy tym ładna, zauważyłam, że ma wiecej włosów na rękach i karku... domyślam się że ma też wiecej na innych częściach ciała. jakiś czas temu była impreza pracownicza, poszliśmy do klubu, wygłupialiśmy się i na żarty podrywaliśmy, gdy do niej podszeł koleś i cos do niej mówił a potem pogłaskał ją po przedramieniu natychmiast zabrała rękę była zmieszana i poszła usiąść do stolika. zrobiła mi się jej szkoda, bo to ładna i fajna dzieczyna. za parę dni po pracy poszłyśmy na kawę powiedziłam ze to widziałam..... nie wiedziała jak powiedzieć, ale powiedziała ze to jej kompleks, że kiedyś ktoś jej to wypomniał i się wtydzi. dlatego pytam, chcę widzieć jak wy na to reagujecie?

Gość bluuulu
okazało sie że to mój ojczym, który nas opuścił wiele lat temu

Gość 19-latek ;-)
Mam koleżankę, która za "gładka" nie jest, ale za to ładna i miła. Chłopaków ma na pęczki. To naprawdę nie jest jakiś wielki problem. Jednym facetom się to nie podoba a inni nie zwracają na to uwagi. Twoja koleżanka po prostu musi dobrze poszukać a na pewno znajdzie :-) "Wszyscy jesteśmy aniołami w jednym skrzydłem, możemy latać wtedy gdy obejmujemy drugiego człowieka" Bruno Ferrero