Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menlegearts

Czy opłaca sie zadawać z taką kobietą?

Polecane posty

Gość menlegearts

hej! mam okazje poderwać pewną seksowną panią mgr farmacji, ale kumple mi odradzają bo mówią, że to takie dokładne porządne kobiety - zero spontanizmu. A Wy co sądzicie znacie jakieś ? jakie są fajne? dobre w łóżku? A jakie jako żony? I czy to prawda ze dużo kasy zarabiają?

Gość hghkfk
a co lecisz na kase?

Gość menlegearts
nie do końca, ponieważ sam mam swoją firmę i dobrze zarabiam, nie muszę wiec liczyć ze ktoś mi paliwo czy kolacje postawi. A zapytałem z ciekawości. Większą wartością jest dla mnie fakt ze mgr farmacji to raczej inteligentne kobiety i zadbane.

Gość pozno juz..
Ale masz z nia jakis kontakt bezposredni, widziales na oczy, rozmawiales z nia osobiscie? Jakie wrazenie odniosles?

Gość menlegearts
tak, poznaliśmy sie już na imprezie wczoraj i jest mega sexy =- widac ze dba o siebie - nie jest jakas przerobiona barbi tylko fajna - podobna z wyglądu do tej nasze miss, która jest teraz z brazyli ( ale tylko z wyglądu of course;)

Gość menlegearts
kurde ale mam teraz fantazjeeeeeeeee z nia :D

Gość pozno juz..
a w jakim wieku jestescie? Jestes pewien ze ona jest wolna?

Gość menlegearts
tak, żrobiłem wywiad ze akurat jest wolna :D od niedawna - ona ma 27 lat i jeszcze jedne studia robi, wiec mnie to mega kreci chce mądrą żonę :P Najlepsze to ze już starszym powiedziałem ( bo sie pytaki co taki chodze dziwny :P ) i matka co chwile mi doope zatruwa ze mam dzwonić i ją dop kina wziąć....a ja mam 28

Gość menlegearts
kurde ma na moje oki 175 - jeszcze miałą szpileczki sexy - sukieneczke mini mega obcisłą - wszytsko na swoim miejscu i te nogi mniam

no farmaceutki raczej zarabiają więcej niż średnia krajowa. I nie kieruj się stereotypami, kumple może Ci zazdroszczą;p

Gość menlegearts
no ale ona żadno na impry chodzi - podobno jak zacznie gadać o pacjentach to nie może przestać i kumpel mi mówił ze chodzi na jakieś spotkania farmaceutów

Gość menlegearts
rzadko oczywiście ;)

Gość podobnozadna
lepsze sa te panie farnmaceutki tzw rapki czy cos w tym rodzaju co reklamuja leki one sa bardzo spontaniczne i nie zależne finansowo i prace maja nie zależna ,tylko po tem głowa boli

Gość menlegearts
kurde teraz szukam jej na każdym portalu :D

Jak można sadzić tyle byków? niezależna to przymiotnik a nie z przymiotnikami piszemy łącznie. Opłacać to się może przemyt bimbru do Szwecji,

Gość zyrafka102
magister farmacji dość fajnie zarabia, u nas w aptece pracują dziewczyny z pozoru takie grzeczne dziewczyny i poukładane, a po pracy to szalone kobietki :D Ale to wg mnie nie ma nic do rzeczy, większość osób w pracy inaczej zachowuje się niż po... :P Trzeba się zazwyczaj dostosować, więc jak się z nią nie spotkasz kilka razy to nie dowiesz sie jaka jest na prawde. Na to nie ma reguły.

Gość menlegearts
mam do niej nr komóry - wypada dzownić czy lepiej pisać ?

ja jestem na farmacji i wcale nie jestem taka nudna (przynajmniej tak mi sie wydaje...) to stereotyp, ze farmaceutki sa takie mega porzadne... no ale fakt - zadna z moich kolezanek nie jest "trzepnieta", po prostu wiekszosc jest spokojna i inteligentna :) wiec smialo dzialaj, nie sluchaj kolegow

Ja również jestem mgr farmacji i wcale nie uważam się za nudną :) Jestem osobą towarzyską, lubię ludzi z poczuciem humoru , bo sama też je posiadam, więc to są tylko stereotypy i znajdzie się jeszcze wiele takich farmaceutek, które to potwierdzą :P

Gość menlegearts
a tak na marginesie to dużo zarabiasz w tej branży?

Gość kurosava
koles a Ty swoja droga to skonczyles jakies studia?

Gość menlegearts
informatyka - teraz śmigam dr ale już zaocznie, bo bym z uczelnianej gazy niestety nie wyżył - wiec mam firmę na co dzień a w weekendy uczelnie i zajęcia

Gość menlegearts
no ale nie jestem zasuszonym informatykiem :P 4 razy mistrzostwo w pływaniu wiec nie jestem jakimś chuderlawym, mizernym chłopcem

Gość kurosava
dziwne, bo nie sprawiasz wrazenia czlowieka szczegolnie wyksztalconego i intelignetnego... sorry ale jak Cie tak czytam to nie chcialabym byc na miejscu tej kobiety do ktorej wzdychasz...