Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssss

faceci co myslicie o dziewczynach ze srednim wyksztalceniem,bez studiow?

Polecane posty

Gość ssssssssssssss

myslicie ze sa glupie?

Gość ergegtergtertg
nie

Książki w bibliotece są albo najnowsze z necika się zamawia. Nie każdy jest omnibus! Nie każdy myśliciel, matematyk czy informatyk! Zresztą informatyków znałem, którzy przestarzałe info mieli! Infoholicy górą!

Gość ssssssssssssss
no tak,wiem o tym bo widzialam kto z moich znajomych studia konczy:(ale jak mnie ktos pyta o wyksztalcenie czuje sie zawstydzona:(

Ja myślę, że nie każdy musi być profesorem, a inteligencja rzeczywiście nie zależy od studiów.

Gość ssssssssssssss
i to nie tak ze nie poszlam na studia bo za glupia bylam:(tak mi sie zycie po prostu ulozylo

Gość bobby brown
wiesz co w dzieiejszych zcasach studia coraz mniej znaczą... jesli jestes oczytana i masz jakies zainteresowania nie miałby problemu zadnego z tym

Gość Akvsd;lv,k
a kto powiedział ze ona jest oczytana i inteligentna? gdyby taka była nie miałaby kompleksów na tym punkcie, nie pytałaby ludzi na forum o zdanie bo miałaby własne

Gość nie dość że bez wykształcenia
to jeszcze tępa dzida która zadaje tak durne pytania MASZ ODPOWIEDŹ W SWOIM PYTANIU

Gość ssssssssssssss
nie dość że bez wykształcenia przynajmniej jestem ładna w przeciwieństwie do ciebie szmato! :D

Gość lwtb książe ciemności
wg mnie żywe gówna 🖐️

Gość nie dość że bez wykształcenia
szmata to twoja stara powiedziała co wiedziała, nie widziałaś mnie więc mozesz najwyzej pomarzyć o takiej urodzie jaką ja mam z reguły z tępakami nie dyskutuję więc żegnam

"a kto powiedział ze ona jest oczytana i inteligentna? gdyby taka była nie miałaby kompleksów na tym punkcie, nie pytałaby ludzi na forum o zdanie bo miałaby własne" W powyzszej wypowiedzi sugerujesz, ze ona nie jest oczytana i nie jest inteligentna. A co ma do rzeczy to, ze ktos jest oczytany do wlasnego zdania? Twoja wypowiedz to przyklad paralogizmu, pozornie poprawnym logicznie wywodem chcesz przekonac do tego, iz nie jest oczytana i inteligentna. Niestety nie wiem ani tego czy jest oczytana i inteligentna ani nie wiem nic na temat sytuacji odwrotnej. Podobnie ty. Na pewno nie po poscie na forum. Mysle, ze zrobiles/as to nieswiadomie. Zapewne mozna doszukiwac sie samokrytycyzmu u tej dziewczyny, a to raczej negatywna cecha nie jest. P.s. do zalozycielki nikomu przy zdrowych zmyslach nie bedzie przeszkadzalo to, ze nie skonczylas studiow. Nie zdziwilbym sie zas, gdyby przeszkadzalo to wielu intelektualnie nowobogackim. Ludziom, ktorzy nie rozumieja istoty rzeczy jak i prostego faktu, ze bycie magistrem lub nie, tak na prawde nie ma zadnego znaczenia. Pisze to jako student pozdrawiam

"nie dość że bez wykształcenia to jeszcze tępa dzida która zadaje tak durne pytania MASZ ODPOWIEDŹ W SWOIM PYTANIU" W pytaniu podmiotu z naturalnej istoty rzeczy nie moze byc odpowiedzi dla podmiotu. Twoj post jest pozbawiony sensu. Wytlumacz mi, jesli jestes taka madra na jaka pozujesz, jak mozna miec odpowiedz w we wlasnym pytaniu? Myslalem, ze pytamy po to, by uzyskac odpowiedz, badz poznac opinie.