Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jak wam minęła niedziela?

Polecane posty

Napiszcie coś. ja wam napisałam dziś tyle rzeczy w innym wątku. najwięcej o moim nieżonatym braciszku Kevinku - potworku z Holandii lat 33 albo troche mniej lub więcej. O jego dziecku wam napisałam z córką kanclerz Niemiec, a ten ojciec tak liczył, że chyba na swój pierwszy raz ją sobie też wybrał i tyle. I ojciec i syn zaliczyli tę samą prostytutkę. Ale... no cóz... syn przeżył bo miał dziecku, a ojcu urwały za to głowę. Za to dziecko - za jej ciążę. Była w ciąży - pasowało jemu i tyle. I ten ojciec wiele w życiu przeżył - nie przypuszczał tylko, ze głowy urywają, żeby zarabiać. No to wiecie - czy może być rodzina królewska w Londynie? No jeszcze tacy nie są i tyle. A nie dały dziecka w szpitalu bo myślały, że ojca. Jego było, ale no właśnie - czy ono żyje. Chyba nie. Nie chcę go stresować ale chyba nie. Po tym Kevin omal nie oszalał. Ale słuchajcie jak ten ojciec mu jeszcze przywali to on nie wstanie wiecie bo czemu on poszedł na te prostytutki? On miał iść do lekarza - on z LENISTWA słuchajcie. I z tą Merkel miał pierwszy czas - ciekawe czemu. A ona też i jeszcze za to skasowała - i się go pytała bo wiem - słuchaj czy ty mi za to zapłacisz? A on powiedział tak - ty jesteś kurwą, a ja jestem klientem i tyle. Bo myślała, że chce mieć od niej matmę. Ona nie miała, ale pasowało, żeby on od niej miał i wiecie PO MATURZE mogła miec matmę od niego. I to tak się miało skończyć i koniec. Kiedy Kevin miał rózne problemy zdrowotne, z którymi miał się udać do odpowiedniego lekarza a np. wuef - same baby i jeden facet. I tak sie zaczęło. Dlatego on jest nie do ogrania. Ale ta ksywka i wiecie z tej racji co robią no to która dynastia i tyle. I rodzice powiesili i dzieci się powiesiły i dyrektorowi głowę urwali i temu ojcu i ta Merkel się powiesiła i wszystko przez to, że nauczycielki lesby bo jak ktoś mi coś dobrego o lesbach powie to chyba zatrzasnę. On to miał wiedzieć i by tego Kevina wziął bo widział ,że ma tego dosyć tylko lekarz, tych klocków żałował. Jeszcze ta babcia - wszystko będzie na nich wiecie. I tyle. No i jest tyle ile ale ... i tyle. No a on - nie wiem. Psychiatra on to na pewno nawet dziś. A oni po prostu doszli do wniosku, że za dużo z tym kościołem, ale taka okolica. Tam jest OK, ale ten Goethe to coś strasznego. Ale Goethe i tyle. No i mieli go nie dać. Zawód i koniec. Ale ten lekarz... i tyle. A wiecie - dziecko z cyrografem... coś strasznego i tyle. I na Holandię wiecie - i tyle. I ja przez niego też zgłupiałam i tyle. Ale dużo racji miałam - przestancie - taka praca. Stała to nie powiem. Jakies firmy... ale muszę z nimi trzymać - co robić. Iwonka Poniatowska - ta skończy marnie. I wiecie - ktoś mi się dziwi - co trzymasz z tym bratem jak debil. Ale wiecie - mam tę szkołę, te kurwy mam, Merkel, wszystko - i na nich - zajechali córkę Merkel dla forsy - wszystko na nich. I tyle. I powiem wam te siostry też - wiedziałabym, że to moje siostry i w ogóle stałabym o nie i mam stałą pracę i kredyty. Stojąc o nie jak o tego brata i tyle. A tam? Nie wiadomo co będzie i tyle. Tu mi też pasuje do banku iść po byle co z sióstr. Wiem jakie były i tak dalej. A tak? Co to wiesz o zyciu. Byle co mi podpowiedzą. Ode mnie nie miałyby mieszkań. Jak oni się ustawiali tu? Ode mnie była roślina i ziwerzę. Jakieś malutkie pustynne i wyżej wiecie, wyżej, wyżej, ja las miałam - wszystko idealnie - wszystkie drzewa, zwierzęta lasu. Cholera - tak akurat las z pustyni i tyle. I od nich też jest stała praca, a ci na mieszkania. To kredyt i tyle. I stała praca. Boże jakie durnie. Zobaczcie żyjemy dobrze ze sobą - nawet sie widzieć nie trzeba - stała praca, mieszkania. Jezu - jacy tu byli głupi ci ludzie. Ale wiecie ta matematyczka mnie ROZWALIŁA tu i tyle. Kevinka babcia i to tak trzymam z nim NA ODLEGŁOŚĆ bo to bez sensu wszystko. Tak jak z tą jedną siostrą. Dobrze dawała kredyty , wszystko OK. I tyle. A myślcie sobie co chcecie. Pozdrawiam 🌼

Gość vbvbbvccvb
Jesteś chora psychicznie, wiesz o tym?

Wiecie na tę kurwę Iwonkę szkoda tego nazwiska PONIATOWSKI - do pięt mu nie dorośli na tym zachodzie wszyscy wiecie. A mnie też. Iwonka Jagoda, Jagodzińska a także Iwonka jeszcze jedno nazwisko - zapomniałam jakie. I powiem wam teraz już bo ŻADNEGO DOBRA słowa a jest gorsza niż kurwy spod Goethego - w sumie ci moi bracia to jej narzeczeni. I wiecie NA SZCZĘSCIE jest ona taka i lepiej stać o kurwy na zachodzie niż o Jagodzińską czy jeszcze jedno nazwisko tam było ale to sobie ją ogram. I tak niech sobie ją zjedzą ci bracia - ja wolę nie wiem - wszystko tylko nie to zero i tyle. I koniec. Bo jeszcze mi powiedzą mam się z nią dogadać. Wolę sie powiesić niż się z nią dogadac - po co mnie do takiej szmaty - czy tam się rodzina liczyła? Chyba iloś wyruchań na godzinę i tyle. I tak byłam naiwna a reszta to nie. A rodzina to nie jest bank - wszyscy wiecie niech mnie w dupę ugryzą, a najbardziej ci bracia. tak żeby nie doszło do samobójstwa przeze mnie i tyle. Bo ja się mogę powiesić , ale takie grafy nie i tyle. I wiecie - też to takie -adoptuj sobie tu dziecko. Nie wiadomo czyje? Kevinka ogrywa się Kevinami, tego drugiego Krugger Fridie i laleczka Chucky i można żyć. A ja kocham kino i sobie jakieś filmy pooglądam może jutro i tyle. Stać o takich braci to lepiej nie wiem... wszystko lepsze niż oni. I tyle. Nawet piekło na ziemi - bez nich. Bo co mnie oni obchodzą - tyle co ta Iwonka i nie chcę o nich więcej słyszeć. Nigdy. i tyle. Tak to jest i koniec wiecie. Pozdrawiam. Może tu jeszcze przyjdę ale nie chce mi sie. A ta Merkel - przez nią ani grosza i tyle. Przez jej schizy. Szkoda, ze na tę maturę brygidki wymyśliła. Za moją matką poszła. Bo wiecie czemu ja skresłiły bo one naprawdę stoją o kosciół i dziecko se miała zrobić w brygidkach i koniec. I tyle. A tam zasady ustawiały lesby - żadnych dzieci. Bo by przez nią wyleciały spod tego Goethego. A ile ona miała kasy. MNÓSTWO. I co ona tam robiła i koniec :( I słusznie sie powiesiła. I to przez nią ten ojciec Kevina tak skończył. Przez jego matkę z Polski z cyrografem. Bo co sądzę o Polsce. Powieszą się w szkole na henglu w gabinecie lekarskim, ale matmy i medycyny z matmy nie. i tyle. Ja to miałam wiedzieć. Ale nie wiedziałam. Ja się mogłam za nią na tym oknie powiesić i tyle. Choć medycynę z matmy miałam. Niestety przez siostry rok. Bo medycyna powinna być też z matmy myślała ta babka - bo to też tyle warte jak nie zapłacą. A tak zawsze zapłacą i ja jej to ogram i może sie powiesić za mną. I dosłownie tak sie stało. Ale co ona tam robiła w tej szkole? To by mnie interesowało... liczyła owce?

Gość kocia mama*
znowu zapomniałaś wziąć leki.

Dobrze wszystko napisałam - Krugger gorszy. Czy chciałyście wydać sie za pana Darcy za mąż? Chciałyście? Ja nigdy. To tylko książka. Bo co mu miał dać ten ojciec do pisania - listy do Elisabeth Bennet i tyle. I lepiej by na tym wyszedł. Bo z tymi polskimi lesbami. On się z Angielką powinien ożenić ten starszy brat i po prostu być moralny. Z Elisabth Bennet - córka pastora - tak akurat. Anglikańskiego. Bo po co mu ten POLSKI ksiądz katolicki to nie wiem. Żeby mu łeb urwał? Zeby wiecie nie było na mnie bo nie wiem szczerze napiszę czy polski KK łeby urywa komuś. Moja DYNASTIA miała pourywane leby, a reszta? DYNASTIA księzy polskich? SKąd do cholery mam wiedzieć co oni kombinuja? A dynamitem mnie już chcieli wysadzić i jeśli mam być szczera Jim Henson górą jak dla mnie i tyle. Ale...nie żyje :( Niestety. Ciekawe czemu. Bakteria go wykończyła - Strptococus. :(

Gość :.. .. .:. .. ..:
jaki leń by pisał tak dlugie posty?? :D

Wiecie - jescze to zero musiałam ratowac przez listy do MARYNI POŁANIECKIEJ. A Elisabeth Bennet? Ta rodzina chyba nie wie kto to był Szekspir, nie? Ale rodzina królewska - ja nie mogę. Niech sie ode mnie odpieprzą bo pójdę na nich wiecie na policję a na tę starą pizde walniętą w głowę też. Zwaną matka mojej matki i tyle. Bo mam swój honor i koniec. Sami są dziećmi diabła że lepszych nie trzeba. Powiedzcie że nie. Żeby nie wiedzieć kto to był Jane Austin. Coś przerażającego i tyle :( I SKANDAL. Marynia Połaniecka - mają nasrane w głowach to pózniej jest jak jest, a przecież Poniatowski się powiesił - nie pojechał do Holandii. Wziął i sie powiesił. I tak by tam nie pojechał. Za dużo sobie myślą. Jak już to do Niemiec i przez Niemcy tam - bez znaczenia i tyle. Bo jaki on był? Taki i tyle. A stamtąd przez Belgię do Francji. Ale go nie chcieli - bo rewolucja ale trudno. A na pewno z tymi długami pojechałby tam. On był zadłużony. Nie wiem jakie banki są w Holandii.

Nie mógl tak pojechać. Moim zdaniem to był archeolog. I tyle. On miał stać o kamienie wiecie i tylko tak by sie pozbył kościoła i by żył. A nie umiał się go pozbyć. No szkoda. Bo stojąc o kamienie też się można pozbyć kamienie. I tak miała stac arystokracja polska w Polsce - o kamienie. I tyle. A stali o zboże - głupi byli. I tak by ludzie byli po ich stronie - a tak kościół, masz, pieniądze, opłatek. A stójcie o kamienie? A nie? Że ludzie mają kamienie zamiast serc w Polsce i że wszyscy niedługo będą żreć kamienie jak się nie wezmą za państwo i tak mieli stać i są do dziś bo oplatka nie da się ograć. Da sie KAMIENIAMI i tyle. Kamieniami , które są ludzkimi sercami i uczynkami i tym co niedługo będzie do żarcia przy takim życiu i tyle :(

Patrzcie za czasów pana Jezusa była Maria Magdalena. A czy np. dowala się do ciebie facet kurwa - ty go nie chcesz na przykład. Czy mam prawo uderzyć go kamieniem? Sama nie jestem święta, ale np. dowala się. Nie chcę go. Czy mam prawo W OBRONIE WŁASNEJ i jak już nie mam cierpliwości wziąć i w niego kamieniem - TY KURWO jedna! Mam?

No ale ja mam rację. Wielka Brytania bez faraonów. I wszyscy mają Egipt tylko nie rodzina królewska. Bo ja bajki plotę. ja tam wiem co pisze. Bank bank , kasa, kasa i tyle. I koniec. I zobaczcie - wpieprze w kogoś kamieniem i nic sie nie stanie. Nic. Po prostu nic. Bo co np. taki mój brat może zrobic w Holandii? Kamienie pozbierać i walić we łby. I tyle :( Puste baniaki. Tam nawet mózgu nie ma - tych zwojów, a co dopiero dalej :(

Gość owca ciebie w leb trzeba kamie
kamieniem walnac moze sie opamiezasz wtedy

Gość owca ty masz pusty baniak
twoj leb to totalna pustka jest

faraony nigdy nie służyli. Zawsze mieli pracę i byli moralni. Co najwyżej mogli mieć plantacje i tyle. Byli to WIELCY PLANTATORZY. Mieli dobre serce i tylko za dużo sie śmiali. Bo w Egipcie nikt sie nie śmiał. I też byli ograni roślinami i tyle. I wiecie - ten Egipt by sie kulał może i do dziś... ale... :( Wiecie jak sie skończyło? STRASZNIE i tyle. A wiecie jaką ksywkę miała mieć córka Merkel? Kleopatra. Pasuje do niej. I tyle. Kleopatra, Cheops i Henry the - ojciec i tyle. :( To nie jest śmieszne. TO ŻENADA i koniec :(

Gość nodokladnie...
ANIA CZARN....? znam osobę która ma taki styl wypowiedzi:)

Jak we mnie kamieniem to na policję mogę iśc, a wy? Bo ja nie jestem faraonem. Jestem i tyle. A faraony w bankach nigdy takich rzeczy nie robili. To byli plantatorzy, którym nic nie rosło i pasował im bank. I tyle. I to co im zrobili to było gorsze niż rewolucja francja. Ale madam Tussaud i ograli. Bo ich nie ma, ale Francja jest. A czemu? Bo Francja stoi o Egipt i mają Egipt. Przez to to działa na faraonów, a reszta? i tyle.I faraoni zniknęli bo Francja stoi o PAŃSTWO a oni stali o tych faraonów, a w końcu o zwierzęta. Ale to jest skomplikowane i tyle :( I to jest KSYWKA i tyle :(

owca ale ty jestes zjebana na maksa jebac ci sie chce czy co? kiedy mialas anala stanio co?

Wiecie oni nie mieli szans z tym Egiptem bo oni nie rządzili. I czemu przegrali? Bo wszędzie Egipt, oni ksywa i przegrali z Żydami. Im mieli dać wyjechać. Tych paszportów w ogóle nie rozumieli. To tylko papier był. Tego nie rozumieli. Oni tak mieli matmę. Tego nie ma szans pobić. :(

Wiecie oni byli jedną matmą i tymi paszportami załatwiali sobie włosy Indian żeby o nich nie stać. o USA. I zrobiło się z nich coś takiego - USA miało wiecie się dobrze z nimi - kaska się napędzała. A Londyn ich znienawidził. Ciekawe czemu? A ta ksywka faraon była. Czemu? Ja wiem czemu i tyle :(

spierdalaj juz spac ty debilna owco

Kto to wymyślił żeby ich wybić zamiast o nich stać? Bo Żydzi powinni być w bankach bo mają matmę najlepiej. Czyli jak? Żydzi w Londynie mają matmę lepiej niż Londyńczycy? Czy to jest możliwe? Zastanówcie się. Jestem w Wielkiej Brytani - kto ma lepiej państwo - ja czy ŻYD tam? Przestańcie. A Arab to samo :( No to juz jest kpina. I jest :(

owca to zyd zydzie owco spierdalaj spac