Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak się podpisać.

Nie chcę się narzucać

Polecane posty

Poznałem przez internet fajną dziewczynę. Inteligentna, sympatyczna, rozmowna. Fizycznie może przeciętna, ale mi się podoba. Do tej pory spotkaliśmy się tylko raz, było bardzo miło, jej chyba również się podobało. Jednak przez cały ten czas tylko ja inicjuję rozmowy. Od środy się nie odzywam, licząc, że w końcu ona zrobi to pierwsza, ale do dzisiaj cisza. Nie wiem, czy jest sens dalej to ciągnąć, jeśli tylko ja miałbym się starać i zabiegać.

Gość lula ula
wiesz, na poczatku to facet ma zabiegac - obowiazkowo do 3 randki. a pozniej wszystko sie okaze-jak jej sie podobasz, to sama cos bedzie proponowac

Gość przyznaj sie synowa co jej
lula ma racje.

napisz do niej pierwszy. To nic nie kosztuje. Może ona nie jest pewna, czy wypada jej pisać pierwszej. Trudno coś doradzić, ale skoro jest fajna, to napisz do niej.

Gość jak na początku nie będziesz
się starał, to niestety, ale ona pomyśli, że ją olewasz i na tym się skończy. kobiecie po prostu nie wypada na początku znajomości proponować, inicjować itd. bo znając większość mężczyzn wyjdzie na łatwą i nic z tego nie będzie tak czy owak. zresztą, możesz jej zasugerować, żeby wyszła z inicjatywą, np. lekkim tonem czy jakoś w żartach powiedz coś w stylu "miło by było gdybyś czasem sama się do mnie odezwała" i uśmiech. jak jej się spodobałeś, to zagada na bank.

Gość czy_wy
napisz do niej, ale nie rób tego do zasranej śmierci, jeśli czujesz, ze ona powinna bardziej się zaangażować a tego nie robi to daj sobie spokój.

Gość czy_wy
jak na poczatku dobrze prawi

To dopiero początek znajomości. Kobieta, która się szanuje, nie będzie na początku inicjować kontaktu. Musi się upewnić, że Ci na niej zależy. Jeżeli chcesz się z nią spotykać, to pisz do niej... dopiero za jakiś czas oczekuj, że i ona będzie inicjować kontakt.

Ale pierdolicie,z jakiej paki facet ma sie starac?! to nie te czasy,mamy 21 wiek...podejrzewac moge autorze, iż trafiła Ci sie zadufana ksiezniczka ktora trzeba zdobywac bezustannie....to chore...na twoim miejscu dalabym sobie spokoj i poszukala innej dziewczyny...

Ona ma 35 lat a ja 24 i stąd jej zahamowania.

Gość Blanka1100
Ja mam młodszego 10 lat.

Gość niedobrze_mi
Profilaktycznie jednego sms-a mozesz puścić, coś neutralnego. To na pewno nie będzie narzucanie sie.