Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka91

dieta jogurtowa

Polecane posty

Gość sasetka91

KONIEC! to właśnie początek mojej walki z kilogramami!!!!!! po wielu daremnych próbach stawiam sobie ostateczne wyzwanie i cholera tym razem muszę wytrwać!!!! mój zamiar: dieta jogurtowa + wodna

Gość heeeehhhhe
i co z tego że "wytrwasz" jak to nie ma sensu, jojo murowane i jeszcze sobie krzywdę zrobisz?

Gość sasetka91
zaczynam jutro: będę jeść jogurty/kefiry bez ograniczeń,ale tylko wtedy gdy będę głodna/ a w międzyczasie popijać wodę... 3litry dziennie po daremnych próbach głodówek i innych diet po których nie chudłam,a miałam tylko wilczy apetyt teraz chcę zawziąć się w sobie i doprowadzić się do upragnionej wagi! kto chętny?:)

Gość sasetka91
jojo maja ludzie ktorzy wracaja do nawyków sprzed diety,dlatego kazdy kto rozpoczyna walke z kg powinien wiedziec ze musi zmienic nawyki zywieniowe na cale zycie a nie tylko miesiac diety!

Gość heeeehhhhe
nawyki się zmienia od razu, a nie po zrobieniu 2 tygodni kretyńskiego odżywiania (bo inaczej tego co planujesz nazwać się nie da), i tylko taka zmiana może dać efekty.

Gość sasetka91
no no dobranoc,

Gość sasetka91
Nie rozumiesz. Ja te jogurty będę jadła już do końca życia :)

Gość heeeehhhhe
Znaczy, do końca życia tylko jogurty?

Gość sasetka91
haha niedowartościowane dzieci neostradyi podszywaja sie pod moj nick bo same nie potrafia schudnac,albo nie maja zycia myslama ze na tym foum sa ludzie na poziomie ale widac tragedia,watek uwazam za zamnkiety

Gość i znów
ach jakie wy wszystkie mądre - każda która robi inaczej niż wy jest głupia.. szkoda mi was - tylko siedzicie czekając kiedy znów napisać swoje mądrości o jojo - no brawa :P

Gość sasetka91
Zobaczycie, kto się będzie śmiał ostatni jak ja schudnę i będę miała wreszcie figurę :P

Gość ankaakk
sasetka91, wiedzy na poziomie to się szuka na SFD i MNBBC, a nie na kafe ;)