Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia niestojąca

Moi rodzice są nienormalni. Nazywają moich znajomych brudasami.

Polecane posty

Gość leokadia niestojąca

Jak można tak oceniać ludzi? Moja matka aż splunęła, jak zobaczyła jaki chłopak mi się podoba. Nazwała bo brudasem, niechlujem, tylko dlatego że zobaczyła że ma szare skarpetki zamiast białych. jej zdaniem wsiowe, i że palił papierosa. Jak można tak oceniać ludzi pytam? Zakazali mi się z nim widywać, mama wrzeszczała że nie mam gustu. Widziała go z daleka a już osądziła że na pewno śmierdzi, że ma przepocone ciuchy i żyje w brudzie. Że ja jestem za ładna na niego i kurwa muszę mieć księcia (tak pewnie by chciała:O) Jak można tak mówić o ludziach w ogóle? Stwierdzając tylko wygląd i przypadkowe spotkanie? Któraś ma tak samo dziwnych rodziców? ;/

Gość leokadia niestojąca
20 lat. jak miałam 17 lat miałam podobną sytuację, ale teraz bardziej na to sram. inaczej bym zwariowała chyba jakbym brała to na serio ale wiem że nie będę miała życia jak będę się z nim widywać po kryjomu.

Gość hijakulla
ja miałam takie jazdy jak miałam 15-16 lat. teraz mam 23 lata i rodzice nie akceptują mojego chłopaka ale mam to gdzieś liczy się miłość gdybym miała wybierać kogoś na podstawie portfela i tego czy ma markowe ciuchy i ubrania to bym nie była szczęśliwa