Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

dobry wieczór!! co tam ? jak tam ?

Polecane posty

Adrianku? czy jest coś o czym ja nie wiem ? kroi się odkrycie jakiejś mrocznej tajemnicy ? :classic_cool:

Facet 28 odpowiem na wszystkie pytania :) Po_prostu_Adrian Jestem_Tu_Nowy nie ma chuja we wsi - deadman to ty mitomanie!

Sztama, za nikogo, rozmawiam z nim chyba pierwszy raz. A wiesz.. mnie tam w zasadzie mało obchodzi kto kim jest, nie wnikam w to.. Jak się mi pisze z kimś dobrze to niech nawet sobie będzie 40latnim prawikiem.

Hahahahah to widać ty jestes Mitomanem skoro takie glupoty wypisujesz, no ale coz kazdy ma swoje problemy :)

nayebałam się :classic_cool: uh.. :D dlatego wlasnie nie moge pisac,a gdzie reszta?? bo widze,same nowe twarze :classic_cool:

A czy ktos sie kłóci, zreszta nie mam o co sie kłocić bo to dla mnie jest jedynie śmieszne takze dzieki za poprawienie humoru :D🖐️

blowwwww zazdroszcze. zaluj, ze nie widzialas jak w piątek pisalam :D proszek, probowała na polski przełożyć to co chciałam przekazać :classic_cool: ostatnio w ogóle rzadko wszyscy jesteście..

Sztama jedynie co to Tobie moge życzyć powodzenia aby Tobie te urojenia minely, zdrowka życze a pozostałym Dobrej Nocy no i też Zdrówka :)🖐️

ja yebie,,dajcie spokój :classic_cool: nie ma czego vodka zazdroscić,ja sobie nie zazdroszczę .. muszę rano wstać a jestem zayebana jak nie wiem :D rzadko???? aa no,bo ja wczoraj nie moglam cały dzien pisac postów . :D

blowwww, nie narzekaj stan trzeźwości za przyjemny też nie jest, zwłaszcza wieczorami, kiedy bania aż napierdala i pulsuje z nadmiaru niechcianych myśli. całe szczęścię, ze piątek i sobotę miałam zapitą.. szczególnie piątek :O nie kłócić się kurva!