Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajeczynkaN

Powiedzilam DOSC I odeszlam ,ciesze sie ze slepa milosc sie skonczyla

Polecane posty

Gość pajeczynkaM
wiesz, ja bym ci tego odradzila, pomysli ze specjalnie to robisz , a po c o? przeczekaj ten czas. Mnie by to smieszylo , nie rob tego

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3 lata ponad.mieszkalismy 2 lata razem.ten kolega co go pocalowac chce to nie jest taki zwykly kolega zawsze bylismy blisko razem a on byl o niego bardzo zazdrosny ale zeby nie bylo nigdy go nie zdradzilam ani nic

cos sie popsulo.postu mojego nie wyswietlilo.bylismy razem 3 lata,mieszkalismy razem 2.ten kolega co chce go pocalowac to nie taki zwykly kolega zawsze byl bardzo o niego zazdrosny chce mu pokazac ze istnieja duzo lepsi i wartosciowi faceci niz on

cos sie popsulo:(

Gość wieczna wojna..
dziewczyny jak wam zazdroszczę że miałyście odwagę, ja coraz częściej też o tym myślę mam już dosyć tego związku chociaż od dłuższego czasu to już nie związek, męczę się tęsknię za tym co było a jego w ogóle nie obchodzę kiedy chce to jest miły kiedy chce jest podły prawie czasu razem nie spędzamy czy każdy związek w końcu tak się kończy nie wyobrażam sobie że zostawię go potem znów z kimś będę i za parę lat znów tak będzie ..

skoro tak to u was wyglada mysle ze predzej czy pozniej go znienawidzisz tak jak my.postaraj sie nie myslec o tym jak jest zle im bardziej bedziesz nad tym plakac tym bedzie gorzej.musisz sie pozbierac do kupy a zobaczysz ze wkoncu otworza ci sie oczy i bedziesz go miala dosc