Gość Krystynkaaa Napisano Wrzesień 5, 2011 PŚP - po której główce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 po tej dużej to, że facet starszy to nie znaczy , że ma mieć brzuch. dla mnie nie może go mieć tzn przy mnie no widzisz tyle i nic. tzn w sumie co... jeden zrobiłam :O i chooy bombki strzelił. nie ma tu samca dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ka999 Napisano Październik 2, 2011 Oczywiscie to na czarno to nie ja, ale email moj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Suk bez majtków Napisano Październik 2, 2011 pśp a Tobie co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ka999 Napisano Październik 2, 2011 moj mail: kasiapoznanska@hotmail.com Jesli mozesz to prosze o pisanie tam, bo tutaj masa debili i idiotow :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lisssssssssboeta_Poznan. Napisano Październik 2, 2011 Oczywiscie na czarno to podszyw :( Moj mail: lizbetka@poczta.onet.pl asak - napisze tobie na maila co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luciossa Napisano Listopad 22, 2011 Pewnie, ze moze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach