Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

co tam jak tam po łikędzie spędzonym przed kompami przegrańcy?

Polecane posty

Gość KrupNick
Jak to? To co mialem wygrac - wygralem. Szkoda mi pozniej ludzi, bo jak mnie widza to uciekaja - boja sie :(

Gość lwtb ważny pannnnnnnn
ssij mi pałę

Jaka wygralem :) O takiego: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jak A jak sie fajnie na nim jezdzi :) psp - co / kogo ostatnio ujezdzalas? Co / kogo ostatnio wygralas? Czy ktos wygral na tym, ze Ciebie nie wygral? Czy ktos stracil na tym, ze Ty wygralas? Kiedy stracilas dziewictwo? Czy stracilas kiedys cos, czego stracic nie chcialas, ale stracic musialas, bo nie tracac tego czegos, stracilabys cos, co stracic chcialas, nie chcac przy tym tracic czegos niestraconego? itd., itp.

Wygryw - skoro Ty wygrales, to znaczy, ze przegral ktos inny, nie czujesz sie w takiej sytuacji przegranym? Moze lepiej przegrywac, zeby czuc sie wygranym?

"Wygryw - skoro Ty wygrales, to znaczy, ze przegral ktos inny, nie czujesz sie w takiej sytuacji przegranym? Moze lepiej przegrywac, zeby czuc sie wygranym?" nie sram na innych 🖐️

psp - mam nadzieje, ze liczysz juz "po denominacji" ;) o ja jebie... - nie zwracam uwagi na osoby, ktore nie potrafia poprawnie wymowic czyjegos imienia. Seplenisz?

"Co / kogo ostatnio wygralas? " ostatnio to 12 869 498.70 PLN minus podatek

psp - no to dobrze, ze nie po - bo gdybys znalazla taki metal w rogaliku - to zeby polamane, jak nic. o ja jebie... - zegnam :)

o ja jebie... - naprawde na mnie nie dzialasz, no chyba, ze ja dzialam na Ciebie, stad ta obecnosc i chec zwrocenia na siebie uwagi :)

psp - eh, a ja myslalem, ze to chodzi o mnie :( No tak, z Toba nie mam szans, chlopak sie pewnie zakochal.

Gość 20 lat mam
Psp ,nie zasluguje nawet by lizac twoje buciki... Choc nie ukrywam,ze zrobilbym to z przyjemnoscia.

Gość 20 lat mam
Nie masz czasem ochoty z takim mlodym napalonym szczeniatkiem?? Ile mozna ze starszymi facetami z piwnym brzuchem.??

Gość 20 lat mam
Co mam zrobic bys choc splunela mi w ryj...??