Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od kiedy spacerówa

od kiedy spacerówa

Polecane posty

Gość od kiedy spacerówa

od kiedy spacerówa kubełkowa? moja mała ma 3 i pol miesiąca a przezywamy chyba kryzys spacerowy. w gondoli krzyk, bunt i podnoszenie sie z podusi. Mysle czy nie sprubpwac spacerówki ale troszke sie boje

Gość od kiedy spacerówa
i tak teraz mysle ze skoro mozna juz dzieci od urodzenia przewozic w fotelikach samochodowych to taka spacerówa podobna. czy nie?

To może fotelik samochodowy ? mój mały w wieku 3 miesięcy absolutnie i kategorycznie odmówil jeżdzenia w gondoli więc do 5 miesiąca woziłam go w foteliku. Potem dopiero spacerówka, rozkładana na płasko.

Gość od kiedy spacerówa
własnie nie mam takiego wozka by ten fotelik wczepic :(

Gość otttttttttttto
ajj szkoda bo niby ta kubełkowa spacerówka od 6mscy dopiero. A spróbuj moze w gondoli ale z podlozonym klinem pod materacyk żeby glowka byla wyzej

no to lipa troche :( jednak ja bym na Twoim miejscu troszeczke jeszcze poczekała z tą spacerówką. może chusta zamisat wózka ?

a ja myślę ,że możesz ją dać do spacerówki.Ja musiałam małego dać już w wieku 2 miesięcy bo w gondoli zwyczajnie przestał się mieścić,nie był jakoś specjalnie długi czy gruby a gondola w moim wózku ma tylko 65 cm.Do tej pory jeździ w spacerówce ale na płasko,chociaż od pewnego czasu podejmuje próby siadania,nieudolne a żeby nie wrzeszczał że ciągle leży to na parę minut stawiam oparcie na pół leżąco.poogląda sobie,zaspokoi ciekawość co się dzieje poza wózkiem i znów rozkładam na płasko. Oczywiście zapięte szelki to podstawa,nawet jeśli dziecko nie siedzi samo,ja zapinam zawsze,wolę dmuchać na zimne.

Gość nie mam w ogole TV
tyle ze kubelkowa spacerowka nie jest do konca plaska, nawet jesli przechylona calkiem, dziecko wowczas ma nogi w gorze, to tez wplywa na ulozenie kregoslupa. Co innego takie spacerowki calkiem rozkladane na plasko

Gość od kiedy spacerówa
eh to pomęczymy sie jeszcze pewnie w gondolce :(