Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga nie nimfomanka

Chyba mnie huj strzeli !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Iga nie nimfomanka

Ja to mam pecha :O kurwa Byłam w związku z chłopakiem 7 lat to był mój pierwszy poważny związek i pierwszy partner sexulany.Ogólnie od początku kiedy zaczęliśmy sypiać ze sobą było widać,że on za sexem nie przepada ja za to uwielbiałam sex i miałam często ochotę.On nie dla niego wystarczył by raz na miesiąc i jeszcze po moich dosłownie błaganiach.Kochałam go bardzo nie chciałam tego psuć nawet nauczyłam się tak żyć potem on miał inne plany na przyszłość ja inne.Wypalił się powiedział,że zrozumiał i wie ,że mnie już nie kocha cierpiałam rozstaliśmy się.Postanowiłam,że nigdy więcej faceta asexualnego doszłam do wniosku ,że męczyłam się w tym związku i ,że to jednak nie dla mnie.Zazdrościłam koleżankom jak opowiadały ,że ich faceci chcą z nimi ciągle sypiać ja tego nigdy nie miałam mój ex nawet się nie lubił przytulać:O:O:O i słuchajcie po 7 miesiącach od rozstania poznałam super faceta naprawdę nie dobry chłopak.romantyczny często mnie przytula dba o mnie kochany facet ,ale po 5 miesiącach związku zaczęliśmy sypiac ze sobą z mojej inicjatywy on jej nie wykazywał i kurwa znowu trafił mi się koles co nie lubi sexu po ponad roku bycia razem spalismy ze sobą może 20 razy :O:O:O:O:O normalnie jakiego ja mam pecha a facet jest naprawdę kochany a tu taka lipa i wiecie co ja chyba odejdę nie chce tak żyć ja potrzebuję więcej naprawdę możecie mnie zwyzywać od nimfomanek od lasek co szukają tylko sexu ,ale ja wiem ,że tak nie jest mój pierwszy jaki drugi partner nie lubi sexu obecny mi już powiedział,że jemu raz na miesiąc wystarczy i ,że nie mam go nakręcać bo on nie ma ochoty i tyle :O:O:O ze mną jest wszystko ok mam 170 cm wzrostu 50 kg jestem ładna i zgrabna nie moge sobie czegoś zarzucić czy będę podłą suką jeżeli zostawię wartościowego faceta tylko dlatego ,że nie lubi sexu bo innych wad nie ma jest naprawdę kochany ,ale nie chce dojść do momentu kiedy będą dzieci (jak tu miec dzieci ze stosunku raz na miesiąć:O) i wtedy go walioć w rogi lub zostawić wiem,że odejdę nie wytrzymam nie wiem po co tu pisze chyba szukam usprawiedliwienia :O:O:O dziewczyny czy któraś z was też tak miała jak sobie radziłyście

Gość a feeeeeeeeeeee
jestes normalna dziewczyna, poprostu potrzebujesz sexu, znajdz faceta z takimi samymi potrzebami, co masz sie meczyc , bez sensu

Gość karmalessss
MÓJ FACET TEŻ NIE CHCE ZBYTNIO SIĘ KOCHAĆ ZE MNA DLATEGO WOLE DZIEWCZYNY....

Gość Iga nie nimfomanka
Właśnie wiem ,że tak jest raz ,dwa ,trzy razy w tygodniu ja naprawdę nie potrzebuję co dziennie kurwa ,ale raz na miesiąc :O:O:O

Gość Taki jeden ziom :P
nie wiem, czy to nie prowokacja z natury facet potrzebuje seksu znacznie czesciej niz raz na miesiac - taka jest anatomia - tego sie nie przeskoczy ja jakbym sobie nie strzebnal (przepraszam za wyrazenie) raz dziennie jesli nie mam mozliwosci akurat kobiety pomeczyc, to chyba bym wykipial moze cos nie tak robisz w lozku... ze odraza ich sama mysl o seksie...

Gość Iga nie nimfomanka
Ja się pożaliłam mojej przyjaciółce i ona mi również nie wierzyła ,ale uwierz ,że są tacy faceci i ja na takich trafiłam do wyglądu się nie mogą przyczepić nie jestem jakaś sadomaso czy coś chciałam bym wielu rzeczy spróbować,ale jak jak dla mojego partnera 20 minut sexu po bożemu raz w miesiącu to za dużo

Gość oto ja:-)
totalnie tego nie ogarniam, jak facetowi moze wystarczac seks raz w miesiacu... chyba by mnie rozerwalo.

Gość PSzurnietaaaP
moj to nie moze ode mnie rak oderwac po 3 latach :o przechlapne masz:((

"czy będę podłą suką jeżeli zostawię wartościowego faceta tylko dlatego ,że nie lubi sexu bo innych wad nie ma jest naprawdę kochany" Nie przejmuj się i nie męcz się z nim. Mimo że wszyscy szczekają na mnie kiedy mówię że udany seks jest podstawą dobrego związku to tak jest. Myślisz że facet by się wahał jakbyś to ty nie chciała seksu?

Miłość + dobry seks = udany związek. rusłan, 100% racji. Ciężko mi jest sobie wyobrazić związek bez seksu, można kogoś kochać, i nie iść z nim do łóżka, ale czy to facet, czy kobieta, to wcześniej czy póżniej znajdzie ten seks gdziekolwiek byle tylko zaspokoić swoje potrzeby, mimo iż kocha inną osobe.

Dodam tylko że nie chodzi o seks codziennie czy o jakieś wyszukane pozycje. Chodzi o seks w ilości i konfiguracji odpowiadającej obojgu. Może to być nawet po bożemu, po ciemku i pod kołdrą.

Ja potrzebuje seksu codziennie i sam sie zastanawiam czy nie zostawic mojej dziewczyny bo jej wystarczyloby raz w tygodniu. Z tego co mi opowiadala tez raz miala faceta ktory raz w miesiacu ja bzykal. Moze przez niego tak jej sie odechcialo.

Gość Niika0
jakbym czytała o sobie :p heh ale udało mi sie poznac teraz faceta który i kilka razy dziennie by chciał wiec jest idealnie.

zdradzaj go, albo znajdz sobie takigo, ktory da ci to czego potrzebujesz. ja nigdy nie meczylam sie z facetem ktory nie umial mnie porzadnie wyjebac