Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konsultantka avon zg

może ktoś wybierze coś dla siebie

Polecane posty

witam mam do sprzedania pare rzeczy z avonu. wszystko jest nowe i z 3letnia datą ważności. mogę wysłać za pobraniem lub na zyczenie wystawię aukcje na allegro z wybranym produktem. pozdrawiam Woda perfumowana Outspoken Intense by fergie ( nowość z katalogu 15/2011) cena katalogowa 85zł u mnie za 50zł Męska woda toaletowa 015 (nowość z kat 14/2011) za 20zł Rozjaśniający krem do rak SPF 15 Anew za 10zł Krem przeciw rozstępom Solutions za 25zł Jedwabisty mus do ciala prowanskalska Lawenda i jaśmin Planet Spa za 13zł Serum naprawcze ANEW Revensalist za 40zł Liftingujacy żel do bisutu Solutions za 20zł Rozświetlająco przeciwzmarszczkowy system pielegnacji okolic oczu Anew Revensalitist za 25zł Ochronna kuracja z liposomami Solutions za 12zł Rozświetlające serum do twarzy planet Spa za 12zzł Odżywczy olejek do wlosów Prowansalska Lawenda i Jaśmin Planet Spa za 8zł Spray termoochronny do stylizacji włosów za 6zł Krem pod oczy "Żródło energi" za 8zł Mascara enchant za 14zł Poczwórne cienie do powiek kolor golden twilight za 15z Krem nadajacy wlosom słoneczne refleksy za 10zł Nawilzający olejek do twarzy na noc Prowansalska Lawenda i Jaśmin Planet Spa za 8zl woda toaletowa dla kobiet Slip into za 30zł Dwufazowy płyn do kąpieli Prowansalska Lawenda i jaśmin za 10zł Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA za 8zł Kuracja przdłużająca trwałośc koloru do włosów farbowanych za 7zł Ochronny spray swietlisty blond do włosów jasnych za 7zł Odżywczy żel pod oczy Solutions za 10zł Balsam do ciał i rak cudowny połysk dla dzieci za 6zł

Gość UIa
Ponoć tusz Wonder jest dobry ;)

z piżmem: 1. woda toaletowa scentini citrus chill za 19,90 2. Woda toaletowa ice sherrs delicious za 19,90 3. woda perfumowana perceive w zestawie z dezedorantem i antyperspirantem w kulce za 50zł

Gość -------------------\----------
witaj, pisałam kiedyś o tym żelu do biustu ale zgubiłam temat, teraz licytuję,

Gość -------------------\----------
a jakieś perfumy albo woda które sie długo utzymują, ale które są ładne,słodkawe ale nie przytłaczajace, nie zbyt ciężkie, po których głowa boli,

Gość kadja
Poterzebuję kremu do włosów nadającego słoneczne refleksy. Wezmę tyle, ile masz. Proszę o maila.