Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alo09

Czy to ciaza czy tylko złudzenie?

Polecane posty

Gość Alo09

Cześć. Głupio mi... Pisze jak jakaś nieuswiadomiona nastolatka. To moj trzeci cykl starań. W tym cyklu brałam clostilbegyt po 5 tabl. Wizyta u ginekologa i stwierdził z lewej strony ewidentna owulacje i kazał od tego dnia co drugi dzień sie kochać cały czas dlatego, ze pozniej może pojawić sie owulacje z prawej strony. Stosowalismy sie do zaleceń lekarza. 9 wrzesnia powinnam dostać okres. Mam powiększone, twardsze i bolace piersi. Przez 3 dni było mi nie dobrze, raz przez cała noc sie tak meczylam bo ciagle mi sie "odbijalo". Nie wytrzymalam i zrobiłam 1 września test nie rano i wyszedł negatywny. Nie wiem co mam myśleć, dodam, ze nigdy nie miałam przed okresem takich objawów piersi miałam powiększone i lekko bolace jakieś 3 dni przed okresem, ale nigdy nie przez tak długi czas.

powtórz test, mi dopiero pozytywny wyszedł 10 dni od spóżniającego się okresu a takto cały czas wychodził negatywny. Powodzenia trzymam kciuki

Gość Alo09
Boje sie rozczarowania, ze znowu na teście pojawi sie jedna kreska. To zawsze jest takie przykre.

Gość raczej nei sądzę
skoro masz dostać okres 9 września to po co robisz test wcześniej ? poczekaj do terminu i dopiero zrób test zresztą i tak najbardziej wiarygodny jest test z krwi, zrobią go w każdym labie

Gość mama_michaliny
niestety ale ja mysle ze skoro wyszedl negatywny to raczej tak bedzie.. niedobrze moze ci byc moze cos zjadlas albo cos w powietrzu. ja pierwsza oznaka ciazy mialam podwyzszona temperature Zaglosuj na Michalinke http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3871

Gość Alo09
Nie wiem już. Tyle sie naczytalam wszystkiego, ze już zglupialam, nawet o tym, ze testy negatywne a była ciaza

Gość mama_michaliny
hmm poczekaj te 4 dni i wtedy zrob.. wiem ze boisz sie rozczarowania. tez przez to przechodzilam .. ale jak juz sie udalo bylam pewna zanim zrobilam test! wlasnie przez ta temperature. A Ty masz troszke podwyzszona ? http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3871

Gość Alo09
Nie. Mam temperaturę 36,1

Chyba nie jesteś, mdłości pojawiają się dopiero minimalnie od 4-5 tyg ciąży. Ja miałam przed term. okresu dwa objawy - bóle podbrzusza i temp. 37,4C. Test pozytywny wyszedł 3 dni przed terminem okresu, ale wiem ze czasem wychodzi dużooo pożniej...

Gość no jak oni mogą?
mdłości pojawiają się w 2 miesiącu, więc nie wkręcaj się, bo to po prostu niestrawność albo nerwy. Próbuj dalej :)

Gość Alo09
Nikt z was nie miałam podobnej sytuacji?

Gość Alo09
Nie no kurde nie mówcie mi. Byłam prawie pewna, ze teraz sie udało.

Gość cyki cyki
Nic nowego nie napiszę, co do terminu testu. Z tym że u mnie mdłości pojawiły się tego samego dnia, w którym zrobiłam test, a nie w 2-gim miesiącu. Może beta wyjdzie co wiarygodna.