Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZYSZŁA MAMA ?

Problem dotyczacy możliwej ciązy !

Polecane posty

Gość PRZYSZŁA MAMA ?

kochałam się ze swoim chłopakiem w około 18 dniu mojego 28 dniowego (zazwyczaj) cyklu, naszą antykoncepcję zawsze stanowi prezerwatywa + stosunek przerywany, nigdy nas nie zawiodła, więc tym większa była moja panika, kiedy mój partner wyciągnął penisa i okazało się, że gumka pękła... oczywiście spuścił się na zewnątrz ( sam przyrzeka i obiecuje, że zrobił to na pewno w całości na zewtnatrz ), więc dojścia spermy najprawdopodobniej nie było. mimo to bardzo się denerwuje...

Gość cyki cyki
Nie masz czym i tyle.

Gość y=l=l=o=p
Nie chcę straszyć, ale stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie

Gość PRZYSZŁA MAMA ?
ale połączony z prezerwatywa uważam że zdaje egzamin, takiej antykoncepcji trzymaliśmy się zawsze i nigdy nie było problemów, u jestem aktywna seksualnie od jakiegos 1.5 roku. moje obway potęguje to, że okres powinnam dostać za parę dniu, a moje piersi są w stanie niezmienionym, a zawsze, srednio na tydzien przed okresm, bardzo sie powiększały....

Gość cyki cyki
A czy ZAWSZE muszą być takie same objawy? Nie. To po co sobie wkręcasz?

Gość PRZYSZŁA MAMA ?
ale skoro, zawsze, ZAWSZE mialam te powiekszone piersi przed okresem, to jets to chyba troche dziwne, ze teraz nie ?

Gość cyki cyki
A to wkręcaj sobie dalej :) I czytaj forum, to na pewno pomoże :O A wytłumacz, w jaki sposób ty miałabyś być w ciąży?

Gość PRZYSZŁA MAMA ?
nie wiem, moze preejakulat lub sladowe ilosci plemnikow, nie wiem. gdyby nie te piersi wogole bym sie nie zastanawiala!

wmawiasz sobie :) ja zawsze jak miałam jakiekolwiek obawy że moge byc w ciąży tak miałam. Też mnie nagle brzuch nie bolał, a zawsze bolała mnie 3-4 dni przed okresem, też mi się piersi nie powiększały itp... szanse że jesteś w ciązy są bardzo male (ale jakieś tam są) poczekaj do dnia kiedy powinnas miec okres i zrób test rano. Nie bedziesz sie strasować. Teraz i tak nic nie poradzisz. chyba że do lekarza pójdziesz, ale uwazam zę nie ma takiej potrzeby.

Gość cyki cyki
Skoro facet wyszedł z ciebie, to jaki preejakulat? Sory, ale masz 13 lat? :O

Gość PRZYSZŁA MAMA ?
mam 21 lat :) wyszedl bezposrednio przed wytryskiem ? chyba ze uwazasz, ze preejakulat wydziela sie po wytrysku..... :D w takim razie, gratuluje

Gość cyki cyki
"oczywiście spuścił się na zewnątrz ( sam przyrzeka i obiecuje, że zrobił to na pewno w całości na zewtnatrz )" Wydrukuj to sobie albo męcz chłopaka, żeby ci to do okresu powtarzał. A im bardziej się będziesz denerwować, tym większe prawdopodobienstwo, że okres się opóźni.