Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ciocia.

ile kosztuje leczenie (problem tkwi w mężczyźnie) niepłodności? gdzie i co robić

Polecane posty

Gość smutna ciocia.

mam siostrę, której mężowi androlog postawił diagnozę : mało żywotne i ruchliwe plemniki...brał jakieś tam leki- nie wnikam w te tematy, bo nie chcę ich urazić, więc nie wiem dokładnie. wiem, że 3lata starają się o dziecko i nic. siostra jest zdrowa...gdzie powinni się jeszcze udać, ile kosztuje takie leczenie, co robić? na razie oni sami nie wiedzą, dopiero zaczną działać, wszystko pewnie trzeba robić prywatnie? jakie są koszty takiego leczenia? w rodzinie myślimy, żeby im pomóc finansowo, ale nie wiem czy będzie nas stać....proszę o pomoc w odpowiedziach

Gość smutna ciocia.
nikt mi nie odpowie?:(

Gość aniagaaaaaaa
agatko to ty??mam nadzieje, ze ty, bo jakos pasujsze mi do wypowiedzi powyzej. ja tez siedze od soboty i mysle, jak im pomoc, znalazłam klinike, u nas na slasku, napislalam P. jej adres, mam nadzieje ze się skontakutją. napisz mi czy to ty???

Gość dr promansotid
Mysłowice www.novomedica.pl i jej Boss :d Dr n. med. Piotr Miciński

Gość aniagaaaaaaa
no, dalam mu adres tej novomedici. Agata jestes? tu ANia od Grzeska kiedy bedziecie w PL??

Gość smutna ciocia.
niestety to nie Agata:) jestem z kujawsko-pomorskiego...dzięki dziewczyny za linki, są tam podane ceny? jak myślicie ile może kosztować takie leczenie? wiem, że ich nie stać i chcemy im pomóc, ale czy będzie nas stać...tego nie wiem i się obawiam tych cen...

Gość smutna ciocia.
nUrszula, sorry, nie zauważyłam linku do cen:) dzięki

Gość smutna ciocia.
a ma ktoś namiary na dobrą klinikę w kujawsko-pomorskim, łódzkim lub mazowieckim?