Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Cadmen*

Procenty a akcja serca.

Polecane posty

Gość *Cadmen*

Wypilam w sobote kilka piw, cztery lub piec. Przetanczylam cala noc, poszlam spac na 3 godzinki. Wstalam rano z dosc dziwnymi objawami kaca. Zadnego suszenia, szumu w glowie, nadwrazliwosci na swiatlo/dzwiek. Natomiast rzygalam jak kot, mialam zawroty glowy i zwolniona akcje serca do 50uderzen na minute. Czulam sie jak bym sie nacpala czegos, a nie wypilam znowu tak duzo.. Nawet nie szybko, zaczelam pic o 20, skoczylam o 6tej... Co mnie zastanawia to, tak wolna akcja serca, cienienie 99/54, wolne bicie serca o ktorym wspomnialam i to, ze mimo, ze impreza byla sobota/niedziala to trzyma mnie nadal. Moze mi ktos udzielic informacje czym to jest spowodowane? Zdarzalo mi sie niejednokrotnie wypic wiecej, ale tak sie jescze nie czulam.

Kac to tzw. "DocentProcent"! Trza podbić procenty na kaca by się lepiej poczuć! Klinowanie to raj i frajda! Potem wożą pojazdy na sygnałach z POdatków naszych jak się Tarzanem zechce być i tarzać najzwyczajniej po glebie . . . Kto pijany na glebie leży ten w tym czasie w Boga nie wierzy!