Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkakakaka

BOl wiezadel, jajnikow czy macicy w 7 tygodniu ciazy? :/

Polecane posty

Gość studentka2119
Dziewczyny a u was wpadka czy planowane?:)

Gość cyki cyki
A co nazywamy wpadką? Poważnie pytam.

Gość lilkakakaka
studentka u mnie nieplanowane, tzn chcielismy ale nie tak szybko. Mnie wlasnie lepiej byloby zamieszkac z chlopakiem bo studiujemy na 1 uczelni i on ma lepszy dojazd a ja od siebie przesiadki wiec beznadziejnie.a w ogole nasi rodzice nie dadza nam razem zamieszkac jesli nie wezmiemy chocby cywilnego.Oczywiscie nie z tego powodu cywilny heh;d dla mnie ten cywilny to po prostu przyspieszenie planow,bo dziwnie i troche chyba trudniej tak osobno wychowywac dziecko jesli rodzice sie kochaja ;)

Gość cyki cyki
"w ogole nasi rodzice nie dadza nam razem zamieszkac jesli nie wezmiemy chocby cywilnego" A co oni mogą zrobić, oprócz gadania? No chyba, że będą koczować u jednego albo drugiego pod drzwiami i pilnować, żebyście się nie spotykali hahaha.

Gość lilkakakaka
bo wiesz, w tym zdaniu chodzi akurat o pomoc z ich strony:) ani ja ani moj chlopak nie pracujemy i chcielibysmy skonczyc te studia,wiec oczekujemy ich pomocy a oni od nas beda oczekiwac obowiazku i powaznego podejscia do sprawy.Cos za cos.Tak jest u nas, inaczej nie mozemy.

Gość studentka2119
U mnie jest podobnie, musimy liczyć na pomoc rodziców, bo mój chłopak nie da rady utrzymac 3 osób w wynajmowanym mieszkaniu;/

Gość lilkakakaka
no wlasnie, my myslelismy tez o mieszkaniu ale odpada.Dlatego musielibysmy zamieszkac u ktorychs z rodzicow,wiec trzeba sie liczyc z ich zdaniem, nie ma co ryzykowac utraty wsparcia, przykre ale coz...

Gość karola88233
dziewczyny pomozcie, razem z chłopakiem stosowalismy stosunek przerywany od kilku miesiecy okres spoznia mi sie 3 tydz zrobiłam test ciążowy i wyszedl negatywnie dla pewnosci zrobilam drugi i wyszla blada ledwie widoczna druga kreska:/ nie musze dodawac ze ta ciaza jest nie planowana wiem glupia bylam i nieodpowiedzialna, do tego wszystkiego chlopak jak tylko sie dowiedzial przestal sie odzywac do mnie:( jestem zalamana:( na 28 zapisalam sie do ginekologa zrobie po weekendzie 3 test bo ta kreska naprawde malo widoczna byla:/ a jak to u was bylo dziewczyny ile testow zrobilysie zanim poszlyscie do ginekologa? byla bardzo widoczna druga kreska? lilkakakaka studentka2119 jak wam przebiega ciąża, stosowałyscie jakies zabezpieczenie? nie wiem co mam robic boje sie powiedziec mamie:( dodam ze mam 23 lata i pracuje ale obawiam sie ze sama sobie nie poradze:( odpiszcie plis