Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigmy szyfry i facetów

Wymagania facetów świadczą o ich brakach i kompleksach np. :

Polecane posty

Filigranowej pragnie raczej nie mężczyzna 180cm tylko jakiś karypelek 165-170 cm którego ograniczeniem jest wzrost Niematerialistki szuka facet u ktorego krucho z kasą, albo ma jej dużo ale dorobił sie dopiero niedawno czyli karierowicz, można spokojnie podejrzewać,że jest to ciapa, niezaradny gość i skąpiec dziewicy szuka facet kiepski w te klocki, tudzież prawiczek albo jakiś zbok mający pedofilskie ciągotki albo do sado maso , normalnemu facetowi nie robi różnicy dziewica czy nie na chude polują szczególnie panowie miśki, chcą pokazać sie na ulicy, a wiadomo dwa tłusciochy to niefajne komentarze, więc chcą chudej laseczki, to wyglada lepiej na ulicy gdy idą razem Piszcie jakie jeszcze mają wymagania mają faceci a ja ich rozszyfruje :)

w ogłoszeniu matrymonialnym zaznaczy,że pragnie bezdzietnej kto? - ten który jużma swoje dzieci (ale nie powie wprost, albo powie ale na 20 randce) - ten który nie lubi dzieci raczej facet który nie ma na tym tle problemów nie zwróci uwagi na szczegoł taki jak dziecko, gdyż uważa że dzieciata kobieta jak i bezdzietna są tyle samo warte

Gość Donata00
ameryki nie odkryłaś :-D

Gość Donata00
"zaradne kobiety" takie co ugotują i wypiorą :-D

skoro lubi inteligentne i zaradne to znaczy,że sam jest taki, ale jest lekko egoistyczny i mało opiekuńczy, stawia na układ partnerski a nie taki patriarchalny jak w większosci zwiazków

Carrie, pewnie tak...;) A jak lubi kobiety z poczuciem humoru to znaczy, że sam jest nudziarzem :D

Gość dr n. med. Bill Maplewood
marzy mi sie włochata wagina

Ej chwila...a czy egoizm i związek partnerski lekko się nie wykluczają? Ciężko jest stworzyć dobrą kooperację, jeżeli jest się egoistą.

Ja rozumiem lekki egoizm jako coś, co sprawia, że facet czasami za bardzo chce postawić na swoim, ale przy szerszych horyzontach patrzy na rozne możliwości odnośnie jakiejs sytuacji.

włochata wagina to znaczy że lubisz naturalność, albo wręcz dziki seks, brutalny w skrajnych przypadkach jest to pragnienie skryto zoofila poczucie humoru zwykle jest wymagane przez nieśmiałych ale miłych facetów, często też jednak przez buraki które rozumieją pod tym pojęciem ,że laska bedzie sie śmiała jak oni pierdna czy bekną

Gość dr n. med. Bill Maplewood
ale tu cie zagne-kim jestem skoro lubie sie nałogowo onanizowac?

Gość niedobrze_mi
Lubi duże cycki to znaczy że za długo był karmiony piersią, tudzież jest banalny do bólu? :)

onanizować sie lubisz co świadczy,że jesteś hedonistą tudzież masz mało pasji i rozrywek duże piersi - archetyp kobiety ...ale lubic duze piersi a czy one są wymogiem? jeśli to wymóg to znaczy,żeś niepewny swej męskosci, potrzebujesz kobiety z dużym biustem która bedzie Twym dopełnienim

Gość adam woodstook..
bardziej u kobiet podniecają mnie nogi niz piersi-o czym to swiadczy?

trafilam,a to że Ty jestes inny to tam wiesz... mrówki też czasem wejda w kupe nie znaczy to że są muchą :classic_cool: znałam facetów z pocuzciem humoru i może połowa z nich stawiala to za wymóg, u innych wychodziło to w praniu...często też sztywniaki gadają o poczuciu humoru a potem śmieją sie z filmiku "ale urwał" przez 2 lata...TO NIE JEST POCZUCIE HUMORU!

Ani to nie było o mnie, ani nie jestem "inny" (jak już to inna). Akurat ludzie z zasady szukają osób podobnych sobie. Tak więc nie będą szukać przeciwieństw, bo się zwyczajnie umęczą.

tak chodziło mi o to,że często na takiej np. sympatii facet pisze jakiej to pragnie że ma być sliczna wrażliwa inteligentna i z poczuciem humoru a co sobą reprezentuje? pulchny dresiarz 170 cm przy bmw :o nogi - znaczy,że pragniesz kobiety wyjściowej, eleganckiej, bardziej na szybki seks?

Przy okazji - to jakie ma ktoś wymogi najlepiej się sprawdza pytając o to, czemu dana dziewczyna się mu nie podoba, nie odwrotnie. Łatwiej jest ocenić to na podstawie tego czego braki w ludziach ich dyskwalifikują, niż po prostu zapytać czego szukają (zwłaszcza, że wiele osób tak naprawdę nie wie)

Gość adada

U mnie właśnie chude dziewczyny idą w odstawkę.