Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawnik zmęczony życiem

Jak przekonać (ex)żonę by dała mi spokój

Polecane posty

Gość Prawnik zmęczony życiem

Witam, przedstawię w skrócie moją sytuację, byłem żonaty 12 lat, urodziła mi syna po 2 latach po ślubie. Nigdy nie pracowała bo uzgodniliśmy, że będzie zajmować się domem i dzieckiem (bo przecież niania mamy nie zastąpi) a ja zarabiał. Przez te lata ciągle harowałem jak wół do późna aby żyło nam się na ponadprzeciętnym poziomie i jej to nie przeszkadzało raczej... Rok temu zauważyłem jej częste wyjścia z domu i powroty w czasie kiedy ja wracałem dopiero do domu (syn mi powiedział, że mama lata z koleżankami) z początku wierzyłem, jej lecz górę wzięła mnie niepewność i...wynająłem detektywa, po miesiącu miałem już dowody, że kurrwisko się puszczało z innym facetem, wiadomo rozwód, opieka nad dzieckiem dla mnie, dom też bo mieliśmy intercyzę podpisaną. Mamusia wniosła rzecz jasna kolejną sprawę o opiekę nad dzieckiem, ale przegrała ją, twierdziła, że związek się rozpadł z racji tego, że piłem i biłem ją i syna na co on rzeczywiście zaprzeczył. Obaj zerwaliśmy z nią kontakt ale to nic nie daje, te szmatławsko potrafi dzwonić do mnie po nocach, wygrażać mi, potem przepraszac i błagać abym wrócił, co robić?;/

Gość Donata00
idź do prawnika i powiedz że chcesz zakaz zbliżania się żony do ciebie bo ci grozi

Gość u mnie sie nie da
zadzwon do samego siebie po porade i skasuj 5 stów :D pakajatzu :D