Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitek1211

Nowa działalność

Polecane posty

Gość Julitek1211

Witam,chciałabym założyć własną działalność,to śmieszne ale wpadł mi do głowy pomysł,że mogłabym rysować na ścianie,np. dla dzieci jakieś postacie z bajek,a nawet bardziej poważniejsze rzeczy dla starszych smoki czy akty:P wydaje mi się,że mam do tego talent,aczkolwiek pytanie jest zasadnicze,czy byłby ktoś zainteresowany czymś takim,jak myślicie?

daj ogłoszenie w prasie i zobaczysz czy będą chętni a działalności gosp. lepiej nie zakładaj jak nie musisz, namawiam do zasilenia szarej strefy 🖐️

Gość trghyrtrt
masz na kompie jakieś swoje rysunki? pokaż coś :D

Gość ale musisz też
nauczyć się poprawnie wyrażać po polsku, bo poważny zleceniodawca czu urzędnik może Cię niepoważnie traktować: "a nawet bardziej poważniejsze " - poważniejsze lub bardziej opważne, nie uczyli w szkole stopniowania przymitników?

Gość nkjhutmni
jejku

Gość turkusova..
nie zakładaj do tego działalności ogłaszaj się i jak ktoś będzie chętny to rób to

Myśle, że nie ma w tym zainteresowania. Koleżanka ma taką działalność i raczej jej nie idzie a maluje przepięknie !!! Najtaniej i najszybciej to nalepki, które wyglądają podobnie, które zawsze mozna odlepić. Sama córce w pokoju przykleiłam wielki zamek 1,50m x 1 m . Nie chcialo by mi sie zamawiać kogos kto by mi to namalował, bo i czas zmarnowany a i usługi drogie.